62

ПИЛЕТО

преди 12 години

Кауфланд много са ядосали Миро и неговите приятели - братята дето са най- яките БГ производители на пилета. Не разбрах защо не пратиха и ТОП журналистката Яхниева.От 20 години ни хранят само с кренвирш и наденица, та е безмислено да коментирате за пилета и бутчета, защото това поне все още става за ядене, та ако ще да е от оня край на Земята. А иначе в БГ няма животни и съответно мляко.Сега е ред някой да се сети пак за "месото" - джолани и изрезки от Ирландия и Аржентина, щото друго няма

61

Анонимен

преди 12 години

значи като доидоха веригите стана малко по евтино взеха целия бизнес и сега всичко е брутално скъпо ама се оплаквайте на михаля.много сме прости.няма да стъпя във верига

60

Анонимен

преди 12 години

az pazarq samo ot BG SKLADOVE nqna problem s ka4estvoto

59

акуд

преди 12 години

тези бутчета от държавата която не ни прие в шенген ли са????

58

Анонимен

преди 12 години

Да ви открехна - българската продукция се кара с камиони извън България. Много добре знам ори с кои камиони (все пак съм спедитор). На българския пазар стоките са от Канада, САЩ, Гърция, Холандия и други места, като голяма част от зеленчуците и плодовете са генно модифицирани (производствтото изключително в Канада и Холандия).Да ви е вкусно. :)

57

Анонимен

преди 12 години

уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

56

LIDL - BULGARIA

преди 12 години

АМИ ПРИ НАС Е ОЩЕ ПО-ЕВТИНО ТО И НИЕ ПРОДАВАМЕ СУПЕР *** АМА ПОНЕ ПО-ЕВТИНО ЗНАЕТЕ ЛИ ПИЛЕТАТА КОИТО НЕ ГИ ПРОДАДЕМ КАКВО ГИ ПРАВИМ - ВРЪЩАМЕ ГИ ! ПОТАПЯТ ГИ В ЕДНА ОГРОМНА ВАНА С МНОГО СИЛНИ И ТОКСИЧНИ ХИМИКАЛИ И СЛЕД НЯКОЛКО МИНУТИ СТАВАТ РОЗОВИЧКИ КАТО ЧЕ ЛИ ПРЕДИ 10 МИНУТИ Е ЗАКЛАНО ПИЛЕТО ТАКА Е И СЪС СВИНСКОТО ( ДОРИ АКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ВИ ГО ПРОДАВАМЕ С ПЕЧАТА ) СЛАДКИШИТЕ НИ СА ОТ ЦАРЕВИЦА И ХИМИЧЕН ФРУКТОЗЕН СИРОП ГАЛЕТАТА НИ Е ОТ СТАРИЯ - ВЪРНАТИЯ ХЛЯБ А САЛАТИТЕ ...

55

Аззз

преди 12 години

На всички ни се иска да си купуваме само хем български,хем качествени неща но не се получава.Често българските продукти и стоки са хем по-некачествени,хем по-скъпи от останалите-как да си купиш?Примерно месо ям само пилешко и си купувам румънско охладено филе-НИЩО общо с българските-МНОГО по-хубаво от по-скъпите дори Росо и т.н.Като го изпечеш не се свива наполовина и го взимам на 7.50-как да си взема българско?Хем е по-скъпо,хем блъскано с вода-като го изпечеш и се свива винаги.

54

Анонимен

преди 12 години

Купувайте от LIDL уюуви главички по лев парчето.

53

xaxax

преди 12 години

Аз пазарувам винаги от там... Това, гореописаното, е практика във всичките хипермаркети в една или друга разновидност... За това винаги си чета подробно етикетите... Така или иначе не винаги по-скъпото е по-хубаво, или пък обратното... Още си спомням за една друга верига, където миеха старите салами и ги продаваха... Блях

52

Анонимен

преди 12 години

Също като "българските" моркови от последната страница на брошурата им - когато отидох в магазина неблагоразумно бяха оставили на пътеката палет с моркови в пакети, на които до един пишеше - "Произход : Турция". А нямали право да дават подвеждаща информация, пфу!

51

50

преди 12 години

То хубаво това с теста, но по закон на самия продукт трябва да е отбелязана цената, клиента не трябва да прави изчисления по различни формули или да пита някой за цена. Затова стоките си имат етикети, както си има и цяла наредба какво точно трябва да съдържа етикета на един продукт.

50

Анонимен

преди 12 години

В кауфленд като имам съмнение за достоверността на цената тествам продукта на устройството.Има ги закачени на стените до рафтовете и си пускаш продукта на четеца,за да видиш дали няма да те изненадат на касата.Защото често има табелки -40 % и такива от сорта,но на касата ситуацията е различна.

49

WTF

преди 12 години

А колко десетки хиляди лева ще е глобата за мизерната верига "Кауфланд" само не ми стана ясно?!? Или и тук институциите на държавната хранилка ще действат като с миндилите - за тях всичко е позволено и ненаказуемо, а за будалата, дето го скубят с данъци ежемесечно, законът се прилага буквално!!!

48

Анонимен

преди 12 години

в Кауфланд редовно има разминаване в цените на стоките на стилажа и на касата - пример - пуканки, омекотители, зехтин... и като се обадя на горещия телефон на КЗП ми казват да си пусна жалба. Ми що е горещ този телефон, нали е за сигнали - образуват внезапна проверка и ги хващат. Явно в БГ всичко е пунта мара

47

Инкогнито

преди 12 години

До 44: Аз ти казах, че нещо в мисловните ти процеси е сбъркано... Как може да купуваш едни продукти от място, където нещата са по-евтини (факт) и накрая да ти излезе по-скъпо? Ти добре ли си!?

46

Бат Митко

преди 12 години

Ааааааа сега да видим КЗП дали ще ги глоби а? баце за един скъсан и един мръсен етикет /за производител, не за цена/ го одрусаха 300лв. Ама той е малък не е Кауфланд. Кучета и котки може, нали?

45

анонимен

преди 12 години

Нали точно Холандия ни резна за Шенген,сигурно вносителя се е уплашил че ако на етикета пише холандски производител, стоката няма да може да бъде продадена,като отмъщение за това че не ни пуснаха в Европейския съюз!!!!!!Между другото холандските вносители точно това заслужават,не ни пуснаха в Европа а пък си продават стоките тука и печелят от българите!!!!!!

44

ДО ИНКОГНИТО УМНИКА

преди 12 години

КАТО ПАЗАРУВАШ В КАУФ.. ОСТАВЯШ 100ЛВ СЕДМИЧНО И ПОСЛЕ СЕ ОКАЗВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ДОКУПУВАШ ВСЕКИ ДЕН ПО НЕЩО.АЗ ПАЗАРУВАМ ЗА 10-15ЛВ ВСЕКИ ДЕН И ИМАМ КАКВОТО МИ Е НЕОБХОДИМО.ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА НЯМА ДА ТЕ ПРОПУСНЕ И ТЕБЕ УМНИКО

43

мерси,но не

преди 12 години

И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СА ПЪЛНИ С МУХИ ПО ВИТРИНИТЕ.ЛАЗЯТ ПО МЕСОТО И КАТО НАПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКА НА ПРОДАВАЧКАТА ТИ СЕ СОПВА "ТО НАВСЯКЪДЕ ИМА,ЧЕ ПРИ НАС ЛИ ДА НЯМА?'.ПОВЕЧЕ ТАМ НЕ ПАЗАРУВАМ.