99

Любомирчо

преди 12 години

до 108 Я пак да прочетеш коментарът ми

98

до 106

преди 12 години

97-*** кризата в която на Жан правителството ни докара??? И народа не е бил гладен тогава, а сега е сит?Ти си за Карлуково Любенце, честно!

97

SS до [#90]

преди 12 години

Хайде стига с тази 97-***! Коментирайте днешния протест, с поглед напред.И на [#90] трябва любезно да се обясни, че Западът, а не българите, бутна правителството 97-***.Ако си участвал - бил си просто пионка (заспала, както самият ти сънливо си признаваш:)

96

Любомирчо

преди 12 години

До 90 много хубаво очевидно в момента си доволен от посоката в която върви България очевидно няма защо да протестираш. Така че стой си в къщи. Освен това 97 хората протестираха заради празните си хладилници и тумбаци а сега се протестира за бъдещето на родината ти малко или много за идеали това няма как да обедини пасминта. По-голямата част от която мисли само с коремите си. Сега не че ситуацията е ок но хората просто бягат от България докато 97 нямаше къде да ходят и затова излязоха.

95

DarikNews

преди 12 години

В 19.00 часа ще започне нов протест пред пилоните на НДК в София, решиха организаторите на днешните митинги. Столичната община обаче не е съгласувала повече мероприятия за деня. Не е ясно какви действия са предвидени в протеста тази вечер.

94

Марио

преди 12 години

На Протеста има6е кам 3 хиляди 4овека 100%. Какви са тия глупости няколкостотин 4овека!!!

93

Анонимен

преди 12 години

mnogo mi e interesno pri eventualna voina dali NATO she zashiti Balgaria

92

до 95

преди 12 години

Абе, да те питам когато биха преди 3-4 години жандармерията на Гея демонстранти..нещо промени ли се? Дето пуснаха слух за бомба в НГ комунистите за да имат оправдание да бият майки деца и възрастни хора от протеста за да се разотидат??? Нещо промени ли се когато наеха 20-30 *** комунистите да правят безредици и да се бият с жандармерията при загражденията???? Да бият ченгетата мирно стоящи граждани в софийски парк по която са минали протестиращите следвани от ченгесарницата на Гея?????

91

Анонимен

преди 12 години

Да така е миролюбке в нета когато няколко хиляди души те докладват и те изтриват.Това там на запад не е като в чалгария и българския съд,айде сега бегай на село и не спами нета с хленченията си.

90

Тривелий

преди 12 години

Всичко добре, но защо само против престъпниците от ромски произход, ако правилно са предадени исканията?

89

Анонимен

преди 12 години

Не може на няколко хиляди да кажеш няколко стотин.Имам снимки качват се в момента.Много яко шествие се получи минцифайките бяха се барикадирали като за световно.facebook/pages/Снимки-от-протеста/283740754970613

88

Без коментар

преди 12 години

ПРИЯТЕЛИ, ПРОЧЕТЕТЕ ПОРЕДНАТА НАГЛОСТ!!!Публикувам текста без редакцияУбийство във Facebook 01.10.2011, 15:48 (обновена 01.10.2011, 16:06)Аз съм Миролюба Бенатова, но пиша от тук (on-parliament, б.р.), защото хората, които не ме харесват, ме забраниха.Личната ми страница във facebook е докладвана на администраторите като вредна и обидна, и според правилата на социалната мрежа, аз съм закрита.До вчера имах право да съществувам в интернет и да изразявам мнението си, така както и тези, които пишеха срещу мен. Вече не.След едноседмичен словесен терор, насаждане на омраза, заплахи и крайни антисемитски изявления в страницата Миролюба Бенатова - враг на българския народ", почитателите на този стил организирано ме изтриха. Така както организирано изляха стотици еднотипни електронни писма, пълни с лъжи за отразяването на конфликта в Катуница. Искаха да бъда забранена, уволнена, изселена, поругана и наказана.Искаха да се извиня, че съм нарекла футболна агитка, която безчинства", тези, които според тях представляват гражданското общество.Момчетата, които палиха и се снимаха с нацистки жестове пред огъня поискаха да кажа, че са справедливо разгневени граждани.Не ми е хрумвало да ги докладвам за забрана, защото вярвам в излагането на аргументи и правото да говориш това, което мислиш. Не ме беше страх.Вероятно това, което ви пиша не ви засяга. Сигурно изглежда, че е лично и трябва да с оправям сама.Но не е така.Аз съм насилвана и убивана с думи дни наред, не защото не съм симпатична на някого (разбира се и това има значение), а защото нарекох нещата с истинските им имена. Върших си работата като журналист по правилата на професията. Не влязох в сценарий, не подмених събитието, не подпомогнах протестите, организирани от партиите и подкрепяни мълчаливо от полицията.Сега ме забраняват като професионалист и като личност.И тъй като вярвам в аргументите, а не в насилието, ви пиша.А вие, ако смятате, че имате повод да ме подкрепите, сигурно ще намерите начин да разбера за това.Предварително благодаря на всички приятели, които ще разпространят бележката ми.Миролюба Бенатова

