135

Време е

преди 12 години

Не давайте пари на заем, дори и на "най-добрият си приятел"!!! Но да ви попитам - какво общо има неадекватната държавна политика от 20 години спрямо *** с тоя психопата? Нищо!! *** трябва да разберат че имат ЗАДЪЛЖЕНИЯ освен права !!!! А тоя да отива на електрическия стол, стига сме се правили на толкова хуманни!!!

134

Сокол

преди 12 години

Човешкият живот няма никаква цена вече в България - този случай е поредният пример!Липсата на ценностна система е по-страшна и от геноцид:( Лошо, много лошо става...:((

133

Анонимен

преди 12 години

до 133 - защото е най - лесно да обвиниш някой, различен от теб, ако е малцинство - още по - добре. Защо искат присъда само за Кирил Рашков, а не за всички престъпници, непипнати в България? Защо не идат да палят в Бояна или незаконните палати по морета и язовири? Хората са неграмотни и лесно манипулируеми, което е много тъжно и жалко...И преди да кажете, че защитавам *** - не, просто престъпниците са престъпници, независимо от цвета на кожата, пола и т.н. и заслужават едно и също!

132

Анонимен

преди 12 години

На мнението на 134 бих щракнал хилияда плюсчета. По-точно и с по-малко думи трудно биха могли да се опишат нещата.

131

до

преди 12 години

Какво стана с дядото,който застреля сестро си и племенника си - хванаха ли го.Нещо за тоя случай спря да се говори?

130

Криминалист

преди 12 години

Мога да се нарека такъв след 32 г. в полицията.Деянието е чисто криминално.Причините-липсва превенцията на закона, сурови и неотменими присъди.Обществото е пощуряло от алчност.Безнаказаното обогатяване на шепа хора, показвани по медиите като преуспели хора са примера за младото поколение.Дори и най-гнусните в морално отношение прояви се афишират и са пример за подражание.Младите трудно различават добро от зло-за тях целта оправдава средствата.Изводът-смяна на системата, не само на управляващите.

129

ЗАЩО ТАКА?

преди 12 години

Е ПАК ЛИ *** СА ВИНОВНИ? ИЛИ ТУРЦИТЕ? КОГАТО УБИЙЦИТЕ НА МАРТИН БОРИЛСКИ И СТОЯН БАЛТОВ СЕ РАЗХОЖДАХА НА СВОБОДА И ДОРИ БЯХА ОПРАВДАНИ ОТ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО НАРЕЧЕНО БЪЛГАРСКИ СЪД, ТОГАВА КЪДЕ БЯХТЕ? ЗАЩО ВСИЧКИ НЕ СЕ ВДИГНАХТЕ? ЩО НЕ ИМ ЗАПАЛИХТЕ ДОМОВЕТЕ И НЕ ГИО РАЗРУШИХТЕ? УБИТИ БЯХА ЕДИН СТУДЕНТ-МЕДИК,БЪДЕЩ ЛЕКАР И ЕДИН НАШ СТУДЕНТ В ПАРИЖ. ТОГАВА НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКАШЕ ЗА ТЯХ. ЗАЩО ЛИ? А СЕГА ЩО ТЪЙ? ЗА СЕЛСКОТО МОМЧЕ СКОЧИХТЕ,ЗА ДВАМАТА СТУДЕНТИ-НЕ!

128

хехе

преди 12 години

Разбира се , че *** не са виновни за случката около прегазеното момче , а и изобщо ,защото - "Не е луд тоя дето яде баницата , а тоя дето му я дава ! "Като цяло вината е в нашите управляващи и политиката им!Защо сравнявате убийство от някакъв болен ,или просто садист със случката в Катуница ,където убиеца е самозабравил се *** ,който си мисли ,че зарада парите и връзките си е над закона?Много тъжно ако на някой нещата изглеждат еднакви... Освен че изпростяхме , явно и затъпяхме яко

127

бг

преди 12 години

Стига сте свързвали двата случая!Онова бе показно убийство!Демонстрация на сила и безнаказаност!Това си е чисто криминално деяние на един изтрещял човек!Аз съм за смъртното наказание!Как се отнема човешки живот с лека ръка?

126

дядо Вичо

преди 12 години

абе няма ли камъни за къртене в тая държава!!!15 часа труд, хляб и вода за "интелигентния, умен и пресметлив младеж"

125

Ястреб

преди 12 години

Баси мамата! Па ли *** виновни? Или пък турците? За двайсет години самоуправление България се превърна в един зверилник!

124

варненка

преди 12 години

УЖАС НА УЖАСИТЕ!!!

123

Лиза

преди 12 години

Хората изперкаха тотално....:(((Защо ли?....

122

Джуди до 122

преди 12 години

Тук си прав, ha! Всички тези, които изброяваш са за затвора и конфискация на "законно" придобито имущество, което при правилен прочит на закона ще се окаже незаконно. А хората досега не скачаха, само тихо негодуваха. Но чашата вече преля и връщане назад няма!

121

Анонимен

преди 12 години

До "контингента": *** НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ !!!...а що се касае да така наречения "цар" Киро, огледайте се наоколо и ще откриете доста "царе" !

120

do 120

преди 12 години

Ако всичко ,което твърдиш е така,протеста трябваше да е пред парламента!***!!!ЛИЦЕМЕРИ!Обаче все пак се намират и някои по начетени между вас,че да може да направляват другите и да пишат малко по-логични обяснения по форумите!(визирам теб!)

119

ha

преди 12 години

До 120,хайде не недей да се правиш на интересен с обидите,всички знаем и сме чували и обратната страна на нещата,''***'',на ''***'' и така нататък,в непрекъснато,а относно ''незаконното''забогатяване все пак е България в то винаги е НЕЗАКОННО,.и мога да ти посоча поне 10 имена ''маргини'',''галеви''и какви ли не ''охтоподи''и т.н.и не съм видял или чул някой да протестира,вече е модно да се говори за ''еди ди кой поръчал еди си кой'',даже ти си ''никой''ако не си бил''поръчан''Къде живеете

118

Niki

преди 12 години

118 7% от населението прашите 90% от престъпленичта!

117

Джуди до 100

преди 12 години

Хей, 100, какво се пенявиш и се тръшкаш така истерично? Не разбира ли кратуната ти или се правиш, че не разбираш? В този случай имаш криминално престъпление на нечовек, който ще изгние заслужено в затвора, а протестите са срещу незаконно забогателия бандюга и затворник, станал абсолютен феодал, който мачка и дори убива хората, при това и с етнически елемент за добавка - обижди на "***"!Още разяснения?

116

АНТИ-РАЦИСТ

преди 12 години

няма БЪЛГАРИ и ***, има ЛОШИ и ДОБРИ хора !!!