27

много прост

преди 12 години

Тези списъци се направиха с цел да се ограничи вота на българите в Турция и чужбина ,като им се наруши конституционното право на гласуване.Срам за дебелата *** изготвила закон с който се ограничава конституционно право.

26

Анонимен

преди 12 години

Той омбудсманът да вземе да се попритесни малко,че въобще съществуват такива списъци.Пропуските в тях са по-малко важни.

25

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за калфа - получаваш Доган, ДС, мафия, мизерия!

24

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш не гласуваш - духаш супата. Плевня, Калфа - все ми е тая. Най *** е че цяла държава спори и се кара заради двама нулеви човека.

23

ДРУГО ДА ГО ПРИТЕСНИ

преди 12 години

ДА ГО ПРИТЕСНИ И НЕДОСТАТЪЧНОТО ВРЕМЕ, ОТПУСНАТО НА ВСЕКИ ЕДИН ГРАЖДАНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ, ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ БРОЙ ИЗБИРАТЕЛИ В ОСНОВНИТЕ СПИСЪЦИ. ПРИ СЕКЦИЯ ОТ 1000 ДУШИ, ТОВА ВРЕМЕ Е ПОД МИНУТА!!! ЗА ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ В ЗАЛАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ - ПО-МАЛКО ОТ МИНУТА ВРЕМЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛ. С КАКВА СКОРОСТ СЛЕДВА ДА СЕ ГЛАСУВА, НА БЕГОМ ЛИ, АМИ СТАРИТЕ ХОРА, ТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА БИЛИ ДИСКРИМИНИРАНИ ПО ФИЗИЧЕСКИ ПРИНЦИП ЧРЕЗ ТАЯ НОРМА И ТАКА СА ЛИШЕНИ ИЗОБЩО ОТ ПРАВОТО СИ НА ГЛАСОПОДАВАНЕ, ЗАЩОТО СА...БАВНИ.

22

кой да е

преди 12 години

"Калфин е най-противния кандидат явявал се някога на избори ,като брат - близнак е на Гошо ***". Но...Гошо *** нали беше от СДС. Т.е, сега вече е от ГЕРБ. А Калфин е противен както на ***, така и на всички противяци като теб.

21

РЕАЛИСТ

преди 12 години

Гласуваш за Плевел, получаваш Тиква !

20

гражданин

преди 12 години

Гласуваш за Калфин,получаваш фес!

19

Гражданин

преди 12 години

До Омбудсманът К. Пенчев Много моля да се промени закона за местни данъци и такси:Щом не ме водят на адреса на който живея в действителност и нямам право на демократичен глас (оседналост) следва да не плащам такса смет. Да данъка за собственост ще го плащам, но не би следвало да плащам нещо с което държавата е съгласна - не живея там и ме има в списъците и. Те това е демократично - плащаш за нещо което действително си ползваш.Тези избори бяха организирани от МУТРИ и милиционери-Честнили бяха?

18

плевел

преди 12 години

Гласуваш за плевел, получаваш тиква!

17

една жена

преди 12 години

За съжаление в забранителните списъци попаднаха и хора, които са сменили адреса си в последните четири месеца и от една улица са се премеснили на друга улица в същото населено място. Тези хора също не бяха допуснати до изборите за местна власт.

