300

isp

преди 12 години

abe, kva stana tq...nali v ujna BG bqhte samo ,,TRAKIICI,B1lgari ,a to bilo p1lno samo s mangovci i muzikanti..

299

ЦАР КИРО, ЩЕ......

преди 12 години

...ОТЪРВЕ ПАНДЕЛАТА----НИКОЙ, НЯМА КЬОРАВО ДОКАЗАТЕЛСТВО!!!ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ДАНЪЧНИ НАРУШЕНИЯ....И ЩЕ ГО ОСВОБОДЯТ,ТИХО И КРОТКО....ХА,ХА,АА..А,ВИЕ БАЛЪЦИТЕ....ПРОТЕСТИРАЙТЕ...ХА,ХА,ХА,ХАААА...!НЕ-ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ....Е ЕДИНСТВЕНОТО НАРУШЕНИЕ ,ЗА КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ХВАНАТ В СЪДА......БЪДЕТЕ СИГУРНИ!ЦАР КИРО--МОЖЕ ДА ПРАВИ "МЕНТЕТА"!---АМА, НЕ Е ПРАВЕН У ШИШЕ.....ХА,ХА,ХААААА....!ЛЕВАНДУРИ, СМОТАНИ......

298

..ЗА КВО ДА ПИШЕ,БЕ.

преди 12 години

ЦАР КИРО СИ ГЛАСУВА ЗА БКП\БСП,..ЗА ГОЦЕ,..ЗА ИВАН КОСТОВ, ЗА СИМО МАДРИДСКИ,..И ЗА ВСИЧКИ ГДЕТО МУ ПИЯТ МЕНТЕТАТА...И МУ УВАЖАВАТ..."НЕОБЯСНИМОТО БОГАТСТВО"--КАКТО КАЗВАТ ОТ РАДИО "ХОРИЗОНТ"....ХА,ХА,ХАААА.........ШЕ,ПИШЕ.......ХА,ХА,ХА,АААА.....ДА ПИШЕ ГОЦЕ ---КАК Е СТАНАЛ "ПРЕЗИДЕНТ"....ДА СЕ ФАЛИ ,ЧОВЕКА....!!!!!!!

297

казанлък

преди 12 години

10г. затвор=доживот толкова ли е трудно да го вкарат в панделата за 10г. Той едва ли ще излезе на 80г

296

Анонимен

преди 12 години

Журналистите да се поинтересуват /ама те всъщност журналисти ли са въобще?!?/ какво е открито при обиска на кировите къщи тия дни от полицията. мноооооггоооо интересни неща вероятно има там и някои хора вероятно ще дават мило и драго да се покрият...мафиотите в българия са преплетени като свински черва с политици, познати мутри, и хора в сянка, кандидат президенти разни, уж подсъдими иначе и такива дето стоят като гости в телевизиите и помпозно и мазно набиват в главите на хората разни мисли...

295

rumen221

преди 12 години

Приятели,- Има ли още наивници, които да не разбраха каква е ролята на Красьо - "Черничкия" и днешния му заместник, в работата на съдебната ни система...- С едно телефонно обаждане и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас.!!!ЗАЩОТО...: - Няма видео и аудиозапис на убийствата..., пък и да има, те трябва да са направени но законен начин..., което значи, разрешение да е дал братовчеда на съдията, също съдия- Няма нотариално заверена декларация на Лондонския изкормвач, че той е убиеца...- Няма свидетелски показания на поне двама надеждни свидетели..., а за това те трябва да са работили под личното ръководство на съдията по делото..., или на съдията да е звъннал КрасьоМъка...Лондонския изкормвач, дори да е заловен с кървав нож над гърчещия се труп на жертвата си е ...НЕВИНЕН, СПОРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪДИЯ, на когото Красьо - черничкия "звънне"...А иначе си имаме., съдии и политици и мафиоти невинни като слънчица.

294

Анонимен

преди 12 години

За 7 години данъци - с такива палати и в такъв лукс и само 12 000 лева? Вие луди ли сте бе??? На тях джантите на единия мерцедес сигурно струват повече... Тука става въпрос за милиони, за много милиони...

293

Отвратен

преди 12 години

Българската административна държава - враг 1 на българите!

292

pff

преди 12 години

Do jivot za toz *** !

291

Няма никакъв проблем

преди 12 години

Абсолютно нищо няма да му направят след като не е подал декларация с невярно съдържание.От юридическа гледна точка е точно така.Виж ако е подал декларация с невярно съдържание тогава е лошо,но щом нищо не е подавал нищо няма и да му направят,той именно за това и не е подавал.

290

Бо

преди 12 години

Ще го самоубият. Много знае, и може да издаде някой!

289

!

преди 12 години

Ако не го осъдят се въоръжавам тежко и взимам нещата в свой ръце явно в съда няма справедливост

288

Анонимен

преди 12 години

borsi.blog.bg/***/2011/09/29/chovekyt-po-chiito-signali-zakriha-na-golemite-feisbuk-grupi.827462

287

глупости ая

преди 12 години

Да не си първобитен ? Всеки телевизионен приемник има опцията да си изтриеш сам канала ,който не искаш да гледаш. У нас са махнати всички фолк канали. В кабелния доставчик просто ще се посмеят и това е.

286

Дам

преди 12 години

6 години затвор и то АКО се докаже -за един човешки живот!Условна за обиране на банка или сгазване в пияно състояние.Никаква присъда за източване на ДДС в особенно големи размери.Как ли ще осъдят шефа на данъчното задето не си изпълнява служебните задължениа? Или тези дето сгазиха полицаите ? Питам и си знам - ще ги пуснат!

285

ая

преди 12 години

Днес отивам при интернет-доставчика, чийто клиент съм, да спрат бтв и каналите им, на път са и новаТв - изпитвам отвращение, безсрамници, слуги!

284

Ивана

преди 12 години

В затвора при *** Киро трябва да бъде и Менда Стоянова,която го е прикривала.А не да дава изявления ,че не помни кой е подал декларация и кой са ревизирали,но явно е получила голямо парче от баницата на *** и за това има къса памет.

283

glavatar

преди 12 години

Извинете ме всички тук но Рашков не раздава правосъдие и закани за убийство,държавата го прави ДЪРЖАВАТА.Рашков и държавата са едно и също нещо.справка последните 22 години.

282

Стига с тия титли!

преди 12 години

Стига с тия титли за рашков. Да го пишем с малки букви, а не с с титли - "цар", "барон"... *** гаден! Трови народа, заплашва с власт, раздава правосъдие!

281

ss

преди 12 години

btv еничари