11

legaladvice

преди 12 години

Страна на Баските, не Баския хаха

10

До 9

преди 12 години

Не знам какво наричаш победа. Това, че в Баския няма да видиш испанско знаме, че няма испански иснтитуции, че не се говори испански, че полицията не е испанска и т.н. Областта Баския е фактически отделна държава.Това беше постигнато благодарение на ЕТА!

9

Анонимен

преди 12 години

Голяма победа за испанското правителство! 40 години не отстъпваха на терористите и им доказаха, че чрез тероризъм не могат да се постигат политически цели!Това е пътят за борба с тероризма в цял свят! Отпусне ли някой на терористите ще се постигне точно обратния ефект и тероризмът ще се мултиплицира!

8

la chica de ayer

преди 12 години

"ЕТА е формирана преди повече от 50 години по време на диктатурата на генерал Франко с цел създаване на независима баска държава и отделянето й от Испания." Глупости на таркалета! Пайс Баско и Наварра винаги са били отделна държава, докато не са дошли "кралете католици" да обединят отделните кралсва и да направят държавата Испания. Дори езика им не прилича по нищо на испанския (и на никoй друг език, всъщност). Аз лично не подкрепям действията им, но прекрасно разбирам подбудите им.

7

Анонимен

преди 12 години

GERBTи май не си нормален...

6

Анонимен

преди 12 години

ееее не го очаквах от вас .ета и свобода за баските

5

GERB

преди 12 години

можеха да направят и тунел под Шипка, който е много по-необходим от излишната "Люлин" , но де у ГЕРБерска тиква толкова мозък !!

4

Boko Inglisha

преди 12 години

Kostov e vinoven.

3

Анонимен

преди 12 години

Е за 40 години по 20 чиляка на година...тва хамериканците на един път го праят на закуска с демократична цел

2

------------

преди 12 години

до ЕТА,защо не се преместете малко и при нас .не е далеч времето когато някои ще му дотегне и ще подкара и политици и съдии и всякаква крадлива *** узурпирала България

1

Nobody

преди 12 години

За амнайсти път.