120

адвокат

преди 12 години

А по-големите заменки са внасяни и решавани от Министерския съвет по предложение на тогавашния вицепремиер господин Калфин, добавя Найденов - от това изречение може да спечели много г-н Калфин в съда.

119

бивш БСП

преди 12 години

Ох,що заменки направиха,що нещо!Скоро всичко ще излезе!На Крадливата тройна коалиция,ще и лъснат ЗАМЕНКИТЕ!Сега само се чудят как да плюят по ГЕРБ!ЕЕЙ,я се погледнете пък тогава говорете!

118

Анонимен

преди 12 години

Две години им свирил с акордеон за да ги прикрие....Защо нали уж съд щеше да има. Или за давност и да плащат ***. Тия пари сега от къде ще ги намерим. Горите ще се върнат ли. Ами по-лесно е да ви бесим и да ви продаваме на благотворителни организации. Дават милиард хоп -Дянков, още един милиард оп тебе и тн. Те няма да знаят, че само се шегуваме пък и ще се отървем от ***.

117

нона

преди 12 години

абе миро,абе челопешки дърд козел то бива да лъжеш,ама да надминеш комунистите с партиината книжка на софиянски и тиквата като ,че някой го е молил да става премиер се вайка -ау какво са ни причинили повръщам над вас герберски ***

116

поля

преди 12 години

Г-н Премиер, защо не пуснете тия кучета да се върнат във властта и да си оправят бакиите и да се оправят и със световната криза. Много искам да видя тия гениални корифеи как ще се справят със цялата помия в страната и с наближаващата световна депресия. Мечтая да съм опозиция и да искам, искам, искам без да ме е грижа.

115

Анонимен

преди 12 години

hehehe dogan i caria li shte sadite kadeto v teteven izciakoha shto ima gora oshte syrovi darveta izniasiaha za tyrcia.otidete v glojene i pitaite za kvo stava vapros po 5 kamiona dnevno .se bichat.

114

1

преди 12 години

след гафа с пламен устинов,това е втория гаф на герберчетата.

113

познай кой

преди 12 години

И вие вярвате на Миро? Аз пък не вярвам, че сте толкова лековерни.Платени мизерници сте, и за вас ще свършат парите!

112

БоСимеонов

преди 12 години

Да. Три години след края на управлението на троината коалиция и броени дни преди изборите ЕК започват да ни съдят...Да. Вярвам ви.

111

Анонимен

преди 12 години

А сега уважаеми червени баби, изберете главният виновник - Калфин за президент.

110

Анонимен

преди 12 години

Да си обявим държавата във фалит, както направиха гърците и току виж и на нас ни опростили всичките милиарди, които трябва да плащаме заради гнусните комунисти и депесари.

109

мунчо

преди 12 години

затова ли напирате да вземете властта мръсни продажни корумпирани ***

108

Горския

преди 12 години

Бе тез уръфляци що не се цунят отзад!

107

Атака

преди 12 години

Стига сте мислили тея фондове - като даваме дупе - ще има секс!Вижте гърците - при тях са зулумите, ние си освояваме примерно и затова тия ни колонизират и само имат изисквания!Имали изисквания за нашите престъпници - ами те всички крадци занесоха парите в чужди банки!Европа с нищо не е доказала до сега, че иска нещо друго освен да ни експлоатира!

106

gogo

преди 12 години

Само му погледнете физиономията,точно като истински гербаджия......жаден са мутренски-американски-*** пи*ки.

105

Анонимен

преди 12 години

*** Сийке, продължавате с тъпите кьорфишециТук говорим за ФАКТИ, а не за сестра та на някой

104

Кака Сийка

преди 12 години

Ако това ви се вижда проблем, изчакайте да видите реакцията на ЕС след като излязат фактите за начина по който ГЕРБ усвояват еврофондове. Боко е натворил такива зулуми, че ще го пишат в Книгата на Гинес. Дупе да им е яко на следващите правителства!!!

103

БЕСЕН

преди 12 години

2 - 8 милярда бах ти тия от Европа ако ме накарат мен и родата до 5-то коляно да ги плащам на тъпите комунисти и депесари - уточнявам тези който са заменяли или предлагали- Катуница ще им се види като бенгалско огънче

102

Атака

преди 12 години

Е какво като са при тройната коялиция - може да се обявят за нищожни и да се върнат! Айде сега да няма наказания за всички престъпления преди това...Опс то всъщност няма!

101

Анонимен

преди 12 години

Очаквам в скоро време драстична промяна във България в негативна посока за икономиката ни, социалната ни система..-всичко. Сега обикновените данъкоплатци на България ще плащаме тарикатлъците на шепа алчни политици.Осъдени за заменките няма да има. Не вярвам в нито една политическа партия, а само в пряката демокрация чрез провеждане на референдуми - както е в швейцарската избирателна система."Кажи му политик и повече не го обиждай"- отлична бг. поговорка!