137

А??

преди 12 години

ПОСЛЕДНО,ЧЕ НЕ РАЗБРАХМЕ-КОГА КОМПЛЕКТОВАТЕ ПЪРВАТА ГРУПА ЗА ЛИБИЯ ДА ПОДНЕСЕТЕ ЦВЕТЯ И ЗАСВИДЕТЕЛСТВАТЕ ПОЧИТ,ЧЕ ЯВНО И ЛЮБОФФФФ КЪМ ЕДИН ОТ ЛЮБИМЦИТЕ ВИ -КАДАФИТО?? ОБРЪЩАМЕ СЕ КЪМ ХАХОВЦИТЕ ТУКА,НЕ КЪМ НОРМАЛНИТЕ... ВИЖТЕ ТАМ В ЛИБИЯ...АМА ДАЛИ ЩЕ НАМЕРИТЕ МЕСТНИ ЛЮБОВЧИИ КАТО ВАС-ДЕТО ДА ПОЧИТАТ И ЛЮБЯТ И ТЕ ТОЯ НОВ МОХАМЕД,А?!

136

антихахо

преди 12 години

94 -уби звяра:" Румънците претрапаха Чаушеско, а сега гробът му затрупан с цветя:) *** в румъния и поразпитай малко за чаушеско и не говори тъпотии за събития..." Човек не знае на такъв ХАХО какво да каже...тоя явно днес се приземява от планетата на Хаховците..какво да му речеш за мизерията и гладорията в комунистическа Румъния,където са минавал няколко пъти,че и спал даже?! ами обича ком.България Хахото,може ли да не обича и ком.Румъния..и Либия Кадафска и т.н.?! НОРМАЛНО..за ненормалника!

135

do 129

преди 12 години

Ot kyde gi izrina tia *** ne mojah da razbera?

134

АНОНИМЕН

преди 12 години

Ти 129, защо не си кандидатствал за гражданин на Либия ?

133

Не се радвайте!

преди 12 години

Целта на измислените революции беше сваляне на светските режими, които пречеха на ислямизирането на тези страни. Сега пътят е открит към бърза ислямизация и радикализация. След като дойдат на власт ислямистките режими като този в Иран, със сигурност ще нападнат Израел и тогава се започва св. война. Още Нострадамус е предсказал, че тя ще бъде на религиозна основа между християни и мюсулмани. За съжаление нещата необратимо отиват натам и интересното е, че това става с много бързи темпове. Впрочем скоро съвсем случайно се запознах с един ливанец, живеещ в БГ и след като си поговорихме на тая тема, той ми казва "Не можеш да си преставиш какъв бум има по арабските телевизии от предавания, насочени към т.н. неверници-хора, неспазващи начина на живот според Шериата, все повече вървят предавания в които открито започва се прокламира крайния ислямизъм. Така, че явно няма да ни се размине конфликта на религиозна основа

132

Анонимен

преди 12 години

Кадафи е дошъл на власт по същия начин - с революция, и се държеше на власт по същия начин - с насилие. Толкова много хора го мразят не защото НАТО им плаща, а защото той ги е настроил срещу себе си.

131

LIBYA

преди 12 години

TRIABVA DA SE ZNAE ISTINATA ZA LIBYA.KADAFI MA4KASHE NARODA SI UBIVASHE GI BEZ SAD I PRE4INA A ZAPLATITE IM BIAHA M/Y 200 - 500 LD PARITE IM STIGAHA ZA MAKARONI I HLIAB.VIJDAM 4E MNOGO HORA SRAVNIAVAT BALGARIA I LIBYA NO ZABRAVIAT 4E LIBYA E BOGATA I DA KRADAT NOVITE PAK STE IMA POVE4E ZA NARODA

130

Българче

преди 12 години

Що му цъкате минуси на 129-тия. Ако е изнесъл истинските данни, браво. Само плюсове.Благодарение на него разбрах защо онова малко българско момченце, което родителите му прибраха от Либия, а журналистите го тормозеха на аерогарата, говорейки по телефона с някоя от бабите си вероятно, казваше: "Не искам в тая България. Искам си в Либия"

129

Българче

преди 12 години

Продължавам си от 128.За футболиста питах. На старото Кадафи синето. Дето беше и акционер в един от италианските футболни т.нар. грандове? Дето даже игра в Италията.Тогава беше много добър, а?Моите поздравления за Амнести интернешънъл. Всички трябва да знаят. Ама дали?

