307

OMRAZATA

преди 12 години

haha OMRAZATA na balgarina nema po4iven den bate

306

Дражко

преди 12 години

Опсааа,опсааа......ай наздраве....

305

до турчин

преди 12 години

Плашиш ни нещо, а, турче? Те кюрдите както са ви почнали, само до нас ще ви е в скоро време. ;)

304

турчин

преди 12 години

...някои ги сърби... ако продължават така все ще се намери някой турски екстремист да ги почеши. Тогава ще го търсите доган но ще е късно..

303

от 302

преди 12 години

Бай Доганьо прави избори, хаха..

302

Анонимен

преди 12 години

...И КАКВО МУ Е СКАНДАЛНОТО.. КАКВО ПО- НОРМАЛНО ОТ ТОВА ЕДНА ПАРТИЯ КОЯТО НЯМА КАНДИДАТ ЗА ДАДЕН ПОСТ ДА НЕ УЧАСТВА (ИЛИ УЧАСТВА ПОДКРЕПЯЙКИ ДРУГ) В ИЗБОРА.. ВСЯКА ПАРТИЯ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДА СВОЯТА ПОЛИТИКА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ. НО ТУК ЦЕЛТА Е ЯСНА. ГЕРБ ЧРЕЗ ПОДОБНИ "СКАНДАЛИ" ЦЕЛЯТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ АНТИ-ДПС ВОТ И СЕ НАДЯВАТ ЧРЕЗ ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ..(ВЕРОЯТНО НЯМА ДА УСПЕЯТ ЗАЩОТО НАИВНИЦИТЕ ВЕЧЕ СА ДЕФИЦИТ И ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС)

301

бранник

преди 12 години

направо и ние да дласуваме за доган паша али ахмед мушама тюрлю ***, и да се знае!ако не се вдигне народа никога нищо!време ли е за етническо прочистване?но е ясно че българинът няма да се вдигне дори когато турчин бесней над бащино му огнище...........

300

Гошо

преди 12 години

Трябва офхициално да пише, че форумът е само за фашисти, за да не се хабим.

299

Пешо

преди 12 години

Честит Хелоуин!Празника на Тиквите?Дали няма да го направят национален празник?

298

Стоимен

преди 12 години

Абе българи,гледаме го,слушаме го,а го търпим!Какво безобразие е това?!Ще ви кажа едно,само с цъкането си оставаме,без да правим нищо по въпроса,без протести,без нищо насреща-еми заслужаваме си дереджето,само това имам да кажа.Докато даваме свободия на това да се случва,то ще продължава да се случва.Уж глас народен-глас божии,но като няма глас,тогава кой да ни чуе?!?

297

Тина

преди 12 години

Това може да се очаква от ДПС.

296

ахмед доган

преди 12 години

Който е съгласен с мен, че това трябва да са последните избори на доган, и че той трябва изчезне от тази държава завинаги, да ми сложи плюс.

295

До минуса на 299

преди 12 години

Ела да ти направя енда операция имам нужния ценз - бих ти махнал мозъчето ама се страхувам че няма да намеря какво да махам...

294

Кажете

преди 12 години

Колко от вас ще се оставят да ги оперира пожарникар или физкултурник - отговор с минус!а да ви управливат пожарникар и физкултурник - отговор с плюс!

293

анонимен

преди 12 години

ДПС нчмат думата!!!

292

pff

преди 12 години

Това не са мюсюлмани, това не са турци, това са роби на Ахмед ДОГАН!

291

До: 287

преди 12 години

Внимавай да не паднеш в гроб безхабернико. За такива неща не се говори, че току виж те споходили.

290

имигрант

преди 12 години

*** държавата имаме а?*** на всички,които допускат това.Това НЕ Е НОРМАЛНО!!!!!!!!!!!!!

289

Доган чобан

преди 12 години

Статията би трябвало да бъде озаглавена така :" Доган подкарва и напътства стадото си". Само едно стадо има нужда да бъде подкарвано. Горките хорица - нека техния бог накаже овчарите им.

288

Анонимен

преди 12 години

Няма толкова противен политик, ако въобще може да бъде наречен така, колкото доган!ГЕРБ срещу бсп+доган.Мисля че това е предварително ясно гласуване.Плевнелиев трябва да бъде президент!