87

Любомирчо

преди 12 години

До 84 Впечетляват много особено от протести които не са организирани от партии От това най ги е страх. Протестите служат за изостряне на социалните възприятия и съзадаване на критично мислене у хората. Колкото до това каво може да се постигне с протести. светът е пълен с доказателства за това че те са променили много неща. Тепърва протестите в целият свят ще сатват все по мощни и силни вярвай ми.

86

SS до [#68]

преди 12 години

Сега виждам, че един [#68] се оптва да се заяжда:)Приятелю [#68], протестът само изглежда "вял"... :) Това е номерът! Ама е ефектен. И враговете-журналисти не могат копче да кажат :)То не всичко трябва да се прави с хард крясъци и щурмови отряди и павета в снежни топки. Чувал ли си за Махатма Ганди?

85

....ПОВИКАХТЕ,.....

преди 12 години

....ПОКРЕЩЯХТТЕ......ИЗПУСНАХТЕ ПАРАТА-----.ВРЕМЕ Е ЗА КРЪЧМА И ЧАЛГА!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ......ВАЖНОТО Е---КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА...????ХАЙДЕ ,ПОМИСЛЕТЕ......ЗАЩОТО МЕН ЛИЧНО...НЕ МИ Е ЯСНО!ЕДИНСТВЕНОТО ,КОЕТО РАЗБРАХ...Е ,ЧЕ С ВИКОВЕ И КРЯСЪЦИ И ТУПУРДИИ........НИЩО НЕ СТАВА!ЛОЗЕТО СИ ИСКА МОТИКА-----А, ВИЕ НЕ СТЕ ПО РАБОТАТА!ВИЕ СТЕ ПО .....ПОКАЗНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ,---КАТО ПО ФИЛМИТЕ!

84

....ПОВИКАХТЕ,.....

преди 12 години

....ПОКРЕЩЯХТТЕ......ИЗПУСНАХТЕ ПАРАТА-----.ВРЕМЕ Е ЗА КРЪЧМА И ЧАЛГА!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ......ВАЖНОТО Е---КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА...????ХАЙДЕ ,ПОМИСЛЕТЕ......ЗАЩОТО МЕН ЛИЧНО...НЕ МИ Е ЯСНО!ЕДИНСТВЕНОТО ,КОЕТО РАЗБРАХ...Е ,ЧЕ С ВИКОВЕ И КРЯСЪЦИ И ТУПУРДИИ........НИЩО НЕ СТАВА!ЛОЗЕТО СИ ИСКА МОТИКА-----А, ВИЕ НЕ СТЕ ПО РАБОТАТА!ВИЕ СТЕ ПО .....ПОКАЗНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ,---КАТО ПО ФИЛМИТЕ!

83

до 91

преди 12 години

Абе каква Дупница те гони бе, говорим за 10 януари 97-*** пред парламента в София бунта!

82

дупничанин

преди 12 години

до 33, споменаваш, 97г.-протестите били истински. не не е вярно ,тогава всичко беше пак купено . В града беше спрян градския транспорт, платиха на фирмата превозвач, да спре работа. ходехме пеша по 6-7км на работа, раздаваха храна на барикадите. Така че днес е по добре хората макар и млади , пак ипо вазрастни,ходиха по желание .Така че не пишета за 97 , тя беше изтрадана от гражданите на Дупница.

81

до 86

преди 12 години

Любе, синко, когато се съберат 30-40-50 хиляди пред парламента било то и само хора на 18- 20 години, тогава става нещо. Масата прави борбата срещу тези в НС. Това как да стане с 2 хиляди човека ми кажи? Няма в София 40 хиляди 18-20 25 годишни ли? Има. Направете го бе, нали вие сте будните, ание на по 40 заспалите? Само че ние заспалите 97-*** бутнахме правителство, вие можете ли? Или само можете да крещите??? Айде да ви видим колко сте големи родолюбци, млади българи!

80

ПРОТЕСТ

преди 12 години

МЕДИЙНИ БОКЛУЦИИИ ВИ ХИПНОТИЗИРАТ, МЕДИЙНИ *** ЖИВОТА ВИ КОНТРОЛИРАТ!!!