16

Бай Колю

преди 12 години

Е, наистина, нема такава държава! Нема такива порнографски избори! А бе, с две думи, изборите се проведоха точно по правилата, по които бай *** прави избори! Да се чудиш, да се смееш ли, да плачеш ли!Ето на, поредният пример излиза в "Капитал" - най-известните бандюги били най-отговарящите на гербавите изисквания гласоподаватели. Всъщност, то милиционери и тикви като правят избори, нормално е ортаците им да отговарят на изискванията! Както е тръгнало, другия път само те ще имат право да гласуват, пък всички ние - нормалните българи, НЕ..."Обявените за издирване Николай Маринов - Малкия Маргин, Христо Вартенян-Исуса, Христофорос Аманатидис-Таки и Пламен Дишков-Кела (заловен в края на август в Португалия) през последните шест месеца живеят в града, в който са посочили за настоящ адрес. Те са могли да гласуват без проблем за местни избори, защото отговарят на условията за уседналост. Това показа проверка на "Капитал" в сайта на служба ГРАО.Това е поредният абсурд, който изникна покрай Избори 2011. Оказва се, че тези хора, за които е общоизвестно, че не отговарят на принципа за уседналост имат повече права отколкото тези, които с изненада научиха миналата неделя, че са включени по погрешка от МВР и ГРАО в "забранителния списък", което ги лишава от правото на глас..."

15

assyta

преди 12 години

След като така наречения омбудсман се е засрамил от забранителните списъци, мога да се обзаложа, че ни очаква дело за касиране на изборите за президент

14

Анонимен

преди 12 години

13Глупостта за "белите манти" е точно за такива като теб неграмотнико, които са с претенции за Нобелов лауреат! Върви да спиш ти казах, защото форумите не са кошчета за душевни отпадъци, където да четат шизофренични бълнувания на душевно болни:) Може да съм малограмотен, но пък ти си неграмотен *** с пълен набор интелектуални увреждания! И като не знаеш що е бяла манта не се излагай ***!:) И обърни внимание на пунктуацията некадърнико ***:) Интелектуална малолитражка:)

13

Инкогнито

преди 12 години

До 11: Не знаеш и затова написа глупостта за "белите манти" :)))))Поредният малограмотен (запетайки, "пич") *** с неоправдано самочувствие...

12

Анонимен

преди 12 години

Какви са тия забранителни списъци бе. Тия наглеци дето две числа не могат да съберат, ще ми казват къде съм. Където си искам, там ще ходя, а Цецо шестака да стяга седмия апартамент в Централния затвор

11

от 9

преди 12 години

10Правя разлики Жоре! На базата на тези разлики констатирах твоята ментална недостатъчност:) Хайде бегай да спиш, че липсата на сън ти вреди:))) Пък ако искаш можеш да останеш да се наслаждаваш на собствената си неповторимост, като се гледкаш в огледалото:))) И като не знаеш какво е манта, мантия и манто отвори речника! Форумите не са място за ограмотяване на масите:) Бих ти отделил време затова, но днес не ми е такъв ден! Имам семейни задължения, явно непознати за теб:))))

10

Инкогнито

преди 12 години

До 9: Продължаваш...Осъзнаваш ли какви глупости изписа? Знаеш ли какво е манта?!? Мантия? Манто? Правиш ли разлика между трите? :)))До 8: Ти си нищожество. Жалко, малограмотно, необразовано нищожество. Прочети за какво са били затваряни хората в трудовите лагери, ***, после се изказвай.Не знаел дали имало трудови лагери! Боже, какъв наглец!

9

Анонимен

преди 12 години

7-Доообре Жоре! Значи можеш и да мислиш:) Кой ли те е излъгал нещастно човече! Нещо по оста сиво вещество-мисъл се е повредило! Бегай при белите манти за проверка и ремонт!:))))) Нещастно интелектуално ембрионче:) Чао! Такива като са ясни на хората! Спирам да се малтретирам интелектуално с теб, защото трябва да съхраня и човешкото в себе си:)

8

Анонимен

преди 12 години

4Яяя! Появил се някаккъв борец за свободи преди 1989! най ги обичаме такива тикви! Аз не знам дали е имало такива лагери, защото съм си живял почтено и съм си работил, а ти или твоето семейство ако сте били там значи сте си го заслужили! Жалко е че не са ви изтребили тогава, ако това е било истина, ама не е било, щом ти си жив! Значи *** като теб се е пръкнал от някъде! От 1990 такива мухльовци като теб разсипаха държавата!