157

Аркан

преди 12 години

до 172Искаш ли да ти пратя адреса си?!

156

до 167

преди 12 години

...."Силните ,или СИНИТЕ....?

155

Генерал Пиночет

преди 12 години

Аркане,умната,ще дойда,тесен ще ти се стори света!

154

ДРУГАТА ВЕРСИЯ...

преди 12 години

Защо "КЪМ САШО ДИКОВ",може да е към дъщеря му ,разни недоволни гаджета ,има любов и омраза !Не е пострадал Сашето ,а колата ,която е карала Петето ...?

153

Аркан

преди 12 години

до 168Не ми викай комунистче, бе ***, когато аз съм се занимавал с предотвратяване на атентати, ти още не си подозирал, че ГЕРБ ще бъде създадена и че Борисов, ще стане генерал.

152

.....162

преди 12 години

.....БСП....?

151

Анонимен

преди 12 години

Точно на ГЕРБ не са нужни, псевдокомунистче! Нали цялата опозиция и др.Кунева/Пръмова/ това, че правителството било "превърнало България в "ПОЛИЦЕЙСКА" държава" е основа на критиките срещу ГЕРБ? Нали това е темата на хулното писмо на г-жа кандидатката?

150

Анонимен

преди 12 години

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

149

Анонимен

преди 12 години

Много акъл трябва да сътвориш тези версии. Голямо мислене е паднало! Сега разбрах, защо над сградата та МВР-то имаше някакво сияние късно снощи.

148

Халтурко

преди 12 години

Истината за взривът е една - Фидосова е прекалила с бобеца

147

Аркан

преди 12 години

Станимире, и сега след критиките към теб, не нареждай на Явор да ме издирва!Аз не съм съвсем от вчера и когато говоря, значи, че има какво да кажа и как да го кажа.

146

ПРАВИЛНО...!

преди 12 години

"ФЪФ" БГ ,ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ....КОЙ КОМАНДВА !НЕ МОЖЕ ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ ,КАКВОТО ИСКА ,ВЪВЕЖДА СЕ РЕД ...И ГОЛЯМА ТОЯГА ----ДРУГА ОПРАВИЯ ЗА БГ ---НЕМА !"ПО КРАЙ СУХОТО ,ГОРИ И МОКРОТО "!

145

Аркан

преди 12 години

до 158Не знам на чия страна е, но отчетливо помня, че лично Борисов го представи като новия шеф.Аз имам известни предположения, на чия страна е, но те няма да ти харесат.

144

аре по-тихо бре,...

преди 12 години

..."случайно",минал трактора от там ,а колата на Диков пречела ,щото дъщеря му Петя си КУПИЛА книжката за правоуправление ,и не знаела как да паркира....та за това !

143

Анонимен

преди 12 години

Взривът е за затягане на редиците на ГЕРБ !!!

142

Аркан

преди 12 години

до 150ГЕРБ точно сега има нужда от гърмежи, аз пък да ти кажа. Това е хубав повод да изкарат 1/2 от реалните полицейски сили, че да охраняват изборите. Нещата след Катуница утихнаха неочаквано бързо и вече няма формален повод жандармеристи да се разхождат на големи групи из улиците на големите български градове. Освен, че така и не успяват да обвинят качествено опонентите си, та това е "хубав повод", да припишат последните деяния на тях, макар и само медийно.

141

Д0 153

преди 12 години

Въпросният г-н ,беше и при 3-ната коалицийка .....,на чия ли страна е....?

140

Анонимен

преди 12 години

Интересни версии! Обаче всички знаем, че Сашко се извърта както искат от него и когато се е отдръпнал от скъпия си Трактор, може да се помисли, че е отмъщение. Но това е лъжлима следа. Истината е, че това е продължение на СЕРИЯТА взривове, с които се цели дискредитиране на правителството и страната пред света. Има още интересни неща: - Сашко казва предварително колко е взрива! - Той първо казва, че това е акт срещу него заради антигерберската му позиция, а после - че е на опозицията!

139

150

преди 12 години

Спецслужбите и националната сигурност на ГЕРБ бързат, защото изборите приближават и рейтингът на Плевнелиев продължава да пада от протестите и влошаващата се икономика. Сплашването и терорът над противниците на ГЕРБ са показно за това, че ако ГЕРБ победят, след изборите ще има разчистване на сметки. Нервите на Борисов и на Цветанов са опънати до край и вече не издържат.

138

АЛОО, ОПОЗИЦИЯТА ,

преди 12 години

---КЪДЕ СЕ СКРИХТЕ ,ЩО ГЪРМИТЕ ,КОГАТО ИМАМЕ ГОСТИ ОТ ЕВРОПА ?РЕДКОЛЕГИЯТА И СЛАВКА ,АЙДЕ ПЛЮЙТЕ ПО БОЙКО ,ИНАЧЕ ---БСП И ДПС ЩЕ ВИ ДЪРПАТ ---УШАЦИТЕ---!