93

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

92

Анонимен

преди 12 години

Госпожо, за да повишите безопасността на движението да бяхте раздавали ***.

91

Анонимен

преди 12 години

Освен това Ирена Соколова обясни, че името й е емблематично с помощта й за децата и че тя не се срамува от него...... Поне е скромно момето..

90

Анонимен

преди 12 години

Борисов спечели ***, но загуби... БЪЛГАРИТЕ!

89

Анонимен

преди 12 години

Ако тая е идол за красота на герберите, то ми е ясно защо не съм за герб!

88

ВНИМАНИЕ!

преди 12 години

НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО КОМЕНТАРИТЕ,ЗАЩОТО НАЙДЕНОВ И МАЯ МАНОЛОВА СА ЗАВЗЕЛИ ФОРУМА И ВИ МЪТЯТ ГЛАВИТЕ!

87

към U4UDEN №89

преди 12 години

Ирена Соколова е мила,нежна ,възпитана жена. А любовницата на Найденов-Мая Манолова е агресивна,злобна като акула,грозна снобка,порочна и опасна,разрушаваща живота на хората,преследваща единствено собсвения си интерес,манипулаторка.Манолова оставя след себе си хаос,разруха!Аман от нейния популизъм!

86

ГЕРБерче

преди 12 години

Тия мечки не са случайни, бъзикат се с елегантната фигура на Фидосова :) Как смеят да правят подобно нещо тия нагли ***! Офф, оплесках се, те нашите си направили тая гавра със себе си....

85

Калин

преди 12 години

В много парламенти досега е имало *** и бавно развиващи, но такова чудо като сега не съм виждал. Това да агитираш деца и чрез тях - родителите им е пълна идиотщина.

84

Анонимен

преди 12 години

Държател за ключове, пласмасов- носи се в джоб или чанта и служи за безопасност на децата. Госпожата да не би да е колега на ЦВ и Тик-ата, ако е така ,това обяснява случая. Те, там в ГЕРБ, имат и един със 125 години трудов стаж и заработени 50 млн. и още си работи човека и навъртва годините за нова пенсия.Дълголетници са...

83

U4UDEN

преди 12 години

DO MAPK :ABE TI GOLIAM MAISTOR SE PRAVI6 BE ??????? TI ILI NE SI DIBRE SAS ZRENIETO ILI SI PALEN 4IKIDJIA. KAK MOJE6 DA KAJE6 ZA TOZI KON -IRENA SOKOLOVA 4E BILA HUBAVA ??? ABATI 4EKIDGIATA DETO SI !TI JIVA JENA NE SI VIJDAL BE *** ???

82

Анонимен

преди 12 години

Ако стане кметица -за своите,златни ключодържатели,за инакомислещите и картонени няма да има.

81

Анонимен

преди 12 години

То и на кебапчетата които раздава Бибиткото не пише ГЕрб, ама....

80

ПЕРНИК

преди 12 години

Кметицата на Перник е супер , Росето и (Янакиева) и кметицата на Изток направиха Чудеса за двете места . А другите кметове от ГЕРБ само продават земи , имущество и събиране на дългове на Мутренски Фирми , собственост на Мафията .В Перник една от трите електроразпределителни фирми чез , има договор с Мутренска фирма за събиране на дългове.

79

ДО 71

преди 12 години

Не е така , на тези Банки България гарантира всички депозити , дори изплаща и на гръцки граждани .Те затова няма пенсии.

78

Мечо

преди 12 години

Положителното за мен,от тази случка е,че видях каква хубава,културна,възпитана и интелигентна депутатка имат ГЕРБ от Перник!Поздравления за Ирена!А Мая,тя е може би най-голямата кокетка в Парламента,и понякога прекалява с това да е център на вниманието.

77

Супер

преди 12 години

Ако някой си мисли, че на ГЕРБ ще им е леко, не е познал, това ще е кампания на ударите и рязането на глави, тези плакати и диплянки са нищо, истинската работа я вършат от ДПС, имат си стотници, десетници, те са като мафията, всеки отговаря за улица, махала, роднини и служителите си, само гледайте какво ще стане след 2 седмици, в 7plus7. net го каза Местан, той обяви война на Синята коалиция и АТАКА, чакат сега ГЕРБ

76

моля...баща

преди 12 години

моля да ми дадат светещи презервативи та да ги сложа на някой в тъмното, кат се загледах вече си набелязах..п.п. трябва ми защото в тази гладна държава само *** и власимащите могат да хранят деца..

75

try

преди 12 години

***!

74

МИСЛЕТЕ

преди 12 години

Братя Македонци направиха един страшно смислен клип за изборите - напишете в гугъл Posle ebenje nema kaenje