155

Анонимен

преди 12 години

ГЪРЦИЯ ИМА ИМУЩЕСТВО ЗА 300 МИЛИАРДА ЕВРО. СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СИ ПОКРИВА ПЛАЩАНИЯТА ПО ВЪНШНИЯ ДЪЛГ.

154

Спиро

преди 12 години

Немам спомен некъде в Гърция, когато съм ходил на почивка, а аз съм ходил мнооого пъти, да съм получил касова бележка или фактура за спането! Никога не ходя организирано или през туроператор, а на място си се договарям. Ползвал съм и къщи, и хотели с рецепсия - НИКЪДЕ! Винаги плащам кеш, за което получавам добри отстъпки, но никога никой не ми е дал насреща нищо друго, освен "евхаристо!" :) Същото е и по малките магазини - същата драма като при нас - явно никой не отчита оборот пред данъчните!

153

Патилан

преди 12 години

Истината такава, каквато можеше да бъде!? Гръцкия премиер плаши гърците с България !!!Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България: Нима каза той вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите вие искате да получавате пенсии от по 50-100 евро вместо сегашните 6-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище защото точно на това прилича България с нейните дупки и ***, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?

152

go6o

преди 12 години

do 144 emi *** sa kolko *** si prodadoxa decata na elini i prodalzavat za da zaprili4at na ba6 ciganija.

151

Патилан

преди 12 години

Никой нормален човек, не одобрява, кражбата! Това са просто фактите около казуса Гърция. Банките крадат в световен мащаб, Гърците крадат от банките на принципа, защо само ония да ядат от баницата. При тях поне, доста отива за народа им, да живеят добре(взимат за народа си, и дават на народа си), за разлика от нашето корумпирано правителство, което краде от народа си, като нищо не се връща към него. БГ управниците обслужват Америка, Европа, и себе си. БГ политиците крадат най-много за себе си и отчасти за бандитският ЕС и САЩ, а българският народ само *** мухите. По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на българските политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите.Българското правителство краде от народа си, за да дава на бандитските европейски и американски банки и за да си взимат тлъстите комисионни от това! В това отношение гръцкото правителство е много по-хуманно от нашето, защото краде от наи-големите измамници, а не от народа си!!!Да не забравяме, че гърците си имат и икономика и туризъм, и инфраструктура, повечето направена с европейските пари, които утре няма да струват нищо. Това че ще им отрежат заемите, много не ги бърка. ЕВРОТО е ОБРЕЧЕНО в обозримо бъдеще и гърците това го знаят!!! Целта им е да обявят фалит преди разпада на еврото,(може да се расъждава, че синдикатите им работят съвместно с правителството), да излязат от еврото, да върнат драхмата, девалвират я, и така да изчистят нещата. За това се бори гръцкия народ, за това са и протестите. Защо само те да го отнасят? А тези банки лихвари да излязат сухи от водата ли.....?Не съм ли прав......?

150

яя

преди 12 години

Не мога да разбера едно- България да не е по различна от Гърция? Те от две години са в криза , а вие българите от 22 години. И едните, и другите сте все мързеливи, алчни и злобни.

149

Анти

преди 12 години

Византийците не заслужават никакво внимание от нас - те винаги са били против НАС.SO *** THEM ALL!!!!!!!!!!!!!!!

148

Анонимен

преди 12 години

Ха ха ха .....сега на шумкарите Станишеви,гърците им на мушката.Какво лошо сте видяли вие, от гърците бе комунисти?

147

Сапол

преди 12 години

И кой си ти пък бе 148....?А?Кой си ти?

146

Анонимен

преди 12 години

Да, кефя се! Преди всичко заради това, че логиката надделя и тези *** и арогантни *** бяха поставени на място. Спомнете си какви сквернословия звучаха в техните медии по отношение на България и българите. Не виждам защо трябва да им съчувстваме. Не виждам и защо трябва да се подценяваме. Да, гърците са ***, безотговорни и мързеливи. Не го казвам аз. Всички и навсякъде по света го казват. Аз само констатирам.

145

111

преди 12 години

АЗ ИМ ПРЕДЛАГАМ ДА ОТИДИ БОЙКО БОРИСОВ ,ЦВЕТАНОВ И ДЯНКОВ ЩЕ СПРАТ ДА РЕВАТ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМАТ СИЛИ ОТ ГЛАД!

144

do 146

преди 12 години

Ей голтак,вие останахте и без панелки!Как се връщат 350 милиарда евро?С маслинки ли...!?Немци и французи са ни отдавна съседи,само че вие не го зацепвате...Взимай мотиката,а не чакай европейците да бачкат а вие да лежите..търтей,корумпирани.Вие сами си потопихте държавата.Не плащате данъците,излате само да лапате...абе сега щеми лапате ***

143

Анонимен

преди 12 години

странно нещо са това българите, дай им да мразят и да се радват на чуждото нещастие само! а не се виждат в какви панелни гета живеят, мръсотия, нечовешка смрад... стрната прилича на едно огромно сметище!

142

Анонимен

преди 12 години

Ех, че весело бълбука потъващата Гърция... Кеф!

141

Анонимен

преди 12 години

licata im sa dosta ***

140

TATO

преди 12 години

Тия нехранимайковци са изяли и изпили 350 милиарда евро...!?И 1000 евро да им е заплатaтa пак няма да могат да ги върнат...Да им разпродадат държавата,ако още не са го направили.С маслинки хората ще лъжат, мързелива ***

139

Платете си сметката

преди 12 години

Кога ядохте кифтаците, друсахте сиртаки и се наливахте с узо за чужда сметка ви беше готино, нали?Дори и не разбрахте кога дойде времето за плащане на сметката.Сега ще видите кон боб яде ли!

138

izmoren_mitnichar

преди 12 години

Още малко им остава на маляките и ще идват да ми берат прасковите на село и то за жълти БГ стотинки;)!

137

БГ

преди 12 години

ХА СЕГА МИ СЕ ПЕРЧИТЕ ДА ВИ ВИДЯ,,,БАЛЬЦИ,,,НЕСТЕ ЖИВЕЛИ В КРИЗА ЗАТОВА ПИТАИЕ НАС КОИТО НЕ СМЕ ИЗЛИЗАЛИ КАК СЕ ОПРАВЯМЕ,,,ЖИВУРКАМЕ СИ НО СМЕ ЖИВИ,,,НЕ СЕ БОИТЕ БАВНО ЩЕ УМРРЕТЕ

136

муспи

преди 12 години

138, ти също си прав, само дето заобикаляш най важното. Парите на света се държат от една банда, всички знаем коя е защото тя гордо не се крие. Те пускат пари където искат, а където не искат държат като България. Това че гърците крадат като тези бандити не ги смущава, парите така и така се връщат пак в купа, даже бъгарските правителства платени щедро за провеждания геноцид, пластят парите си там където им е посочено.