1014

Враца събуди се!!

преди 12 години

За кого ще гласува левия електорат?!?! Двама независими с претенции за лявото пространтсво .....?!?!Третия ген Валери Стаменов придлага най- подходящата програма .Успех!!

1013

Анонимен

преди 12 години

Дядо Стоян Тютюнаров от Катуница дойде пред президентството с плакат с надпис Катуница сме тук!". Той искаше да сподели позицията си за случилото се в селото.Полицаите, които охраняваха сградата на президентството, където започна Консултативният съвет по национална сигурност, го помолиха да се отдръпне.В този момент възрастният човек бе атакуван от журналистите. Пред медиите той обясни, че днес в София са дошли няколко души от Катуница, но са се уплашили в последния момент и не го придружили пред президентството.Мен не ме е страх, от какво да ме е страх, заяви той. Пенсионерът настояваше за среща със зам.-вътрешният министър Веселин Вучков, който да се намеси и да започне разследване на убийството в Катуница.Според Тютюнаров част от хората в селото живеят в страх след размириците. Младите не се страхуват, възрастните хора се страхуват, обясни той.Тютюнаров не е доволен и от реакцията на полицията, която според него защитава Кирил Рашков, защото в момента органите на реда пазят опустошените имоти на цар Киро. Полиция обаче няма пред дома на бившата кметица в селото, както и пред жилището на убитото момче, изтъкна той.

1012

Анонимен

преди 12 години

Гордея си, че има такива млади българи, като тези, които ще са на протеста.

1011

КАКТО КАЗВАТ,ТУРЦИТЕ

преди 12 години

....."ОНУН БОКУНДАН---КИРПИЧ, ОЛМАЙДЖАК"!ПРЕВЕДЕНО:....." ОТ ТОВА ***---ТУХЛА , НЕМА ДА СТАНЕ"....!ЗАТОВА , ОБИЧАМ ТУРЦИТЕ----СТРАШНО СА УМНИ!СЛЕД КАТО СА ВЛАДЕЛИ БЪЛГАРИЯ 500г.,БЕЗ СЕРИОЗНА СЪПРОТИВА----ЗНАЧИ , ЖИВОТА НЕ Е БИЛ НИКАК ЛОШ....!Я, ПОГЛЕДНЕТЕ В КОПРИВЩИЦА , КАКВИ КЪЩИ СА ИМАЛИ БЪЛГАРИТЕ, ТОГАВА.....НЕ , КАТО ПАНЕЛКИТЕ В СОФИЯ-ПРИ "СОЦА"...!ТА....И УТРЕ ЩЕ СТЕ 50-60 ЧОВЕКА .....НА НАДНИЦА.....ХА,ХА,ХА,ААААА....!

1010

medvedev-rusia

преди 12 години

ALO,NACISTI I PREZ 1941 GODINA BIAHTE MNOGO SILNI NO VI NAMERI 4UDOTO,VNIMAVAITE I NE SI IGRAITE S OGANIA.PITAITE *** AKO NE VIARVATE.DA BEZPORNO VIE ISKATE PO DOBUR JIVOT,TO TOGAVA SI GO ISKARAITE NA VASHITE UPRAVNICI.KOLKO E LESNO-*** SA VINOVNI.BOJE ,BOJE KOLKO LUDI HORA IMA V TAZI .......

1009

ИЧЪРГУБОИЛ

преди 12 години

СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА САМО МОНАРХИЯТА ЩЕ НИ ОПРАВИ ТВА РЕПУБЛИКАТА Е ЗА КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТОРИЯТА И СЕ ОПОМНЕТЕ...ЕСТЕСТВЕНО ТРЯБВА ДА СИ НАМЕРИМ ПОТОМЪК НА ДРЕВНИТЕ НИ ЦАРЕ. С ДНК ТЕСТ ЩЕ СТАНЕ НОМЕРА

1008

gyoring

преди 12 години

те и нацисти не са ще ни изгонят от всички останали държави по света и тука ще стане втора босна времената са други

1007

Гого

преди 12 години

Няма партия БНС - Общината е длъжна да забрани нацистктие шествия

1006

gyoring

преди 12 години

бе то хубаво ама айде да не забравяме че най големите расисти са евреите та нима трябва ние арийците да им падаме на нивото на симитите

1005

гого

преди 12 години

А пък на Минчев едно момченце с гейска прическа ми обяснява как с викане нищо нямало да се постигне. Бе кой ги е упълномощил тези да ни учат, бе??/

1004

гого

преди 12 години

Сега едно дебело момче с очила, някакъв си Минчев по Панорама ни обяснява как ние сме имали отговорности, задължения към ***. Господин Минчев, какви задължения имам аз към ***, бе подлого?

1003

Emil

преди 12 години

*** НИ ОБЯВИХА ВОЙНА !! България събуди се!

1002

ЧЕПУХА

преди 12 години

6. Демократизиране на положението т.е. бомбардиране от страна на НАТО.

1001

ЧТО ДЕЛАТЬ

преди 12 години

1. Прекратяване на валутния борд; скъсване на договорите с МВФ и СБ.2. Излизане от ЕС и НАТО.3. Изгонване от страната на електроразпределителните и водоснабдителни фирми, останалите чуждестранни "инвеститори" и NGO.4. Извънредно законодателство и съд с експроприация и наказване на политическата върхушка (от 1990 насам) и нейните сателити: полиция, прокуратура, съд, здравноосигурителна каса, корумпирани лекари и държавни служители.5. Национализация на здравеопазването и образованието.

1000

Анонимен

преди 12 години

Не знам кого ще намерите в парламента в събота може би чистачките :)))))))) *** :))))

999

Анонимен

преди 12 години

Аз пък мисля да се наспя. Да оправя жената преди закуска и да ви гледам сеира по телевизията :)

998

ЕМИЛ;

преди 12 години

14:00 ПРЕД ПИЛОНИТЕ НА ДНК Е ЗАЯВЕНО БЕ...ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ВИ ИЗРИТА ЖАНДАРМЕРИЯТА !!! ПОБЛИКУВАЙТЕ И НЕ БЪРКАЙТЕ ХОРАТА !!!

997

123

преди 12 години

Национален Протест срещу безобразията в БългарияИскам да Уведомим всички: Протестите в София утре започват в 10:00 часа с този на ВМРО, в 14:00 започва на БНС и други Хора и в 19:00 часа този на Гражданите, няма значение кой кога ще иде на Протест!!! Важното е всеки да казва че Протестите са Граждански и да не се Политизира!!! От 10:00 до 22:00 часа има Подадени Уведомления - това означава, че Протестите са законни, ако някой бъде Бит да... търси съдействието на Медиите !!!Разпостранете!

996

Анонимен

преди 12 години

НЕЗАБАВНА СМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И МАСОВА ЕКСТРАДАЦИЯ НА *** !!!

995

Анонимен

преди 12 години

Парламентът е празен, но всички главни политици ще бъдат в президенството, защото утре от 14 ч. е свикан консултативния съвет за национална сигурност, т.е. протестът ще бъде по същото време.