330

Анонимен

преди 12 години

Сякаш напоследък много еслкалираха с тези убийства, преди и се около Сирт. Там фанаха Муса Ибрахим облечен в женски дрехи, после Мутассим Ал Каддафи, след това излезе че били убили Хамис ал Каддафи заедно с братовчес му Ал Сенусси, нормално беше вече да убият и Муаммар.На снимки с жисиеми не вервам! И да се разберат накрая как са го убили: НаФто с бомби, докато бяга, снайпер докато се тюхка или сополанко го извадил от дупка дето се крие. За Мен 2 те версии са чист холивуд , а последната-Бояна.

329

Анонимен

преди 12 години

*** той жив бе с едното око гледа с другото не

328

ivan

преди 12 години

Абе нещо много млад ми изглежда като за 69 годишен.Записа е много неясен а и версиите как е хванат са много противоречиви.То ше се разбере

327

българин

преди 12 години

Кой им дава право на американските да унищожават отделните държави като си измислят всякакъв предтекс- то не беше Югославия, Ирак, Афганистан, Египет, сега и Либия, следващите са Сирия, Иран и вече пак православна Русия ще ги спира. А отделно медиите обработват съзнанието на хората за демокрацията против тероризма-хитро са го измислили- както хитлеристите през 30-те години на 20 век

326

НЕ ШИБАЙТЕ МАМАНТОС

преди 12 години

ВИЖТЕ КАДАФИТО НА ИСТИНСКО ФОТО, СРАВНИХ ГО С ДРУГИ ПО РАНШНИ СНИМКИ, ИМА НОС КАТО ПИРАМИДА ТЛЪСТА АРАБСКА, А ТРУПА Е С ЕВРОПЕЙСКИ ВИД, УБИЙСТВОТО Е ЧИСТА ПОДДЕЛКА, ВСЕ ПАК 40 МИЛИАРДА ДОЛАРА СКРИВАТ ПОЛКОВНИКА И СИНОВЕТЕ, А ПЪК И ХИЛЪРИТО, ТРЯБВА ДА ИМА МАНГИЗИ ЗА КОЗМЕТИКА!!!

325

Анонимен

преди 12 години

Гибель и даже захват Муаммара Каддафи отрицает веб-сайт телевидения сторонников лидера Джамахирии, которого в четверг ПНС Ливии объявил убитым в его родном городе Сирте."Отчеты, которыми торгуют вразнос лакеи НАТО о захвате или смерти Муаммара Каддафи, являются необоснованными, говорится в сообщении телеканала Аль-Либия. Здоровье Каддафи в порядке. Заявления о том, что Каддафи убит или ранен только слухи"."Это не первый раз, когда они обращаются к этому виду дезинформации", добавили сторонники свергнутого ливийского лидера.Не подтверждают сообщений о смерти или захвате Каддафи ливийские официальные лица и НАТО, передает телеканал "Аль-Джазира".

324

baba pena

преди 12 години

Да,да дрън дрън..До като не видя ясна снимка с добро качество не вярвам

323

THE END

преди 12 години

Ерата на Кадафи свърши ! Идва ерата на масовия демократизъм ....

322

Алекс

преди 12 години

Добре де, аз вярвам че е умрял, ама защо винаги снимките или записите, които Ройтерс или която и да е агенция разпространяват трябва винаги да са с лошо качество?! За да всеят съмнение ли, гаси....

321

555

преди 12 години

Еееееееее храбрия американски командос влачи тялото на "диктатора". Който допреди 2 години беше пръв приятел на европейските лидери.Но от десетилетия бил "диктатор".Абе кадафито кой знае на кой остров си пие коктейлите,а балъците обсъждат една мъглява снимка.Както и да е.Д..е да им е яко на либийците.Предстой им "извървяване на пътя към истинската демокрация".

