58

Дичо

преди 12 години

"Не сме Индия и никога няма да станем, - това що ми прилича на онази приказка "може да се посерем, но няма да се изложим"

57

до 51

преди 12 години

Може би пропусна, че Бойко направи плана за преминаване от Руски на еди какъв си уран. А малко по-рано. Като не искаше газопровода, беше уникално. Бойко се пъне ... и това е. Той си прави каквото си поиска, само че за газта са му разяснили какво ще загубим реално и се е разубедил да прави такива щури неща. :)Абе просто ние нямаме държава, ние имаме столица с 3 града.

56

Анонимен

преди 12 години

Съгласен съм с 55! В България единствено луксозните стоки са по скъпи иначе всичко е значително по евтино спрямо Гърция. За да живее на нивото на един среден българин гъркът трябва да харчи поне два пъти повече пари! Особено услугите, като такси, фризьор или заведенията са много по скъпи от България.

55

Анонимен

преди 12 години

До 53 От къде го измисли това ,че цените в Гърция са като в БългарияЗа това ли идват като побеснели в българските магазини ,от хляб и мляко до дрехи и бензин

54

Наблюдател

преди 12 години

Абе тия не рaзбраха ли най-на края ,че наливат пари в "каца без дъно"!

53

Боко.Папандреус

преди 12 години

От гръцките *** по нагли и нахални няма! Нагло мръсно мързеливо племе! Но са повече хора от нас, по всичко личи! Нашата минимална е 135 евро , тяхната 750 евро, цените в хипермаркетите са същите като тук, даже някои неща са по евтини за какво говорим....... ние за разлика от тях сме , тъпо, робско и "уж" работливо племе..... ако им Гърците трябва да живеят с нашите заплати, ще запалят държавата си , ден няма да го търпят това!

52

финансит банкер

преди 12 години

съгласен съм че нашата икономика която я имаме в момента не дорасла за западния модел на изграждане и производителност и заплащане ние сме си създали някакъв наш си модел дето се лутаме ни така ни така без да правиме нищо реално в реалния сектор отвориме фирма наемеме 20 човека обблагодеталстваме се от префенците и след месец два фирмата фалира и хоп хората на помощи за безработни

51

финансит банкер

преди 12 години

до 49 за образованието си прав че без образованост икономика не се прави за руския пазар са виновни и самите наши фирми че се оттеглиха от там а той е просто необятен за нашите стоки както знаеш защото си умен човек спогодби не правят реална икономика никои не може да спре нашите фирми да изнасят за русия само че самите фирми си изгубиха доверието в русия с това че започнаха да изнасят некачествена продукция която неможе ше да мине на запад

50

:)

преди 12 години

Колко такива съм виждал ...Изцоцали са напълно заемите и сега мизерстват. Ами нормално. А сега им дават джет кредит. :)

49

до 48

преди 12 години

Това, че не може да разчита на вътрешния пазар и че няма външен си е лично наш проблем. Защото всички искат западен модел, ама не могат да разберат, че не сме дорасли за него с 90% прости хора. Няма как ... Няма да сме никога на нивото на Австрия, например, защото там хората като ходят на училище - учат и т.н.Голяма грешка направи Бойко с последните унищожения на икономическите връзки с Русия. Русия в криза ли е?! Там проблеми има ли?! Ние сме точно за Руския модел!!! Населението е такова!!!

48

финансит банкер

преди 12 години

така е дълговата криза се задълбочава от това страда икономиката и то малките икономики като българската защото като няма поръчки от вън няма и работа при свито до краен предел потребление икономиката не може да разчита на вътрешния пазар за да заработи

47

Ей сега!

преди 12 години

Ей сега като ги гледам тея хора пред парламента в Гърция, да влязат вътре, Гърция да фалира, да завлекат много страни и да се види, че Жорж Ганчев, като е казал безсмъртната си мисъл за *** е обобщил света с няколко думи. :)

46

Анонимен

преди 12 години

До 30 Ми *** си Каква мин заплата от 750 те гони Вчера Евронюз показа гръцка мед сестра ,в момента е с заплата 600 евро Това при цените в Гърция се равнява на максимум 300 ЛЕВА българска заплата Лошото е ,че ако влезем в заната на еврото ,ще плащаме като тъпани пари изхарчени от гърци и италианци ,за кефа им Вижте какво предават чуждите ТВ ,а не само нашите Италия е с над 2 000 000 000 000 евро външен дълг ЕС отива по дяволите и в момента е в тотална кома ,

45

Анонимен

преди 12 години

ZAX, чувал ли си за така наречените брейди облигации, които Милен Велчев обърна в еврооблигации? Тези брейди облигации са още от времето на Андрей Луканов, когато България обяви мораториум по плащането на външния дълг и кредиторите бяха принудени да се откажат от 70-80% от вземанията си и срещу това получиха тези брейди облигации с много ниска лихва!

44

lawyer-21

преди 12 години

СЕГА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И КИТАЙЦИТЕ ПОСТЕПЕННО ЩЕ ГИ ИЗКУПЯТ И ЩЕ СТАНАТ РОБИ КАТО НАС ...НЕМОЖЕ САМО НА АВАНТА ДА СЕ КАРА ... ДЕЦАТА ИМ ЩЕ СТАНАТ РОБИ ТОВА Е ...

43

ZAX до 40

преди 12 години

Депозитите изгоряха, ама не занех, че кредиторите са загубили много пари. :)И сега се стрелят по улиците, и сега, за да направиш нещо, трябва да подкупиш някой.И всички знаем, кой заложи корупцията, клиентилизма и политиката на тъмно в управлението на държавата. Черното влечуго.

42

Анонимен

преди 12 години

Е такива използвачи няма!Минималните им заплати са колкото тук максималните и не ги намалят въпреки че фалират. Разчитат на глупавите европейци да ги издържаме, е те да си лежат по парковете и плажовете. Мноо мързеливо племе са гърците.

41

Анонимен

преди 12 години

36, сравни първото и второто десетилетие след промените и виж кога и какво се построи! 90-те години само се крадеше и рушеше, а след това влезоха всички чужди инвеститори, които купиха целият банков сектор, енергетиката, химическата, фармацефтичната и т.н. индустрии. Да не говорим за многото инвеститори, които построиха хотели, молове, хипермаркети, ГСМ оператори и т.н.Стабилността на българската икономика след 1998-*** година докара 99% от инвеститорите!

40

Анонимен

преди 12 години

ZAX доверието се гради с десетилетия и се губи за дни! България е една държава която преди десет години беше фалирала. Кредиторите загубиха много пари, депозитите в банките изгоряха, по улиците се стреляха мутри и за да направиш каквото и да е в държавата трябваше да корумпираш политик!Това, че сега левът е стабилен, а данъчно осигурителната тежест е ниска, не означава, че така ще бъде и след 10 години, а повечето инвеститори имат такъв хоризонт!Печеленето на доверие е бавен и мъчителен процес

39

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ГЪРЦИТЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ПОВЯРВАТ , ЧЕ ЦЕЛТА НА ЕС Е ДА НАПРАВИ СТАНДАРТА ИМ СЪИЗМЕРИМ С БЪЛГАРСКИЯ НЕ С ГЕРМАНСКИЯ. НЕ БИЛИ ИНДИЯ. АМИ ТОГАВА СИ ВРЪАЩАЙТЕ ЗАЕМИТЕ . ЩО ХОДИТЕ КАТО ПРОСЯЦИ ПО ЕВРОПАТА ЗА ЗАЕМИ..