48

байо от село

преди 12 години

Не си търсил,не си открил.

47

Юлия

преди 12 години

Любовта и влюбването са две различни неща.Влюбването може да продължи 6 месеца,до 2-3 години и после минава.Може би за това в тази статия се дават съвети,че след това определено време се забравя.Но истинската любов започва по-късно и продължава по-дълго и може да не успееш и цял живот да забравиш за нея ! Аз и след 10 години продължавам да мисля за този човек и почти ежедневно да си водя " разговори" с него...

46

me

преди 12 години

Говорейки за любов се сещам за това парче, поздрав за всеки с него

45

k0ce

преди 12 години

В дълбоки води навлизаме с тази статия, драги коментиращи. Всеки си има по 1 такава историика в живота и всеки, колкото и да лъже че му е минало още му припърхва от вътре като се сети. Тъй че ви желая лек ден и гледайте да си спомняте само позитивните неща. Лошото е, за да можем да оценим хубавото.. все пак. :)

44

Pregorial

преди 12 години

Браво на *** интересни мисли и верни верни ама верни , ще си ги запазя , ако нямаш против .

43

;)

преди 12 години

Голямата любов това е неизживяната, защото просто не си се разочаровал от човека ;)Всички страдаме по тази хитотетичната ;)Аз не съм я изживяла, човека почина в катастрофа и още мисля за него.

42

NoName

преди 12 години

Госпожо Чешмеджиева,Това че сте на 46, а "синковеца" на 25 какво означава - родили сте на 21. И как бяхте като снаха? Физическата Ви възраст може да е 46, но менталната Ви ... най е *2. Моята физическа е 45, така че не може да се каже, че съм "лапе".След това - да не се расърдите, но сте отчайващо неграмотна!!! Сигурен съм, че 2/3 от българите няма и да се сетят какво означава "наййспредвид". То че е диалект - това ясно, но и не се пише така (за неразбиращите - всъщност това е "предвид")

41

мечка гризли

преди 12 години

- Как жените гледат порно филми?!- До края! Винаги тайно се надяват, че той все пак ще се ожени за нея!

40

ETNA

преди 12 години

Не зная колко време им отнема на другите да забравят... Аз не забравям. И във всяка нова връзка обичам все по-малко, привързвам се все по-малко, отдавам се все по-малко и имам все повече наум. ;)

39

ETNA

преди 12 години

Г-жа Чешмеджиева: 1. Думата "форОм" всъщност се пише с У... 2. Какво значи една жена да е "уважителна"? В кой век живеете?! 3. Вие бяхте ли такава като млада, или само псувахте свекърва си? 4. Грешката си е на снаха ви, че се е съгласила да живее у вас... Моята свекувра живее в нас и а е шукнала, а съм и събрала багажа ;)

38

галактика

преди 12 години

Нали Бог за това създава хората - да обичат, и да бъдат обичани.....

37

г-жа Чешмеджиева

преди 12 години

Виждам че във форома пишат само млади и наивни душици.Аз съм възрастна жена вече на 46 години съм и съм видяла много.Не изкам да ви охлаждам страстите но да ви кажа че любовта е първите няколко дена.Всичко трябва да е разум и пак разум.Имам един синковец у нас на 25 години като рече любов та любов.Абе лапе имаш ли си наййспредвид колко е важен х-ра на една жена,да е уважителна умна работлива,саобразителна.Пък той докара едно девойче дето скоро ще бере ядове с мен но така е-не става за нищо.

36

la chica de ayer

преди 12 години

"При благоприятно стечение на обстоятелствата измъкването от предишната любов отнема от 6 месеца до 2-3 години."------За 10 години нищо не съм забравила и нищо не съм простила!

35

к

преди 12 години

правете разлика между любов и страст

34

една

преди 12 години

А,какво се получава когато срещнеш бившия/та/ след 20-30 год. и всичко започне със същата страст и любов?

33

Varbo

преди 12 години

Мисля, че съм готов и то не заради изброените критерии. Имах няколко от така наречените в статията "обезболяващи" връзки и сам усещах, че не е това, което съм търсил. Жалко, че по този начин нараних добри хора, които не заслужаваха това.

32

Анонимчо

преди 12 години

30 да знаеш само колко си прав/права но и за това иска време.

31

Анонимен

преди 12 години

не ми харесва статията .. изобщо не ми допада идеята чувствата да се определят по някакви признаци и шаблони . настоящия може да се окаже бивш само за няколко минути ако си срещнал друг който ти е хванал окото или сърцето .. просто всичко е относително

30

26

преди 12 години

Очи, които не се виждат, се забравят. Затова ако си ученик - смени училището, ако работиш на едно място с нея - смени работата. Това е задължително! Иначе още десет години ще бъдеш на същото дередже.

29

дам

преди 12 години

Времето лекува. Confirmed.