320

Анонимен

преди 12 години

Този прилича на Гадафи, колкото аз приличам на Обама. Поредната медийна драматизация. Замислете се за калпавия нощен запис от GSM от обесването на Садам Хюсеин, после "убийството' на Осама бин Ладен - там даже и GSM клип нямаше. А сега този майтап с Гадафи. Хора наистина ли вярвате на тези смешки. Никой не е убит, защото никой от горните не е и виновен за да бъде убиван. Поне не за това за което бяха преследвани. Просто изчезват от полезрението. Всичко е един голям цирк за заблуда на овцете!

319

до 323

преди 12 години

Още ли ги постваш тия глупости? Обясни ми как САЩ ще накарат Китай да нападне Русия, след като самите те не смееха, и още не смеят да го направят? Как арабите и турците ще нападнат Европа, като те една пушка не могат да пройзведат сами?

318

юнака

преди 12 години

TV channel Al-Libiya заявляет - Муаммар Каддафи жив 20.10.2011 20:46 | nikkisw Телеканал Al-Libiya, поддерживающий режим Муамара Каддафи опроверг информацию о том, что бывший лидер Ливии убит или захвачен в плен. На данный момент полковник находится в добром здравии, передает Agence France-Presse.Отчеты о смерти или захвате в плен нашего лидера Каддафи, которые предоставляют лакеи НАТО, являются необоснованными, - говорится на сайте телеканала. Ранее Аргументы недели сообщали со ссылкой на представителя ПНС Ливии о том, что Муамар Каддафи скончался в результате ранений в городе Сирт.argumenti.ru/world/online/2011/10/131619КАИР, 20 октября. /Корр. ИТАР-ТАСС Дина Пьяных/. Ливийское телевидение продолжает опровергать информацию о гибели Муамара Каддафи, настаивая на том, что полковник жив и не попал в руки повстанцев. На интернет-сайте телеканала "Аль-Либия" опубликовано сообщение о том, что "Каддафи по- прежнему жив, в добром здравии и не был схвачен".

317

Абе

преди 12 години

То Сталин беше евреин, Кадафин беше мюсюлманин. Като цяло комунизма беше и си остава еврейската идея за мощ и идеал, а Кадафи не се подчини на богаташите с банките и обрязаните членове,и за туй го гръмнаха в ислямския му промит мозък.Исляма е далеч от религия, то е идеология.Не помня християни масово да тероризират и да погребват живи жените си, но нека бъдем толерантни, иначе още повече ще ни побута Израел и ще станем провинция на Турция.Евреи,ислям не са религии.Те са като *** дупе и ***

316

Анонимен

преди 12 години

Коментар 315 кръти мифки, браво мъжки, то Сарко ми изглежда неспособен.

315

Анонимен

преди 12 години

Да не цъфне утре по телевизията, жив и здрав :)

314

до 230

преди 12 години

Следващата цел на "Американската гнусотия" е Сирия....!!!Йемен и Сирия има Руски бази. Затова е цялата "арабска революция". Тези Държави включително и Либия имаха договори за Руски бази. В Сирия има действащта такава от 1971г. като сега се обновява и това подлуди Обама и компанията гладни хиени. Тези държави са бъдещ плацдарм срещу Иран. А после...всеки се досеща за кого точат зъби(за Европа и Русия най-главно). Ще опитат с малцинствата(Иран-Сирия-Турция), това им е основния коз. Масонският елит ще насъска Турция и арабите, срещу Европа (на поход срещу Християнството), а Китай срещу Русия! Това е простия план, в който Русия срещу Китай, и Европа срещу Иран-Турция се изтребват взаимно, а САЩ излизат сухи от водата, както през Втората световна война, а после дълговете им са опростени, защото вече няма кой да им ги иска! Наполеон и Хитлер си счупиха главите в Русия, остава да видим новият им последовател.

313

xaxaxaxa

преди 12 години

KADAFI da e myrtaf ama dr pyt kakto bqha ubili i IZMISLENIQ GEROY NQKAKAV SI OSAMA BEN LADEN

312

ГРЪК отСОФИА=МЪДРОСТ

преди 12 години

ВСИЧКИ СЛАВЯНИ И ВСИЧКИ АРАБИ ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ..LONG LIVE USA EUROPE...ZHTO HELLAS

311

а ве,

преди 12 години

ноо кумалисти тука бе, ей!!