390

Анонимен

преди 12 години

82852Това не е Кадафи, а двойник. Какво ли правят с Кадафи в момента?

389

bambina

преди 12 години

tova ne e toi- tova e negov dvoinik

388

Анонимен

преди 12 години

tochno taka tribva da se postapva s takiva,smarta e edna i sashta no po razlichen nachin.

387

hj

преди 12 години

taka umirat 6estokite hora

386

Анонимен

преди 12 години

Това не е той.

385

Анонимен

преди 12 години

Не желая никога да попадам в ръцете на тези,които извършиха това. Хилари е щастлива.

384

6

преди 12 години

Жалко е! Не разбирам как може с такава жестокост да се отнеме човешки живот! Няма значение дали е двойник или истинския. Въпреки че е вършил толкова ужасни неща- никой не заслужава такава смърт и гавра с тялото му. Ако искаш да накажеш- има съд! Въпреки всичко мисля, че държавата им беше добре уредена...Беше жесток, но хората живееха сравнително добре (по-добре от колкото в България).

383

Анонимен

преди 12 години

ceronimo, ама не са свободни! Нямат демокрация! При нас от както е демокрация нищо не ни липсва. Всичко може да се намери....из контейнерите.

382

HRISTO

преди 12 години

TOVA NE E KADAFI, PALNA ZABLUDA TOVA E NEGOV DVOINIK. KADAFI NE E TOLKOVA GLUPAV 4E DA SE OSTAVI DA GO ZASTRELIAT KATO KU4E. FAKT E 4E 42 GODINI TOI KOLI I BESI I SI JIVIA JIVOTA ,GOVORI ,4E E DOSTA NAPRED SAS SIVOTO VE6TESTVO V GLAVATA SI. NE GO ZA6TITAVAM ,NO ZA TOVA IMA SAD I PRISADA ,KOITO E GRE6IL PLA6TA.MISLIA 4E EDIN DEN 6TE GO VIDIM V HAGA NA PODSADIMATA SKAMEIKA ,KAKTO TOVA STANA SAS SRABSKITE POLKOVNICI.

381

ceronimo

преди 12 години

БВП на глава от населението - 14 192 $На всеки член от семейството държавата изплаща дотации в размер на 1 000 $ годишно.Помощите за безработица са 730 $ месечно.Заплата на медицинска сестра - 1 000 $.За всяко новородено се изплащат 7 000 $.Младоженците получават 64 000 $ като подарък от държавата за покупка на жилище.При започване на бизнес като едноличен търговец - материална помощ от 20 000 $Големите данъци и сборове са забранени.Образованието и медицината са безплатни.Образованието и стажовете в чужбина са за сметка на държавата!Веригите магазини за многодетни семейства са на символични цени за основните хранителни продукти.За продажба на продукти с изтекъл срок на годност - големи глоби и задържане в подразделенията на специалната полиция.Част от аптеките - с безплатно отпускане на лекарства.За фалшифициране на лекарства - смъртно наказание.Наем на държавно жилище - не се плаща.Ползването на електроенергия е безплатно.Продажбата и употребата на спиртни напитки са забранени - "сух закон".Кредитите за покупка на автомобил и за жилище са без лихва.Услугите на агенциите по недвижими имоти са забранени.При покупка на автомобил 50% се плаща от държавата, за бойците от народното опълчение - 65%.Бензинът струва по-евтино от водата - 0,14$ за литър.70% от семействата живеят в собствен дом. Добавяме най-големите запаси от прясна вода (35 000 куб. км) и готовност още това лято да бъде въведен "златен динар

380

до всички

преди 12 години

прочетете коментара на 347 и вужте колко е прав човека!

379

Темерут

преди 12 години

Е, то е много хубаво, няма що! В 21-ви век сме, а се наслаждаваме на такива кадри! Като са го убили, само доказват, че са същите, като него!

378

Ishmael

преди 12 години

386 - Това, което се случи в Либия определено не беше "вътрешни работи", а международен проблем. Световната общонст има МОРАЛНОТО задължение да се намеси, когато един диктатор изтребва собствения си народ!

377

Анонимен

преди 12 години

До кога американците ще се месят във вътрешните работи на другите страни? Не одобрявам станалото-има съд и т.н..

376

Анонимен

преди 12 години

"ДА им е честита победата на либииците.Сега ще трябва да работят, да плащат, данъци, ток"Да, 380, просто да се почуди човек - откъде накъде трябва да се работи и да се плаща ток? Че и данъци? Я вие как хубавко си поклащахте крачката цели 45 години, блажено време, в което принципа беше - бачкаш, не бачкаш - накрая мачкаш. А сега 3-4 поколения ще трябва да изработят това, което вие похапнахте. Понеже сте тотални некадърници и за 5 счупени стинки работа не сте свършили.

375

до jiko

преди 12 години

Абе "умник",що не се научиш да пишеш първо на български,макар и не толкова разбираемо,имаш ли представа какво е идеята "комунизъм" като плещиш , защо всеки който не е съгласен с жестокости,убииства и издевателства , за тъпоъгълните е комунист...аман от невежи заспаляци,това бил електората в държавата ни...срамота...

374

Анонимен

преди 12 години

И НА ТОЯ МУ ГЛЕДАХА НА КАФЕ...........ДА ГОРИ В АДА

373

jiko

преди 12 години

KATO CHETA KOMENTARITE VIJDAM CHE KOMUNISTITE V BG SA V MNOGO DOBRA FORMA..

372

Анонимен

преди 12 години

Не приемам жандармския ботуш на САЩ!Гадно е да подстрекаваш един народ да се самоунищожава, защото е измислен поредния вид колонизация и грабеж. Тази сутрин прекрасното небе на Бургас беше набраздено от "приятелските" самолети, които ръсят кой знае какво над главите ни.

371

ОГИ

преди 12 години

ДА им е честита победата на либииците.Сега ще трябва да работят, да плащат, данъци, ток, ДДС, акциз, да отдават на концесии петролните си находища и да си купуват собствения бензин на как да го кажа..... по-различни цени ииии други благинки на демокрацията.Пък като трябва да се осигуряват и да внасят за здравно осигуряване .........няма го вече оная гад Кадафи да му робуват