177

Дедо

преди 12 години

Не си тетка мара, а си пъпчив ***- този никнейм страшно ще ти пасне!

176

Аркан

преди 12 години

Атентатът (от латински tento опитвам) е въоръжено нападение над едно или група лица с цел убийство или сплашване. Дори, когато атентата е с цел унищожаване, повреждане на вещ, то пак е насочен към собственика или владелеца на вещта.В този смисъл, да се твърди, че атентата е насочен срещу автомобил е повече от абсурдно.

175

Аркан

преди 12 години

Аз викам, да не ми идват турци, евреи или каквито и да е било други. Ако са родени тук или идват на гости, добре дошли, ако обаче са еничари, да имат предвид,че са неканени гости!

174

до Петето Дикова

преди 12 години

Не бъди надменна и лигава ...,не си нещо повече от обикновените хора !

173

българан

преди 12 години

НЕКА ДА ИДВАТ ТУРЦИТЕ ПРЕДИ ЕВРЕИТЕ ДА СА ДОШЛИ!!!

172

Аркан

преди 12 години

Моля, не ми ползвайте никнейма, той не е турско име, а прабългарска дум, означава "примка". Недейте да си мислите, че всичко, което ви звучи като на турски е турско.

171

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

НАРОДЕ, не се страхувай, "... РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ ..."А от кого ни пази? От лошите разбира се. От такива като Сашо Диков, "Галерия", ТВ "Скат", които се осмеляват да изкарват на яве "кирливите ризи" на властимащите, по специално на Бойко Б., Цв. Цв., и на тяхното обкръжение от от олигарси, политически приспособленци и журналистически прислужници, които гравитират около тях.А как ни пази?Първо, създават многобройни проблеми и препятствия на "нелоялните" медии. Ако не схванат намека, към това се прибавят многобройни компромати и маскарене във обслужващите властта медии. Следват прокурорски проверки и разследвания по фалшиви сигнали. Ако и тогава не се вразумят започва да се пипа по грубо -- заплахи, взривове, побоища. Едновременно с това се лансира "най-вероятната" версия, че сами са се взривили, или сами са се пребили, за да компрометират управляващите и най-вече България пред Европа и Света

170

шериф

преди 12 години

захари стоянов проклина руското и предпочита да е било турско!!!

169

Аркан

преди 12 години

до Али и СалиДа напуснем останалите форума и да ви оставим да си говорите, а?!

168

реза

преди 12 години

няма закони има ятягян!!!

167

али

преди 12 години

европа е далече анкара е близо. такава е съдбата ни!

166

сали

преди 12 години

БОЙЧО ОГНЯНОВ КАТО НЕ МОЖЕ ДА ИДВА ЯТАГАНЪТ!!!

165

Аркан

преди 12 години

Търсете истината, не се занимавайте с глупости! В наказателния процес от значение е единствено относително обективната истина, другото е за разследващите журналисти и политическите коментатори.

164

аркан

преди 12 години

ТОВА Е СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ - БОМБАДЖИИТЕ НА КИНТЕКС. МЛАДЕЖТА ДА ПРАВИ РЕВОЛЮЦИИТЕ ИЛИ ДА ИДВАТ ТУРЦИТЕ ДА НИ ОПРАВЯТ КАТО НЕ МОЖЕМ НИЕ!!!

163

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ = ВИС2 + СИК. ВИС и СИК така се взривяха шзаимно в миналото.

162

Аркан

преди 12 години

до 178:)

161

Анонимен

преди 12 години

Аркане,ще изпратя Федосова и Цецка Цачева.

160

Анонимен

преди 12 години

И аз си помислих за Федосова и ето сега го споделям и питам,защо тази версия се пренебрегва.Обаче има и друг вариант,към нея да се е присъединил дебелия адвокат и още по дебел социолог,та те в компания да са хапнали боб леща и нахут....и барутника на Диков и Пипи,застрахован в Булинс да се е разпаднал.

159

Аркан

преди 12 години

до 172Адреса е "Дедине" в Белград, ще познаеш къщата ... Виждал си я на снимки.

158

Азе и тизе

преди 12 години

И моята кола беше там ,но нея не я взривиха ....?