100

Крети

преди 12 години

Нашите вестници ипак не пишат цялата истина в немските издания пише че кадафи е застрелян като куче от упор и това го пише в доклада от аутопсията . Интересно ми е кой знае колко пари има Кадафи в банки и кой ще ги гушне сега . Много ясно че е по добре да не мака се краде по демократично. Че кадафи бе *** *** бе , но скоро либиййците ще мечтаят за него . НО ЩЕ ИМАТ ДЕМОКРАЦИЯ КАТО НАС РОБИ НА ЗАПАДА

99

alienum

преди 12 години

"Бясното куче Кадафи убит"/ от други бесни кучета, при това с помощта на половината цивилизован свят/. Много ясно, че убиецът трябва да е някое момче- няма да е американски наемник я! Каква демокрация ще правят като това си е чист кървав преврат.Срам за "демократична" Европа! Хайде на американските лешояди вече им свикнахме с демократичните подходи...

98

Анонимен

преди 12 години

Последните думи на Кадафи били:"Харам!" (глагол, който означава "Вършиш непростим грях")"Как искате да знаете кое е правилно и кое не?"

97

До 100

преди 12 години

Неграмотен си, хлапако. Марш в училище да учиш английски.

96

ДО 82

преди 12 години

Не ставай смешен на български един билион бил трилион пък на английски си е милиард... все едно ми казваш че 2+2 на български не е четири а 5 а на английски си е 4. Милиард или билион си е все милиард и на индийски и на марсиански.

95

az

преди 12 години

Разбира се че има ислямизация и то много по страшна отколкото предполагаме!!!Никой до сега не е бил толкова силен че да изнася революция в толкова много страни на ведъж!!! И то БЕЗ революционна обстановка!Някой МНОГО силен стои зад т.нар. "арабска пролет"! Кадафи го свалиха отвън както и останалите арабски държавници!Единствено печелят от това крайните ислямисти.Само наивник може да си мисли че демокрация при араби е възможна! НЕМИНУЕМО е идването на власт на ислямисти!

94

до 93

преди 12 години

Докато им трябва, им е приятел, после го убиват. Примери колкото щеш.

93

Мери 21

преди 12 години

До колко може да е диктатор,един управник,който е осигурил толкова блага на народа си???Едва сега Либииците ще разберат що за чудо е това"ДЕМОКРАЦИЯ"! Ще газят в море от пари, а ще ходят гладни, защото за 42 години ,същият този диктатор не ги е научил да работят, да плащат данъци и да се грижат за държавата си- все други са го правили.

92

До 89

преди 12 години

Да прав си, аз също много пъти съм го писал това, но да споделя че през 1987г. гледах една видеокасета с предсказанията на Нострадамус, в нея се казваше, че Турция ще премине на страната на мюсулманите, СССР ще се разпадне и ще се образуват отделни държави, като най-голямата ще бъде Русия, която пък ще бъде на страната на християните, друго интересно беше, че св. война започва с изгрева на второ слънце над Рим, последван от мощен взрив, който напълно го заличава. Също така, че основните бойни действия ще бъдат в страните около Средиземно море и в самото море и от високата температура /ядрените бомби/ част от водата ще изври и камилите ще пият вода от Дунава / най-вероятно нивото на Средиземно море ще спадне драстично заради тези високи температури и двата континента ще се съберат. Ще бъде истински апокалипсис, нещо нечувано и невиждано. Войната ще бъде много продължителна, не по-малко от 20 г. и изтощителна, милиони ще измрат от глад, в Китай ще стигнат до там, да чакат да се роди дете за да го изядат. След като войната свърши, земята ще бъде една огромна пустиня и много малко хора ще са успели да се спасят и да преживеят този ужас. Но след това човешкия род ще се възтанови и ще настъпи траен мир на земята, повече няма да има такива войни и човечеството ще премине в ново измерение на друг начин на мислене. Силно ще се развие телепатията и други такива скрити за сега способности на хората, ще настъпи Златен век на всеобщи мир и спокойствие

91

Анонимен

преди 12 години

След провала на демокрацията ще последва навсякъде идването на диктатура. Хората винаги предпочитат сигурността пред свободата, затова са създадени държавите - да ограничават свободата в името на сигурността.

