126

до 126

преди 12 години

Глупаво е да се търси паралел между ГЕРБ и БСП, все пак едните са с 5 годишна история а другите са със 120 годишна кървава история отнела живота поне на 100 тина хиляди българи патриоти. Така че внушенията които се опитваш да направиш са злоумишлени до глупост.

125

до 127

преди 12 години

И къде ще заминаваш бе червенушко в Сибир ли?

124

Някой

преди 12 години

Аре стягайте коланите още, диктата е пълен :(

123

Анонимен

преди 12 години

Работих дореди година в държавна организация. Работих съвестно, защото обичах работата си. Напуснах, защото бях помолена да напиша донос срещу колеги, за да запазя работата си. Това е унизително и гадно.

122

Анонимен

преди 12 години

Продавам си жилището и си купувам еднопосочен билет. Не искам да живея в тази клоака. Нека всички българи, които са запазили човешко достойнство и не придобили овче поведение да се махаме, за да не бъдем асимилирани. Всеки от нас знаещите и можещите може да живее и да успее в друга държава. Тук няма място за нас. Скоро ще бъдем и репресирани, докато не станем малки сиви мишки.

121

до 121

преди 12 години

***, не можеш да се отървеш. Те управляват но под друго име-ГЕРБ.

120

$

преди 12 години

Ау лошо! Сидеров се отметна от герб.

119

666

преди 12 години

мислещи хора, пуснете си пресконференцията и вижте - тази кукла на конци ли искате за президент

118

narod

преди 12 години

НАРОДА МРАЗИ ГЕРБ !!!

117

Жик-Так

преди 12 години

Аз знам как се управляват процеси. Ще бъда истински държавник и ще създавам правила, обеща още Плевнелиев. Правилата ти ги казва Бойко, а ти управляваш процесите му. Не се гордей, че си кукла на конци!

116

Анонимен

преди 12 години

Като гледам какви хора са впрегнати да агитират за БСП и Калфин в изборните студия Петьо Блъсков, Виза Недялкова, Антоний Гълъбов, Андрей Райчев и прочие червени клоуни се нахъзвам още повече за гласуването в неделя. Сега е момента да се отървем от БСП за поне 10-12 години, а защо не и за повече.

115

Анонимен

преди 12 години

Станишев немедлено трябва да отиде да целува ръка на Кунева (а може и други нейни части), защото ако тя не се беше кандидатирала то Плевнелиев в момента щеше да е президент. Просто царската метреса удължи с една седмица политическата агония на БСП.

114

Анонимен

преди 12 години

105 ти с тези две висши образования дето пишеш, че ги имаш как пък нямаш етнически произход. Странна работа. Как се самоопредели на преброяването например.

113

Анонимен

преди 12 години

Да се поздравим с победата. Плевнелиев спечели убедително. На балотажа изходя е ясен. Да разпъваме трапезите.

112

456

преди 12 години

Ало герберчето 105,двете висши май са като на онази пернишка миска!! То и тя беше толкова умна!!

111

Krasimir

преди 12 години

На тоя като му видя визиономията - типично олигофренска и се отвращавам.

110

Анонимен

преди 12 години

Хора Браво на Вас че излезохте и гласувахте Голямата избирателна активност е убиец за купувачите на гласовеШанса им рязко намалява - те се надяваха да не гласуватеСега пичи въшки като ( Лидер , Новото Време , РЗС , Алексей , ДСБ,СДС и др под 4%)всички те бяха сателити и създадени от партията кърмилница БСП - клонове - целящида разцепат Българският Вот - Сега са минало - история Честито Европейци и не забравяйте на 30 ти да подкрепите отново Плевнелиев - не разчитайте на другите , че и без вашият глас ще спечели номерата на Дявола нямат край гласувайте отново за да бъде убита триглавата ламя смачкайте и главата и я отделете от тялото не гледайте че се прави на умряла Да не стане 51% за Калфата и 49% за Плевнелиев Не подценявайте комуниста !!!

109

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам,че още има хора, на които малките,гадни червени мозачета просто не могат да проумят,че ГЕРБ е единствения начин България да бъде една модерна ЕВРОПЕЙСКА дъргава!!!! Защо никой не вижда всичко,което Борисов прави,защо се оставяте медиите да ви настройват срещу него,просто защото той не е удобен за никой? България в момента е една от малкото държави късметлики-без външни дългове. Само който е бил в чужбина може да разбере колко добре ГЕРБ води своята политика!!! Браво на ГЕРБ!!

108

koko

преди 12 години

Уфце, това са българите

107

Анонимен

преди 12 години

БСП и нейната комична креатура смешника Калфин, днес се размирисаха на мухъл. Миризмата на политическото мазе в което бяха поставени за следващите 10 години.