69

az

преди 12 години

Пълен смях общинските дружества трябвало да се преструктурират и да се самоиздържат това ако стане тези дружества ги очаква фалит

68

анонимен

преди 12 години

софиянци са зад теб и никой социолог или гнусен гербаджия не може да ни победи.софиянци ще кажат не на лъжците и простаците все пак тук хората са с интелект и никой вече не може да ги маниполира защото разбраха истинския образ на крадците герб

67

Анонимен

преди 12 години

Дано и част от селяните да са помъдряли за тези 2 години и гласуват за Прошко за да разчисти общината от герберастките ***, начело с Андрей Иванов.

66

Анонимен

преди 12 години

AЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ФАНДЪКОВА,А ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРОШКОВ!КМЕТА НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА Е СОФИЯНЕЦ!ТОЧКА!

65

Да

преди 12 години

София има нужда от дясно управление, а не меката китка на ГЕРБ...

64

Торо

преди 12 години

Желая Успех на Прошко Прошков, защото мисля, че неговите идеи са свежи и точно такъв кмет трябва на града.

63

Петър

преди 12 години

Общинските предприятия работят неефективно и това води ощетяване на гражданите. Например Топлофикация наистина трябва да бъде разделена на три - както е идеята на Прошков и да може да имаме конкуренция. Иначе ще продължаваме да плащаме високи сметки.

62

Михаил

преди 12 години

И аз съм много ядосан. Оказва се, че в София има достатъчно пари да се правят всички неща, а в момента общината бездейства и генерира корупция.

61

Спас

преди 12 години

Наистина богатството на града се пилее и това трябва да престане.

60

Антон

преди 12 години

Напълно съм съгласен, че подобно управление не само пилее парите ни, а затваря възможностите ни за бъдещо развитие. ГЕРБ трябва да се махнат.

59

Крис

преди 12 години

Това е най достойният кандидат кмет и ще гласувам за него.Успех!Крайно време е да избираме хора,които с подходящото образование могат да управляват София.Учителката да си гледа руската граматика.На столицата и трябва и архитект,градостроител,избран ч/з конкурс,а не назначен от Тиквата.

58

Бай Тишан

преди 12 години

Прошко,и ти ли ще ни оправяш?...Помисли си! Още има време....,А ти знаеш за какво!?

57

Александър

преди 12 години

Прошков, май не помниш в какво състояние беше София преди 10тина години и до какво стигна сега след мандата на Фандъкова. Винаги съм се чудел как може да има хора, които знаят, че не са способни да свършат нещо дори на половина сравнено с техен конкурент и да продължават да бълват неуместни коментари... Аман от самозванци като теб Прошков!

56

Мартина

преди 12 години

Прошков няма какво да се ядосва, ами да вземе да се разходи из София и да види как трябва да работи еднин кмет пък чак след това да коментира. Столицата ни е в страхотно състояние след мандата на Фандъкова и съм сигурна, че ще става все по- добре през втория и мандат, защото ще спечели тези избори!

55

Анонимен

преди 12 години

А ЗАМЕСТНИК КМЕТЪТ АНГЕЛИЧИН ОТ ДСБ И ТОЙ ЛИ Е В ДАЛАВЕРАТА БЕ ПРОШО!

54

Inna

преди 12 години

Да, и точно това Фандъкова се опитва да промени, но за 2 години свърши повече работа от 10 предишни кмета взети заедно, а Прошков няма тежест за тези избори, да се докаже и да пробва пак др път, но пак едва ли ще му се получат нещата!

53

der

преди 12 години

И като не е прозрачно, Прошков как разбра кои пари за какво се харчат, че да дава такива предположения!

52

само Атака

преди 12 години

Бе вие луди ли сте,бе?Къв Прошко ви е в главите?Тоя човек е от миманса,я по-сериозно!:)

51

Г-н нищо не правещ

преди 12 години

Г-н Прошко Прошков в качеството си на кмет на община Лозенец успя да не направи нищо по време на мандата си -- това бе общината с най-лошо обслужване, общината в която определено се намекваше за необходимост от "подпомагане" (рушвет), за да се свърши нещо. Определено симпатизирам на сините, но това не е човека, който трябва да бъде кмет на София -- това ще бъде един нов Софиянски

50

БГ

преди 12 години

Дясно управление за София и България. Само това може да ни спаси...