68

до 64

преди 12 години

Той е равен за всички, ама за някой е по-равен... Друг е въпросът, че тук у нас имаме спешна нужда от прецедентно право- така както е в САЩ. Без наказателен кодекс. Относно Йоско- има си НК, там си пише за кое какво е наказанието и е получил това, което му се полага по закон. Отделен въпрос дали то е справеливо.

67

varg

преди 12 години

Те за убийство не дават толкова.

66

българина

преди 12 години

Подкрепям всяка дума написана от испанеца - пост 64.Същото мислех да напиша и аз.Изпревари ме човека.

65

boro

преди 12 години

Ако беше обрал успешно банката можеше и да плати 150000лв.,а сега охранителя ще пие една студена вода и ще знае че има да взима.

64

само питам ?

преди 12 години

А какво стана с .....Йоско от Бояна ......умряха 2-*** невинни ....А?За кокошка,....

63

hahahah

преди 12 години

Hahhaha nai golemite rekitiori se kandidatirat za kmetove,deto i hora sa pora4vali,a obiknoveniq 4ove4ec 14-ka,da Boiko ti si nai velikiq ***....

62

испанеца

преди 12 години

Ще поживееме ще видиме...Колко ще дадът на Кирил Рашков за неплащане на данъци,за заплаха за убийство...Пак повтарям ако има закон в тая държава ,той трябва да е за всичките и граждани равен.....А за банките без коментар,колко пари измъкнаха тия с белите якички и колко от тях вкараха в затвора??????

61

Инспектор Дюдю

преди 12 години

ОСвободето го под парична гаранция ве, човека е невинен в случая!!!!!! Няма такъв закон за над 10г. да се лежи в затвор.!

60

Анонимен

преди 12 години

Приятелите на този, да спрат да се възмущават, вашата престорена възмущеност от несправедливата съдебна система е по-прозрачна и от евтин турски любовен сериал. Вземете си поука, че и вие да не свършите така!

59

zigzag

преди 12 години

хахаха, вижте му само надписа на тениската.

58

EMo

преди 12 години

Тука гледам близки и приятели яко коментират и слагат минуси, все едно да простреляш някого е нещо безобидно и да държиш 40 часа заложници също. Вашето уонаби гангстерче ще потърка килиите(и не само). Нека ви е за пример, ако тръгнете и вие да бандитствате, какво ви грози. Много добра присъда, браво!

57

Пич

преди 12 години

"KAJI MI BE SME6NIK MAMA TI 6U6UMIGA DREBNA AKO IMA6E PARI TOQ 4OVEK 6TE6E LI DA PRAI TIA GLUPOSTI BE KENEF IZ4EZVAI DA NE TI MAHNA LICETO "Ами тогава да тръгваме всички по банките и по домовете да крадем, а? И който е по силен и има по-голяма пушка, той да оцелее? Да дойдем утре у вас защото сме гладни, и да си вземем нещо от хладилника? После може да наебем и жена ти, защото ни се *** ама нещо не ни пускат?

56

Анонимен

преди 12 години

За българин за обир 14 годиниЗа *** "цар" за убииство - ..... ? КАКВО.Депутати, полицаи,мафиоти и съдилища ни поробват.

55

Станишев

преди 12 години

това на какво го мяса, 14,5г. при първоначален строг режим. Никъде в кодекса го няма. Повече от 5 години нема право да лежи в панделата!

54

.

преди 12 години

ефективна или условна?????????? хахахаха

53

едмон рустан

преди 12 години

Е, И НИЕ СМЕ С КОЕ ЛИ НИ Е НАРЕД ЧЕ,ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА КАТО КУЧЕТО-КОЕ ЛИ НИ Е НАРЕД ЧЕ , И МЪДЕТЕ НИ ДА СА ОТПРЕД.14 ГОДИНКИ-? Е НА КАКВО ОТГОРЕ,КАТО ЗА СТОТИЦИ ПЪТИ ПО ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ПО 3-5 ГОДИНИ. А КОЛКО СА НАБЕДЕНИ И ТО ЗА ДА ИМА ПОКАЗНА НАКАЗАНОСТ И ДА СЕ ПАРАДИРА СТРОГОСТ,ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕЩИНА И РАБОТА.*** ВЛАЧИ КАМИОН. А Б.БОКО САМО ХВАЛБИ И ВОЙ ДО ЕВРОПАТА ЗА ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО.И ШЕНГЕНА ТА ШЕНГЕНА-ТО МЛАДИ НЯМА ВЕЧЕ. НА СТАРИТЕ НЕ ИМ ТРЯБВА-ТРЯБВАТ ЧОВЕШКИ ПЕНСИИ ЗА ЖИВОТ...!

52

до 46

преди 12 години

Айде тогава юруш всички да обираме банки и да стреляме по служителите им! Шамадури прости!

51

Пич

преди 12 години

Хахахаха ... охх, чета и не вярвам на ушите си:) Значи всички ***, които пишат тук се надпреварват да мрънкат когато се даде някаква малка присъда (според техните разбирания) за някаква голямо (пак според техните разбирания) престъпление. Сега имаме въоръжен грабеж с опит за убийство, при това извършителя си признава и е хванат на местопрестъплението. И за форумните *** 14 години е много, този човек не бил престъпник!!!!:))) Просто сме невероятен народ, аз съм пътувал много, и не съм вижд

50

Жоро-бг

преди 12 години

Справедлива присъда.... и напълно заслужена...

49

Жоро-бг

преди 12 години

Справедлива присъда.... и напълно заслужена...