113

до 109 циганина

преди 12 години

***...залягай над буквара и научи думата предумишлено какво означава...и тогава ще откриеш десете разлики....*** му работа!!!

112

Анонимен

преди 12 години

Както за оня фуРашков така и за него-никаква милост!Ако има запис от въпросната вечер нека го гледа по 100 пъти на ден!Нека ляга,нека става с мисълта,че е убил!Това не само за тоя лумпел,не само и за фуРашков това да е за всеки,който е отнел живот на пътя!

111

Обективен

преди 12 години

Точно, защото е българин ще бъде осъден, за разлика от Кирил Рашков, който ще бъде оневинен заради липса на доказателства. А относно сравненията за инцидента в Симеоновград и убийството в Катуница се сещам за думите на Б.Б. дето направи подобно сравнение с бул. България и Катуница. Че той е *** пожарникар и тв манекен и не може да направи разлика между непредумишлено и предумишлено убийство е ясно на всички. По-лошото е, че и тук виждам такива изцепки.

110

Инна

преди 12 години

Няма АКО, при 6 погубени живота.Присъда трябва да има и то по-тежка от 5 до 15 години.Това си е буквално масов убиец!!!!

109

циганин

преди 12 години

Е сега как е . Значи щом е българин може да убива и то 6 на брой . Браво . Само така. Няма събиране няма искане на смъртна присъда . Е това е държава . Срам и позор .

108

djoni

преди 12 години

ubieca na 6 4oveka da se vdigame kakto vav katunica vikaite rokeri. agitki da se saberem

107

Велик

преди 12 години

Що пляете прокурорите, съдиите и т.н., то законите ги гласуват ДЕПУТАТИТЕ... Нали ако в Наказателния кодекс е записано за това престъпление - 30 години затвор, то никои съдия не може да даде по-малко. Е, какво са ви виновни другите - ДЕПУТАТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТЕКСТОВЕТЕ ПО КОИТО РАБОТЯТ СЪДИИ< ПРОКУРОРИ И прочие. Забравихте ли скандалната поправка Ванко 1....

106

Наблюдаващ

преди 12 години

Не виждам как нормален човек би живял пълноценно, след като знае, че е затрил живота на 6 млади хора, и то някои от тях приятели. От тази гледна точка, лежането му в затвора ще е поне някаква утеха, че е изкупил част от вината си.А според мен тя е неизмерима в години или пари - при всеки подобен случай на алкохол трябва да има свирепи наказания и затвор.

105

До 88-ми

преди 12 години

Много си краен, 88. Ти и жените щото правят сви.ки ще ги вкараш в затвора. Ако вкарваш в затвор всички ,които пият в БГ, ще трябва да изселиш държавата в някой затвор-остров. Като почнеме от политиците и свършиме до параноиците дет се казва.

104

ми

преди 12 години

С две три думи за виарата-киберидиот!Редно е да е само истината=реалната=а не измислената!

103

До 90

преди 12 години

С последното ти изречение съм много съгласен.В тази държава никога управниците не са били по-виновни от съда. Но нали така сме възпитани от живково време, да плюем по управниците.При управлението на всеки един министър е арестуван поне по един като цар киро, но е пускан от съда. Ако всички бяха вътре, друго щеше да е.

102

ахахаха

преди 12 години

Ще цитирам 98:Щом е Българин не е проблем,а?

101

Анонимен

преди 12 години

Убиец!

100

Детектифф

преди 12 години

Ако бъде признат за виновен???? Че кой е виновенНе е ли смешно, че в България вече съдят за малтретиране на животни, а за 5-6 човешки (детски) трупа ако. Щом е толкова важно, то отбележете, ше го заплашва затвор до 15 години и толкоз.

99

Анонимен

преди 12 години

Ако мине мот надрусан през група депутати и остави на място 10 от тях ,пак ли ще е от 5 до 15 .Или ще му дадът отстъпка за количество

98

daaa

преди 12 години

Щом е Българин не е проблем,а?

97

минаващ

преди 12 години

К'ви прокурори са те патили,бе? Законът е такъв, 5-15 за убийство по непредпазливост на повече от едно лице, като не се прави разлика дали убитите са 2 или 20. Виж, с кръвнината, нещата стоят съвсем другояче.

96

Diana

преди 12 години

Аз директно виждам 1 противоречие в думите му - хем няма спомени от деня, хем казва, че братовчед му карал колата. Айде сега за лъжа още 15 години! Не мога да повярвам, че съдебната ни система е ТОЛКОВА зле, че да дадат 5-15 години за 6 живота!!?! Трябва като в Щатите - 6 доживотни например или 6 х 30 години = 180 години затвор...

95

аз

преди 12 години

ако се чудите защо за такова престъпление дават малка присъда, ще ви кажа - доста депутати и техни близки карат кьоркютук пияни и въпреки че вероятнастта да ги осъдят, ако стане нещо такова с тях, е доста малка, все пак си оставят вратичка да го не лежат много.

94

Сержант

преди 12 години

Ако има някой тук ,който иска да укрия заради него 16 000 000 лева да се обади за три години условно няма проблеми.