954

Дино

преди 12 години

Бийте полицаите.когато не са на работа.Тогава те са граждани,като вас.Да ги видим тогава,колко са силни.

953

Анонимен

преди 12 години

1013, трябва да сложат член в НК специално за подстрекателите и подбудителите.

952

Анонимен

преди 12 години

994, а ти пиеш ли си редовно хапчетата?

951

Анонимен

преди 12 години

994, идвам веднага пред централата на БСП. Ако закъснея, започвай сам. Като ти гледам умственото равнище, няма да усетиш липсата ми.

950

Анонимен

преди 12 години

993, жалки нещастници да не ми обясняват, че последните 45+20 г. е извършван по-голям геноцид над българи от комунисти. От жалки национални предателчета, такива, каквито едно време са отворили вратите на Шишмановата крепост, после са осъдили Левски, а днес се пишат за големите демократи. Но ще ме хванете за дедовия. Познавам ви продажната душица, каквито и кожи да си навлечете.

949

Поредно безумие

преди 12 години

В същото време Районната прокуратура във Варна започна бързо производство срещу 24-годишен българин от морската столица заради подбуждане към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация чрез електронни информационни системи. За "престъплението" младежът е застрашен от затвор до 4 години и глоба от 5 000 лв. до 10 000 лв.

948

Поредно безумие

преди 12 години

Властите в България сътвориха поредното безумие. Районният съд във Варна глоби със 100 лв. един от задържаните роми с коктейли "***" в нощта на размириците в морския град. 28-годишният потенциален убиец Б. Маринов получи административното наказание за нарушение по Указа за борба с дребното хулиганство.

947

б

преди 12 години

Протестите, които тресат България през последните няколко дни, намериха отзвук и в далечен Санкт Петербург.Привържениците на руския гранд Зенит издигнаха трансперант при вчерашния мач в Шампионската лига срещу Порто. Посланието на феновете бе "България за българите, а не за мръсотия!". Двубоят завърши с победа на петербургци (3:1).Снимката бе публикувана в сайтa на един от най-големите руски портали Чемпионат.ру.

946

Изненадата

преди 12 години

И кото се съберете хамстера и доганя ще цъфнат случайно в ролята на спасители...................*** уфсете си иска туФчар

945

Анонимен

преди 12 години

По време на соца, всички тея *** работеха по фабриките и заводите, най-ниско квалифицираната работа, но работеха. След това за тях настана ад. ЗА ТОВА ДА СЕ ОБРАЗОВАТ НАСИЛСТВЕНО.

944

Анонимен

преди 12 години

В СЪБОТА ЩЕ ОТИДЕМ "НА ИНАТ"

943

abc

преди 12 години

994 това с латиницата дето уж бил жандармерия е един луд дето по цял ден пише тук с различни самоличности. Познавам го по еднаквите правописни грешки и стил на писане. За съботи си подготви коктейли ;)

942

Умерен

преди 12 години

*** бяха развъждани ,като зайци от БСП защото са *** и готови да си продадат гласа за 20 години. Време е да се забрани гласуването на хора без образование и имот.........

941

Неуважаеми тъпунгери

преди 12 години

Ако протестирахте и така срещу крадците дето ни управляват от 20 години щяхме да сме страна мечта.........

940

Реалистичен

преди 12 години

Може и да да има някои сред ултрасите, футболните фенове и рокерите, които да не искат БСП. Може. Но митингът си е предизборно мероприятие на Станишев и Доган. Само е подлютен с расистки и антицигански сос.

939

Древен народ сме

преди 12 години

хилядолетия ние ТРАКОБЪЛГАРИТЕ сме трън в очите на много наши душмани, но...от древните ни тракийски заре - Севт, Терес, спародок през средновековните ни славни заре-Асапрорих, Теларих, Тервел, Борис-Михаил, Симеон Велики, Самуил, Иван-Асен , през националните ни будители в новите времена - Берон, Раковски, Каравелов, Ботев, Левски, Гоце Делчев, Симеон Радев, та до наши дни - БЪЛГАРСКАТА ни младеж, ни сме неизтребим древен народ на повече от 6 хиляди години и сме си тук от 6 хилядолетия!!!

938

До 1000

преди 12 години

ТОВА СА ГЛУПОСТИ И ТИ СИ ПРОВОКАТОР. ТОВА ЧЕ НЯКОИ ОТ НАС НЕ ИСКА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ИСКА БСП. НИЕ ИСКАМЕ СПИРАНЕ НА *** ТЕРОР И СПИРАНЕ НА ВСЕВЪЗМОЖНИТЕ ПРИВЛЕГИИ ЗА ***. РАВЕНСТОВ ПРЕД ЗАКОНА И СПИРАНЕ НА ТОЛЕРИРАНЕТО НА ***.ПРОТЕСТА НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ, ПРОТЕСТА Е ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ПОРАДИ ТОВА ЧЕ ДЪРЖАВА 20 ГОДИНИ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА И БЕЗЧИНСТВАТА НА *** НАД БЪЛГАРИРЕ!!!!!

937

Реалистичен

преди 12 години

Въпросният митинг в събота отсега се превръща в банално предизборно мероприятие на БСП-ДПС. Разбира се, поукрасено с рокери, футболни фенове, ултраси и пр. И мотото е такова - оставка на правителството. Тук вече няма две мнения. Няма да се спрат пред нищо, могат и България да подпалят, но да запазят поне президентската власт. Сякаш не им стигнаха двата мандата на Първанов.

936

Paruc

преди 12 години

sportal.bg/video.php?video=39081 България за българите, а не за мръсотия.

935

zzzzz

преди 12 години

992 ti si edno momche s malko pishle i nikakvoo mozache a koplko perdah shte iadesh ako znaesh i kak shte te karam da lazish marsho utrepana