128

Това ли е кървавият

преди 12 години

БВП на глава от населението - 14 192 $На всеки член от семейството държавата изплаща дотации в размер на 1 000 $ годишно.Помощите за безработица са 730 $ месечно.Заплата на медицинска сестра - 1 000 $.За всяко новородено се изплащат 7 000 $.Младоженците получават 64 000 $ като подарък от държавата за покупка на жилище.При започване на бизнес като едноличен търговец - материална помощ от 20 000 $Големите данъци и сборове са забранени.Образованието и медицината са безплатни.Образованието и стажовете в чужбина са за сметка на държавата!Веригите магазини за многодетни семейства са на символични цени за основните хранителни продукти.За продажба на продукти с изтекъл срок на годност - големи глоби и задържане в подразделенията на специалната полиция.Част от аптеките - с безплатно отпускане на лекарства.За фалшифициране на лекарства - смъртно наказание.Наем на държавно жилище - не се плаща.Ползването на електроенергия е безплатно.Продажбата и употребата на спиртни напитки са забранени - "сух закон".Кредитите за покупка на автомобил и за жилище са без лихва.Услугите на агенциите по недвижими имоти са забранени.При покупка на автомобил 50% се плаща от държавата, за бойците от народното опълчение - 65%.Бензинът струва по-евтино от водата - 0,14$ за литър.70% от семействата живеят в собствен дом. Добавяме най-големите запаси от прясна вода (35 000 куб. км) и готовност още това лято да бъде въведен "златен динар".

127

Българче

преди 12 години

Аре пишете на български, бе! Па направете си една кирилизация, неграмотници такива! Иначе все много знаете. Няма тема, по която да не се изказвате.Пък то, дали е убит точно Кадафито или не, не е толкова важно. Важно е защо го убиха този човек.И къде е демокрацията в случая. Щото сега го няма Тони Блеър да го питаме.Можем да питаме Саркомата, ама той не ще и да чуе. Той само прави изявления. Както и Силвио "Виаграта" Берлускони. И всички други демокра(дци)ти.А какво стана с оня, футболиста.

126

AZ

преди 12 години

LO6OTO SEGA ZAPO4VA, BORBA ZA VLAST,ZA PETROL,KRIVORAZBRANATA DEMOKRACIA ,ZA KOIATO SE BORIHA LIBIICITE,OT4ASTI VSI4KI V BG, GO PREJIVIAHME.MISLEHME ,4E KATO SI OTIDE TODOR JIVKOV ,NI 4AKAT CVETIA I ROZI,NO NE BIIIIII,DOIDE EDNA PAPLA4,KOIAT5O NI DOVAR6I I PRODALJAVA DA GO PRAVI. GORKITE LIBIICI AKO O4AKVAT TOVA.

125

KOKO

преди 12 години

NE VIJDAM GOLIAMA RAZLIKA MEJDU KADAFI I NA6ITE,TE SA6TO GRABIAT ,OBLAGODENSTVAT SE,JIVEIAT KATO LORDOVE I NE MISLIAT ZA NAS,SAMO DETO NIE SME EDNI MIJITURKI I NIKOI NE IZLIZA DA OTREJE GLAVATA NA PONE EDIN ,TA DA SE OSAZNAIAT I DRUGITE.AZ LI4NO GI BIH RAZSRELIAL VSI4KITE ,KAKTO SE SLU4I PREDI VREME V ARMENSKIA PARLAMENT .NO SAM MNOGO DALE4 I NE ISKAM DA SI CAPAM RACETE.SAJALIAVAM SAMO ZA PREKRASNATA MI RODINA ,KATO NEIA NIAMA NIKADE NA TAZI PLANETA.

