22

Лиза

преди 12 години

Ами,да.Трябва да си голям *** за да не си информиран или да не си чул.........простотия.Или да си *** за да не се сетиш сам.....

21

Гларуса

преди 12 години

Моля, не ме галете, защото това отвлича вниманието ми от моята отговорна работа. Моля, не ме викайте при себе си, защото трябва да бъда неотлъчно до моя стопанин. Моля, помагайте ми само чрез говор, защото вашето докосване ме обърква. Моля, като сме на светофар, съобщете на моя стопанин, когато се появи зелената светлина, защото аз не различавам цветовете. Моля, съобщете на моя стопанин кои трамваи или тролеи спират в момента, защото аз не мога да чета. Моля, освободете н

20

Кучелюб

преди 12 години

А в България тези закони трябва да се приемат за хората.Ако човек бие човек,то трябва да бъде бит 100пъти с метална тръба, но да остане жив.Ако човек осакати човек,то също трябва да бъде осакатен.Ако човек убие човек,да бъде убит.Ако човек причини ПТП също а бъде убит. А тези кучета, помагат на стопаните си. Улесняват живота им.

19

кучемраз

преди 12 години

В Саудитска Арабия си има закон за кучетата:Ако куче оближе кухненски съд,този съд трябва да се измие и да се изтърка 7 пъти с пясък,да се убият бактериите от кучето.Ако куче ухапе човек,то трябва да бъде бито 100пъти с пръчка но да остане живо.Ако куче осакати човек,то също трябва да бъде осакатено.Ако куче убие човек,да бъде убито с изстрел в главата.Ако куче причини ПТП също а бъде умъртвено и да бъде заровено в пясъка.Ако стопанин пусне куче без надморник или каишка,то да бъде Конфискувано,а човекът да да лежи 7 дена в кауша,и да плати глоба.В Иран е престъпление да се отглежда куче то е -,,нечисто,, вече бях там....смятам да остана в цивилизования Дубай,и да си живея живота там...с басейн на двора с мадами и с бира в ръка(законите не важат за мен,защото съм VIP)ако искаш мога да те поканя да дойдеш да измиеш златната ми тоалетна,ако не искаш пък,мога да те уредя по близо-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до педалския диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски *** *** да те *** ***

18

Misha

преди 12 години

Това не е ли Вълчо на снимката с неговото куче?

17

Анонимен

преди 12 години

Тези водачи на автобуси, още ли карат със зелени картончета вместо книжка ?

16

Do 14

преди 12 години

Живеем в България!

15

Анонимен

преди 12 години

Четете бе хора!Тия кучета са 1000 пъти по-умни от нас!Една година ги обучават!То знае ,че е на работа,каквото и да правиш те те игнорират!Затова ми харесва и мисълта:"Колкото повече опознавам хората,толкова повече ОБИЧАМ кучетата."

14

Анонимен

преди 12 години

Хора това НЕ са помиари, нито домашни любимци, а кучета с мисия, така, че не гледайте на тях както на другите животни. Работата, която извършват е страшно отговорна и заслужават възхищение за това, защото на практика доста често животът на стопанина им зависи от тях. Те са неговите очи! Така, че не знам що за ненормален трябва да си, че да не допуснеш такова куче в аптека, автобус и т.н. т.е. все едно да откажеш на човека достъп до съответната институция или превозно средство само защото е сляп.

13

Анонимен

преди 12 години

100% от шофьорите се отнасят така със зрящите!

12

Do alex

преди 12 години

Живей си в чужбина и недей да знеш много по темата. Далеч си от БГ и не знаеш за какво става дума бе госпожо от селски произход.

11

М.К.Р.

преди 12 години

90% от автобусните водачи в столицата неизчакват хората в неравностойно положение да се качът в автобуса!!

10

mao_dze_dun

преди 12 години

Не е редно да се гали кучето водач. Но без бой си признавам, че съм имал случаи, в които ръцете ме сърбят да го погаля - мн готини са тези лабрадори. Но е истина - куче водач е, а не домашен любимец и не трябва. А иначе за това да не пускаш незрящи хора с кучета в автобуса или аптеката - без коментар. И да не беше позволено, пак би следвало от човещина да ги пуснат.

9

Анонимен

преди 12 години

Аз си вземах куче от Борисов и ме пускат навсякъде. Само кучетата Му ги пускат винаги.

8

немам думи

преди 12 години

Ами това е България, бе хора !Тук хората не се смятат за хора, камо ли тези, които имат някакви недъзи, а за това, че тези кучета не са като *** от улицата нито като кръволозите на бандитите - кой да ти мисли ??Мизерия - във вичко...

7

Alex

преди 12 години

Dylgo vreme jiveja v chujbina i sym rabotila sys slepi hora - znam , che e ZABRANENO da galish i davash hrana na kucheta-vodachi .Osven tova kuchetata -vodachi sa obucheni da NE priemat hrana osven ot pritejateliat si .Ako pogalish kucheto bez da si popital ,pritejateliat mu moje da te osydi !!

6

Alex do #3

преди 12 години

E , za takiva kato tebe e i moeto izkazvane - PROSTO ,PROSTO ta chak NE se izdyrja !!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Тези които ги галят и им разсейват вниманието трябва да се санкционират, освен всичко те унизяват слепите хора по този начин. Дe'ба и лицемерието, човека сляп, а някаква ОФe бабичка му се *** над кучето и вика гугугу цунцунцун.. ГНУС, голяма!!!!

4

Maraba

преди 12 години

Само 36 кучета-водачи????На колко хиляди незрящи??И тези 36 кучета не се допускат??

3

брадваро

преди 12 години

аре стига с тия помиари.куче е на *** п*тката.