31

Restitutor Orbis

преди 12 години

Всякакви глупости за равенство спират нормалният ход на Природата - развитието. За външна красота, няма спор най-красиви са европейците. За ума не казвам нищо, но може да предположите. Външната красота е израз на потенциал за качества на ума, но в нашето извратено от еврейски перверзии общество, хората не могат да развият потенциала си.

30

nikvat

преди 12 години

#34,ти разбираш от история колкото баба ми от интеграли!

29

историк до МШ 32

преди 12 години

Бавария е по-стара от България и ползва латинската азбука преди ние да ползваме каквато и да е азбука...И защо да ни признават за равни, като не сме им равни по нищо? И въобще ти какво си им дал, че им искаш признанието в замяна?

28

Deustch

преди 12 години

Che zashto obvinqvate germancite v licemerie, a vie nima tvardite che prevuzxodstvoto ne e qvno i to ne e izmislica na nqkoi si *** ili Himmler, prosto v prirodata ne vsichki sa ravni, tova e.

27

МШ

преди 12 години

За 20 черепа са поднесли извиненията,а за 20 милиона черепа ? Гузната съвест на германските политици напълни Германия с *** от Анадола и Африка,а на тези,които са имали писменост и държава 500 години преди тяхната се дуят,като пуяци. Лесно е да върнеш две кофи кокали.Трудно е да признаеш за равен човека ,за който всичко,което знаеш иде от жълтата преса и вонящите на *** евродепутатки.

26

до 10

преди 12 години

Немците били най-косматите?Най-голямата простотия, която съм чувал.Напротив, дори мога да кажа, че са доста слабо окосмени.

25

До 1

преди 12 години

Еми пич кво и да избера планетата на *** що пък не се ще е тая или сандинавците няма разлика всияки сме хора както е изпял Майкъл в една негова песен Heal the World без расизъм и без омраза. Просто *** трябва да се екстрадират обратно от където са дошли: Индия!

24

за 21

преди 12 години

Ти не можеш нищо да избереш. Ти си от нисшата раса защото си роден на Балканите,а не на Запад. Това няма как да промениш и от нисшо същество да станеш бял човек. Дали искаш да признаеш,че по рождение и произход си нисш или не искаш да признаеш,няма значение. фактите са си факти.

23

Анонимен

преди 12 години

21За първи път чувам, че *** може да избере да бъде бял или обратното ?

22

еко72

преди 12 години

Събирали са черепи като предаторите!

21

Анонимен

преди 12 години

Широрко разпространения мит,че видиш ли Българите сме най-най във всичко се изпарява моментално,когато излезеш от Чалгария

20

се

преди 12 години

Тия дни четох едно интервю на Саркози.Плюе милинкия като дете баба си.Германци ,французи,англичани и останалите западно европейци са най големите лицемери на планетата ни.През вековете са клали,грабили,колониализирали света заради алчността и сега когато са си надвили на масрафа дават уроци на малките народи.Германия,Франция ,Англия са за съда в Хага .И трябва да ги осъдят да плащат репарации на всички народи по света които са ограбили до като има живот на тази планета.

19

Анонимен

преди 12 години

И ся ко?Мавъра дето разпродаде БГ от низша раса ли е ?

18

Maltehagro

преди 12 години

Това ми харесва, нашите са на 4 място

17

Maltehagro

преди 12 години

Не знам колко са красиви българките, но когато бях в Швеция и Дания бях наистина доста впечатлен. Тука в повечето случаи, красивите са ниски, колкото са по високи, толкова повече им загрубяват чертите, докато при шведките и датчанките симетрията се запазва, въпреки височината им. Много ми харесват хърватките и чехкините също. За рускините няма какво да кажа, доволен съм от тях, красиви са, а и нещата стават бързо :) . Като сме толкова красиви, защо нямаме световно известни модели ?!?!?

16

до 20

преди 12 години

Избора е твой, на коя принадлежиш! Смъртта на едни, е живот за други.

15

Анонимен

преди 12 години

"... не е известно как са умрели хората. Според учени вероятно те са били убити от германски войници в Намибия или са починали в германски лагер... По думите му след няколко дисекции, продължили до 20-те години, от главите останали само черепите."Убиват за да си правят опити и дисекции. Това си е направо като канибализъм. "Низшата" раса изконсумирана (ей тъй, за кеф) от "висшата" раса.

14

ан

преди 12 години

НЯМА ВИСШИ НЯМА НИСШИ РАСИ. ГОСПОД Е ЕДИН И ТОЙ Е СЪЗДАЛ ЧОВЕКА И СВЕТА. ИМА ПО СКРОМНИ ХОРА И ТАКИВА КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОВЕ. А ВСЪЩНОСТ ТЕЗИ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОВЕ УНИЩОЖАВАТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. НО РАНО ИЛИ КЪСНО ПРИРОДАТА ЩЕ СИ ОТМЪСТИ ЗА ПОДИГРАВКАТА СЪС НЕЯ. ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ ХОРА КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА. ГРОБА Е ЕДИН И СЪЩИ И ЗА БОГАТИЯ И ЗА БЕДНИЯ И ЗА ЧЕРНИЯ И ЗА БЕЛИЯ И ЗА УМНИЯ И ЗА ПРОСТИЯ. НИКОЙ НЯМА ДА ЛИТНЕ. ВСИЧКИ ЩЕ ИЗГНИЯТ В ЗЕМЯТА.

13

do;9

преди 12 години

Ало патриотчето , недей ми говори популистки ми кажи ходил ли си в Швеция мойто дете ? Ходил си трънки , най - много до съседното село да си скоканал

12

гадняра до 11

преди 12 години

щот има пъпеши като тебе,за ядене не стават,а на стопанина-дядо боже в случая му е жал да ги прасне с мотиката,и да ги даде на добитъка-като катунския ,и си остават в бостана,бунако...ако не си разбрал,че ни тъпчат всички,то си най-големия неузрял пъпеш...и ти *** неден,кажи коя нация с толкова малък вече на брой културен и нормален народ,около 4 милиона българи ,от които едва 1.5 милиона трудоспособни,имат такива успехи навсякъде-да не цитирам,знае се-гъзолизец чуждоземски