124

.

преди 12 години

А и тия ако си мислят , че е свършила войната много се лъжат , сега разните му *** ще се хванат гуша за гуша кой да управлява , ще почнат да се трепят по улиците и тогава ще дойдат "спасителите" , ще се окаже наложително присъствието на САЩ и техните слуги "омиротворители" , ще съсипят и оберат държавата , ще източат петрола , а каквото остане ще го изсмучат през правителството на конци , което ще поставят и така до последната капка.П.С. Не защитавам Кадафи,той беше убиец и ***.

123

PRAVDA

преди 12 години

AZ MISLIA 4E TOVAQ NE BE6E KADAFI,A NEGOV DVOINIK......TOI IMA 4 DVOINIKA,V SLU4AI KATO TOIA DA SE POKRIE.NO AKO NAISTINA E TOI NE VIJDAM ZA6TO BE6E VSI4KATA TAZI DANDANIA,PROSTO TRIABVA6E DA OTIDE NA SAD I DA BADE SADEN ZA BEZ4INSTVATA SI .NO ....KAKVO MOJE DA SE O4AKVA OT TEZI DIVI,OSVIREPELI I NEUKI ***.NE ,4E ZA6TITAVAM KADAFI,NAPROTIV,TOI MI BE6E DAJE I SIMPATI4EN,NO IMA NA4IN TOI DA SI PONESE ZASLUJENOTO ZLO ,KOETO E STORIL.SAD I PRISADA SPORED VINATA MU.

122

Анонимен

преди 12 години

Амнести слепи ли са ? Не видяха ли кадрите ? Тия арабски варвари искат да ги приемаме като хора след това ? Това са брутални убийци , които линчуват и върху тази основа ще градят демокрация ... ако сте видели младите "демократи" от клиповете и снимките знаете за какво говоря. Не че Кадафи не беше *** , но всеки заслужава процес и чак след това да се убие. Арабите са животни, никаква толерантност за тях или смахнатата им религия.

121

колко?

преди 12 години

всички се изнесоха да реват за кадафина...колко деня траур ще е..??

120

ХХХ

преди 12 години

АКО Е ЖИВ-ДА БЪДЕ НАЙ-НАКРАЯ РЕЗЛИЗИРАН НЕ САМО КАТО ЛИБИЙСКИ,А КАТО ВИСШ И ЕДИНСТВЕН СВЕТОВЕН ЛИДЕР-ЗА ДА МИРНЕТЕ ЧЕСТИТИ И ДОВОЛНИ!!:-)) ХА ДАНО!:-))

119

КК

преди 12 години

ЯСНО,117 -А ПЪЛНА ГЛАВО!! ЯСНООО,КАДАФИНА-НЕРЕАЛИЗИРАЛИЯ СЕ СВЕТОВЕН,ЗЕМЕН ЛИДЕР!! НОВИЯТ МОХАМЕД,А ЗАЩО НЕ И ХРИСТОС?? КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ЗА ВАС?? НИКАКЪВ!!:-)) ТАМ,КЪДЕТО ЗА УМНИЯ ИМА ГРАНИЦИ,ТО ЗА *** ТАМ ИМА ВРАТИ..ДАЖЕ НЯМА НИЩО! МИНАВАТ СИ ГЛУПАЦИТЕ,ЩЪКАТ НАСАМ-НАТАМ,МАРКИРАТ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ,НИЩО НЕ ГИ СПИРА! МАРКИРАТ И ОСТАВЯТ ХУБАВАТА СИ ЗАДНА "ПРОДУКЦИЯ" МАРКИРАЩА! А УМНИТЕ ДА ИМ ГО СЪРБАТ И ГЛАВОБОЛЯТ...

118

Анонимен

преди 12 години

"Algeria Sip подтверждает, что Муаамар Каддафи жив - и опровергает вчерашние лживые сообщения"А СЯ ДЕ! ЩО СТАНА?