16

Анонимен

преди 12 години

da ne bi samo v sofia da e imalo izbori 4e samo na tqx da davat po 60lv. 4e xorata i podrygite gradove 4akaxa do sytrinta i po kasno daje . no nali sme ot provinciata si mislqt 4e qdem domatite s kol4etata.

15

Анонимен

преди 12 години

Новата съдебна система, ще дойде с новия президент и вицепрезидент.

14

......!

преди 12 години

Ееее,тоя отхвърли доста работа с това решение-сега може да си почине ....!

13

“масов геноцид"

преди 12 години

България е в безпрецедентно състояние на полуколония. Разграбена и с изцяло разбита икономика.Населението е в нищета, без переспективност, в масов геноцид. Половината от нацията е прогонена по слугинаж в Европа, а останалата част в страната, включтелно родните ни майки и бащи умират вместо да живеят.Затворите се препълват с младежи тласнати без работа към престъпления. Безчовечни чужди разузнавания пращат продали се жалки души-агенти за министри и водещи политици да унищовават българската нация с действия и закони. Медиите пишат и говорят глупости, слугуват на унищожителите на българина. Съберат ли се в България двама-трима единомишленици, винаги един излиза агент-провокатор и всяко свято дело бива опорочено. Ето това сме българите....На "българския казан, не са му нужни дяволи, достатъчно Поп Кръстювци си имаме. Явно и Господ, не иска да се смили над нас. Остава ни, поне да се разкаем пред децата си, ако е останала малко човещина у нас......

12

Игнат Илиев

преди 12 години

Сега в началото на 21-ви век сме на път България да бъде съсипана отново от. Плановете на тази престъпна клика (там влизат и всички парламентарно представени партии!) е да намали българското население на половина т.е. до 4 милиона чрез икономически средства, систематичен геноцид и противопоставяне на различни етноси.Всички българи, които все още не са с промити мозъци е необходимо да вземат адекватни мерки, да бъде обявен геноцида и виновните лица да получат възмездие и ефективни присъди за престъпните си деяния! Не го ли направим, в близките 20-30 години българската нация ще изчезне, от картата на Европа!

11

Пешо

преди 12 години

Честит Хелоуин!Празника на Тиквите?Дали няма да го направят национален празник?

10

Габи

преди 12 години

Посланиците Байърли, Макълдауни, Уорлик ни посочиха истината в очите: Мr Байърли ни показа силовите групировки, техните шефове и фирми и се оказа, че това, което политици, депутати, МВР не смеят да го кажат, е налице - има симбиоза мафия-политици- депутати , като мафиотите според необходимостта стават политици, че и по-нагоре израстват. Г-н Уорлик ни изясни какво означава двойна съдебна система и че тя има почва у нас. Посл.Макълдауни засегна политиците, нарече някои от тях клоуни и шарлатани и накрая заключи, че бълг. политическа сцена гъмжи от мошеници и чудаци. Доверието в съдебната власт е минималните 9%, а в парламента срамните 5%! През май т.г. пък публикуваха мнение за премиер Борисов. Та то не остана незасегната инсититуция! Очакваме мнението на посланик/ци на САЩ за президента и здравната система. Всичко друго мина под знака Дежа вю!

9

ТОЗИ ГОРЕ...

преди 12 години

Този горе, като какъв се явява ? О, да- това е поредният хрантутник и кърлеж, впил безмилостно хоботчето си в мъртвото вече тяло на България !!! Не й оставихте и капчица кръв, бе ! Но след нея сте и вие наред- кръвопиещите !!!

8

още нещо

преди 12 години

Да се самосезира ако му стиска за секциите с по над 1000 души в списъка, на които на практика бе отнето правото да гласуват, поради липса на изборно време. При равномерно натоварване през целия изборен ден, за да гласуват всичките тези 1000 души би следвало да преминават през стаичката за гласуване, списъците и урните, за не повече от 49 секунди общо за всичко по процедурата за двата вота. Времето беше три пъти по-малко от времето достатъчно за експедитивно гласуване на млад и здрав човек.СРАМ!

7

Янаки Ганчев

преди 12 години

КУПУВАНЕТО НА ОВЦЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕfacebook/event.php?eid=130449290393900

6

БРАВО

преди 12 години

Ако може да се пресрами и да атакува пенсионната система в България , едни хора плащат а други взимат . Частните Пенсионни Фондове - и *** .

5

Баба Яга

преди 12 години

А за ОИК-овете.....те да не би да спяха?

4

Toni

преди 12 години

Бонуси заради масово сгрешените протоколи ли?

3

мимито

преди 12 години

казах ви, че този човек ще излезе свестен

2

Анонимен

преди 12 години

Браво Силистра!Има и хора,не всичко е овце!

1

-

преди 12 години

Добре, че е този човек да светне *** от ЦИК, че нарушават международни спогодби.