8

The Punisher

преди 12 години

До 7Бате, земи изпусни малко парата а? ;)

7

До 4 от 2

преди 12 години

Искам такива *** като теб да ги мъча малко по малко. Първо ще ти махна нокътчетата, после ще ти режа кожичката като домат. Ще те направя евнух, ще те накарам да си го изядеш, изсереш и пак да го изядеш. Ще ти избода очите за да умреш в тъмно и за финал ще те захапя за гръкляна. Искам да те гледам как се гърчиш в агония и ме молиш за бърза смърт, но ще те държа буден през цялото време. Но в крайна сметка ще те оставя жив, да видим дали отново ще посегнеш да крадеш нещо, което не е твое.

6

Анонимен

преди 12 години

POZNAVAM GI TIYA BILGARCETA NO ME E STRAH OT TIAH

5

до 1

преди 12 години

Кажи го това утре на шефа си, въшка. Ще си мълчиш като *** нали, да та ... и червея долен. Цял живот ще бъдеш пионка в ръцете на хора по-умни и можещи от теб. Приятно прекарване на остатъка от живота си плюнчейки се в интернет, кибер плъх скапан.

4

Dо2

преди 12 години

Ми стани СОТАджия бе мъжки ?! Ем , няма да има ко ти откраднат :Д

3

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ : "ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРА КАНАБИСА"

2

'Бах ма'а

преди 12 години

По-гнусно същество от крадеца има ли? Мечта ми е да хвана някой в крачка на обир и да го бия докато не почне да му тече мозъка през ушите. Чак им завиждам на СОТаджиите, че имат шанса да го правят и в същото време да им плащат. Обирали са ме и мен, доста пъти при това, но никога полицията не е успявала да залови престъпниците. Да се бъхтиш ти цяла година за едни пари, които някой ще ти ги открадне за 5 минути... С кво удоволствие ще им приложа крумовите закони, тяхната *** долна...

1

електорат

преди 12 години

KAТО ФИРМИТЕ НЕ ПЛАЩАТ , СЛУЖИТЕЛИТЕ САМИ СИ ВЗЕМАТ!!!!