90

Анонимен

преди 12 години

Целта на арабските тъпни беше точно Либия. Дестабилизация на целия регион с цел да се ,, приватизират,, либийските ресурси. Естествен бонус е кризата в Сирия и евентуално още по - хубаво ако избухне някакъв бунт в Иран. Лошото е, че нещата се връщат , като бумеранг и тълпите започнаха да излизат в Европа и САЩ.

89

777

преди 12 години

Който се опъне на американиците разтрел като куче.Който им подаде *** си да му го вкарат им е приятел, демократ...

88

Анонимен

преди 12 години

Много на брой ненормалници пишат в тоя сайт за ислямизация....Ненормалници, народите се надигнаха с/у потисниците си. Диктаторите от източна европа като паднаха повлякоха крак. Робството е било повсемесно, но сега времената са други.Колелото на живота не може да върви на зад, а върви напред и ще има все по-малко комунисти и диктатори. Не можете да спрете хода на историята!

87

Анонимен

преди 12 години

***, другарите ви намаляват един по-един. Сега ви напусна Кадафи, да видиме кой е следващия!

86

Анонимен

преди 12 години

... и знаете ли , извода до който стигнах е доста интересен - световното еврейсто, така както едно време, сега използва същия подход който беше при завладяването на България от османците - подхода е - ОТ НАС ПАРИТЕ - ОТ ВАС РОБИТЕ , сега роби на парите , а чрез тях на злото, щото парите може да са добро , може и зла да са. Дано да греша в тази преценка, дано!

85

до 88

преди 12 години

Точно така е, но не само в арабските държави - Турция също усилено се ислямизира. Българите по принцип не са много умни затова няма смисъл да ги убеждаваш.

84

Не се радвайте!

преди 12 години

Целта на измислените революции беше сваляне на светските режими, които пречеха на ислямизирането на тези страни. Сега пътят е открит към бърза ислямизация и радикализация. След като дойдат на власт ислямистките режими като този в Иран, със сигурност ще нападнат Израел и тогава се започва св. война. Още Нострадамус е предсказал, че тя ще бъде на религиозна основа между християни и мюсулмани. За съжаление нещата необратимо отиват натам и интересното е, че това става с много бързи темпове. Впрочем скоро съвсем случайно се запознах с един ливанец, живеещ в БГ и след като си поговорихме на тая тема, той ми казва "Не можеш да си преставиш какъв бум има по арабските телевизии от предавания, насочени към т.н. неверници-хора, неспазващи начина на живот според Шериата, все повече вървят предавания в които открито започва се прокламира крайния ислямизъм. Така, че явно няма да ни се размине конфликта на религиозна основа

83

Анонимен

преди 12 години

Съществен белег, че не е като другите управници е - това е стремежа му да ограмоти тези диваци, които виждате нагледно колко са примитивни, а не да ги остави прости и лесно манипулируеми. Ученият човек умее да отсява зърното от плявата, та на никой диктаторин, за какъвто ни го представят, не би толерирал така ученост. Обратното - при нас чрез всякакви средства българина се опростачва. Сух режим? Че какво му е странното, след като хан Крум чрез него запазва и издига държавата...

82

Анонимен

преди 12 години

...не меся медиците - те са си виновни по техните закони,да са внимавали, български гражданин не е тъждественона българин.Българин е високоморално звание.Та за Кадафи установих, че е идеалист и мечтател, но и не е лош човек.Но ако за някого добър човек е тозикойто изпълнява всичките му желания - то той е най-лошия от всички.Има някаква вероятност да се окаже физически жив, ще се радвам да е така.

81

Анонимен

преди 12 години

Навремето, Кадафи и Либия ми бяха съвсем безразлични. Откакто започнаха революциите напоследък, започнах даги изучавам, защо ми напомняха на Великата октомврийска...и съответно движещите сили зад нея.Сега вече знам, че Кадафи е направил колосални добрини,пред които прегрешенията му съвсем бледнеят, а за Локърбине е категорично доказано...пък и 42 години никой народ не би го търпял, ако беше точно такъв какъвто ни го представят у нас...