37

Пълни глупости

преди 12 години

Как така "се предполага"? Тия дето "предполагат" или са пълни ***, или сериозно им хлопат дъските. Пребит и разстрелян в челото от 18 годишен "бунтовник". За какъв съд и присъда изобщо се говори.

36

Анонимен

преди 12 години

разследване на амнести*********************Ако действително искат разследване да започнат с бабичката Клинтьн...

35

Nobody

преди 12 години

Не се предполага - сигурно е. Щото иначе на джибрито и останалите от временния съвет щяха да им лъснат задниците при процес.И стига ревали за тея сестри, щото точно джибрито беше тоя, дето им скалъпи всичко. А днес е шеф на Либия.

34

Луцифер

преди 12 години

Не вярвам да станат правова държава.По-скоро виждам нов Афганистан,Ирак.Други ще сложат ръка на петрола и либииците ще са гости в страната си.

33

Анонимен

преди 12 години

Да го изпишат като разход за част от консумативите

32

Анонимен

преди 12 години

Линчуването може да е много популярно, но точно това е пътят към новата диктатура..Ако либийците искат да станат правова държава трябва да го осъдят това момче!

31

брадваро

преди 12 години

разследване на амнести за тероризъм:)) колко му е,м?

30

до габи, 20

преди 12 години

явно си твърде зелена да мислиш по политически въпроси. в този свят е така както се случва пред очите ти. да се правиш на измислено ангелче може да е роля, но тя си е твоя. без авиоударите на НЕЛИБИЙСКИТЕ СИЛИ, този изкопаем диктатор-*** нямаше да бъде отстранен от ПЪТЯ НА ЛИБИЯ още много години.ЗАЩО ЛИ ТИ,КОМУНИСТЧЕ ДЯДОВО,ПЛАЧЕШ ЗА КАДАФИ? докога, вие, комунистите ще сте ХРАНАТА ЗА ВСЯКО СВЕТОВНО ЗЛО?

29

до 23

преди 12 години

Какво ми придъвквате тази поговорка от снощи когато една от сестрите си позволи да я каже. Евала на д-р Здравков, че се изказа както би трябвало да се изкаже всеки нормален човек, а не като сестрата която забележете се радва, че е умрял човек, каква медицинска сестра е тази, която се радва на човешката смърт било то и на Кадафи.

28

Анонимен

преди 12 години

Не само се предполага - то е ясно на всички.

27

Анонимен

преди 12 години

Amnesti niama li koi da gi raztrelia ? Ot takiva muhliovci sveta na tova deredje

26

6001

преди 12 години

Престанете вече с тия Български сестри,никой не ги е хванал за ръцете и да ги закара в Либия.Всички знаят много добре как се отиваше навремето в Либия,какво се печелеше там и като се върнеха как се ежеха с валутата си като нещо повече от другите хора.Но има едно но...А колкото до искането за разледване е правилно за всяко престъпление трябва да има съд и присъда,защото иначе си е чисто убийство.Убит от 22 годишен,какво е видял тоя от Кадафито.Чиста анархия-после хамериканска демокрация...

25

Анонимен

преди 12 години

А в Белене с присъди ли убивахте хората и ги давахте на прасетата бе,*** долни?

24

до 16

преди 12 години

така говориш, защото ти лично не си засегнатата страна. ако се отнасяше за теб или близките ти, щеше да пееш друга песен. всеки има право на защите от адвокат, дори най големите престъпници. като се докаже, че е престъпник, да го осъдят подобаващо, никой няма нищо против присъда над Кадафи. дори Садам беше съден..

23

Анонимен

преди 12 години

"За кучето-кучешка смърт!"Стара китайска народна мъдрост

22

US ARMY

преди 12 години

Голяма работа като е убит без съд. Няма да хабим пари за процеси срещу тоя ***.

21

до 17

преди 12 години

Умен отговор....уникат направо...чудесен си....

20

Габи

преди 12 години

Правозащитната организация "Амнести интернешънъл" заяви, че Преходният национален съвет на Либия (ПНС) е длъжен да проведе независимо разследване на обстоятелствата по смъртта на Муамар Кадафи. А няма ли да поискат разследване на г-жа Хилъри Клинтън, която преди няколко дни нареди : Искам Кадафи до дни убит или пленен! И Кадафито беше пленен, сетне се оказа влачен по земята и "малко" убит! Работа ли е на държ.секретар на САЩ да нарежда какво трябва да се направи с ексшефа на Либия!

19

дан

преди 12 години

не ги знам какво за тези *** от тази агенция, но в либия дълги години бяха нарушавани правата на всички граждани - и либийци и пребиваващи, къде бляха тогава

18

Анонимен

преди 12 години

""Амнести интернешънъл" заяви, че Преходният национален съвет на Либия (ПНС) е длъжен да проведе независимо разследване ..." - Много ме кефят тия хора. Все едно играят на някаква уеб игра. Правят си някакви работи. Това трябвало, онова трябвало ...В очите ми, тези хора са някакви балъци. Сякаш не знаят за какви орди от *** става на въпрос. Какви разследвания мраследвания ги гонят тези хора. По-добре да си пият кафето, да си разцъкват уеб игрите и да не се занимават повече с помията ...