25

тревненец

преди 12 години

Тия са нагли лъжци,най вече Михов

24

изтребител

преди 12 години

в япония ако влак закъснее министъра сам си подава оставката а тук след допуснато бедствие се търсят виновни кантонери :) егати държавата корумпирана :)

23

кремль

преди 12 години

Тоя *** сериозно се набърка в бизнеса на Рапоня и ще получи неконтролирано текме! Откраднал му е и ножиците!

22

LoL

преди 12 години

Този министър си е направо Батман или по-скоро ако е карал дрезината може би дори Ватман... Господата партийци поновому радетели за демокрация, очевидно още ги спасява стария руски ЖП парк... а след още 10 години като вече тотално загине, ръчна дрезина...

21

ПОРЕДНАТА ЛЪЖА

преди 12 години

В НОВИНАРСКИТЕ ЕМИСИИ СЪОБЩИХА , ЧЕ БЕДСТВАЩИТЕ ХОРА СА ИЗВОЗЕНИ ДО ХОТЕЛ В ГАБРОВО ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВИ ТАМ Г-Н МИНИСТЪРА. ТАКА ,ЧЕ ТИЯ ДЕТО ЛЪЖАТ ДА СЕ МАЛКО ПОЗАСРАМЯТ. ЗИМАТА ПАК ГИ БИЛА ИЗНЕНАДАЛА- АБЕ ВЧЕРА ДА НЕ БЕШЕ ПЕТРОВДЕН, ТА СМЕ ТОЛКОВА ИЗНЕНАДАНИ. ИСТИНАТА Е ЧЕ ГРОБАРИТЕ СА НЕКАДЪРНИ И НИЩО ПОЛЕЗНО НЕ МОГАТ ДА ОРГАНИЗИРАТ, СИГУРНО И ОНЯ ЛЕНТОРЕЗАЧКАТА И ТОЙ СЕ Е ПРИТЕКЪЛ НА ПОМОЩ. ТОЙ И ВЧЕРА ОБИКАЛЯШЕ КАТО ГЛУХА *** С НОЖИЦА В РЪКА . НАСЛУШАХМЕ СЕ НА ГРОБАРСКИ ЛЪЖИ И ХВАЛБИ.

20

Д №19

преди 12 години

Служителите не ги броят нали ще закриват БДЖ.

19

Васил Тодоров

преди 12 години

"...при гара "Плачковци" бяха блокирани десетима пътници, сред които и дете, както и служители на железниците.""първата група от 6 човека вече са извозени до Габрово, в момента се превозват останалите трима."Колко са всъщност блокираните, пита се в задачата. 9 го закръгляме на 10. Ами служителите?

18

Анонимен

преди 12 години

Министърът дал ли е личен пример да бута дрезината или е размахвал само вратовръзка?

17

aaaa

преди 12 години

аскоро май там правиха ремонт на Железния път и ...........

16

do 17

преди 12 години

По-скоро да констатира смъртта на БДЖ-то, което го убиват от 20 години.

15

anonimen

преди 12 години

този е назна4ен да унищожи бдж.

14

мирко

преди 12 години

Навремето имаше един Нейчо Неев -министър на транспорта -гара Змеево му саздае проблеми и човека летейки с хеликоптера попета :"Не може ли тази гара да се закрие,за не създава проблеми.Г-нМинистре закрийте не само Плачковци ами цялото БДЖ и пътници няма да закъсват, повервайте.Негово е и възклицанието от което може да се възползвате с пълна сила:"Е,гати държавата щом и аз съм и бил министър"

13

до № 12 Янко

преди 12 години

Министъра е зает ще ти пратим доган - приготви си вазелин .

12

Анонимен

преди 12 години

Брей, той Московски голям герой бил - пристигнал като принц на бяла мотриса да спасява гласоподавателите. Б.Б. защо не прати и хеликоптера да помага?

11

Анонимен

преди 12 години

Още 4 дни. ДА изринем мутрите и слугите им. Завинаги.

10

Яко

преди 12 години

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!"Закъсал пътник от в гара Тулово спешно се нуждае от орална секс-услуга!!!Бегом, господин министре!!!!"

9

Жо

преди 12 години

ОТ СТАТИЯТА НЕ СТАВА ЯСНО, защо има бедстващи пътници, блокирани на гара Плачковци. Какъв е проблема? Предполагам, че ЖП линията не е почистена и има снегонавявания. Там участъка е планински и изисква поддръжка при снеговалежи. Тогава, г-н Министре, вместо да се правите на спасител, хванете и си почистете ЖП линията. Така ли ще тичате цялата зима по гарите, за да ви пишат по вестнищите? Само че, в БДЖ не е останал нито един читав снегорин, който да закачите на един локомотив и да изринете снега.

8

qwer

преди 12 години

Много малко сте се изявили тук бе *** комунази,да не сте започнали да пелтечите с ръцете си бе чугунени шлаки ?

7

Някой

преди 12 години

Перипетиите на министрър Плачковски до гара Московска :) хаха Това е толокова жалка история.... Господи 21 век

6

Чудотворни са..

преди 12 години

Браво, той лично е спасил бедстващите, а в едно село токът спрял и хората останали на тъмно, но написали Бойко и станало светло, а пък ... отидете на женския пазар, там ще чуете от бабите какви чудесии правят ГЕРБ- щели да им вдигат пенсиите.