227

Анонимен

преди 12 години

Гоце, поради что се срамиш да се наречеш *** бе Седефчов ?Що цял живот криеш *** дето ти е бил баща и показваш само майка си ???*** комунистическа мижитурка си ти !Два мандата *** имаше в устата да свикаш този "съвет"... Или може би не ти остана време от ходенето на лов, ебането на ученички, прибирането на кинти от спонсори и надупването на Доган, който те избра с гласовете на турците и братята ти по кръв - *** ???*** комунистически - жив да не остане от вас !

226

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

225

KOI

преди 12 години

TUK NQMA SVOBODA NA SLOVOTO!

224

Koi

преди 12 години

A tezi *** Ani i Denica ot dolu koi vi e platil da pi6ete tam ot dolu be, raztvorete dupeto i poemete huq da vi *** ***, administratorski ***, stiga ste opitvali da se pravite na MVR , znam vi nomerata kuki mrusni TUK NQMA SVOBODA NA SLOVOTO

223

Koi

преди 12 години

Pravitelstvoto raboti po problema 6toto ako ne go napravi 6te gorqt zaedno s ***, v momenta si pravqt off shore accounti da si vadqt parite mrusnicite, Kiro e na pochivka i nikoi ni6to nqma da mu kaje, trqbva6e da umre dete za da stane ne6to ei vi go sega mrusnici lapaite huq na bulgarskiq narod

222

ani

преди 12 години

Правителството работи по проблема ,затова дано няма повече жертви..

221

Деница

преди 12 години

Определено се надявам съвсем скоро справедливостта да възтържествува, но не и да има саморазправи. Правителството наистина се старае!

220

Тина

преди 12 години

Мисля, че правителството прави всичко възможно, за да намали напрежението, въпреки че не е никак лесна работа това, всички видяхме, че е много трудно да се смирят хората.

219

гаффад

преди 12 години

Гоце защо симулира дейност?всички го видяхме, че е най-слабият президент на България за новата й история.Това няма да промени фактите...

218

Анонимен

преди 12 години

Господин Президент,Кога ще ни осветлите защо пуснахте от затвора Цветелин Кънчев "Дон Цеци". Този акт носи етнически елемент, звучи доста крайно и не може да не ни безпокои.

217

Очевидното

преди 12 години

Несъмнено това е спонтанен народен протест срещу несправедливостта на управляващата ни повече от десетилетие властова върхушка с нейните тайни и явни силови структури, срещу беззаконието, корупцията, безнаказаността и покровителстването на мафиоти и мутри ! Случаят в Катуница е само една капка, преляла чашата на народното търпение. Очевидно е, обаче, че някой изпраща всред протестиращите групи от ултраси, които с провокативни лозунги на етническа основа и с вандалски действия изопачат характера на народния протест !

216

при комунизма

преди 12 години

При комунизма....При комунизма партийните интереси бяха поставени над... природните закони.В природата само най-здравото, най-кадърното, най-способното и най-силното оцелява.При комунизма само най-партийното, най-преданното, най-фанатизираното в партията бе лансирано и издигнато в култ. ***, първобитни, неграмотни и хилави *** недоразвити интелектуално и духовно бяха поставяни на най-отговорни постове като министри, директори на предприятия, заводи, организации и всичко останало единствено защото викаха най-силно Слава на БКП! ходеха по митинги и събрания на БКП най-редовно и пишеха доноси с/у своите събратя, които бяха инакомислещи и отиваха в концлагери и изчезваха безследно завинаги.Всичко това създаде една мафия от привилегировани *** и некадърници, които бяха поставени над законите и морала и които си напълниха гушите с откраднати от народа милиони и съсипаха както икономиката на страната, така и имиджа на държавата пред света и доведоха народа до просешка тояга.ТОВА СА ФАКТИ, КОИТО КОЛКОТО ПО-СКОРО СЕ ОСЪЗНАЯТ ОТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН, ТОЛКОВА ПО-СКОРО ТАЗИ *** ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА ОТ ВСЯКАКВО УПРАВЛЕНИЕ В СТРАНАТА И ДА СЕ ДАДЕ ПЪТ НА НОВИТЕ И НЕПОКВАРЕНИ ОТ ПАРТИЙНИ ИНТЕРЕСИ МЛАДИ ХОРА. ЕДВА ТОГАВА СТРАНАТА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ДЕМОКРАТИЧНА И ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА

215

Българин

преди 12 години

На 1 октомври ?!?!?Що не го свикаш догодина, бе ????

214

решение

преди 12 години

Махнете *** и няма да има напрежение!България за Българите!

213

Рибата се вмирисва..

преди 12 години

bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.htmlПомните ли Левски, Васил Иванов Кунчев?"ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПЕТНЯТ ИМЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ, НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ! ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НЕПРОСВЕТЕНОСТТА НА НАРОДА НИ И ГО ГРАБЯТ, УЖ БИЛИ ПО-УМНИ И УЧЕНИ, А ВСЪЩНОСТ ЛУКАВИ И ХИТРИ, НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ! ЗА ТЕЗИ, КОИТО НАСАЖДАТ ОМРАЗА МЕЖДУ ХОРАТА, ЖИВЕЕЩИ В НАШЕТО МИЛО ОТЕЧЕСТВО, БИЛО НА ЕТНИЧЕСКА ИЛИ ВЕРСКА ОСНОВА, С ЦЕЛ ДОКАТО СЕ ИЗБИВАТЕ ПО-МЕЖДУ СИ, ТЕ ДА ТРУПАТ БОГАТСТВА, НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ! ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОБЕЩАВАТ МНОГО, САМО И САМО ДА ГИ ИЗБЕРЕТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ, А ПОСЛЕ СЕ ОТМЕТНАТ ОТ ДУМИТЕ СИ, КАТО КАЖАТ, ЧЕ ВРЕМЕНАТА БИЛИ ТРУДНИ И ТЕ ВИДИТЕ ЛИ НЕ ПРЕДПОЛАГАЛИ, ЧЕ ТАКОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, НАКАЗАНИЕТО Е КОНФИСКУВАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО И ИЗГНАНИЕ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ. ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПОД БУЛОТО НА РОДОЛЮБИЕТО ГРАДЯТ ЗАКОНИ, А САМИТЕ ТЕ НЕ ГИ СПАЗВАТ ИЛИ ПЪК ГИ ИЗПОЛЗВАТ С ЦЕЛ СВОЕТО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ, НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ! ТОВА Е, КОЕТО ИСКАХ ДА ВИ КАЖА, НАДЯВАЙКИ СЕ, ЧЕ ЩЕ ДОВЕДЕТЕ БОРБАТА ДО КРАЙ. БЪДЕТЕ СИЛНИ БРАТЯ И НЕ ЩАДЕТЕ СИЛИТЕ НИТО КРЪВТА СИ, ЗАЩОТО ОТЕЧЕСТВОТО НИ НЯМА ДА ПРИПИШЕ ЗАСЛУГИТЕ ВИ ДРУГИМУ, НИТО ПЪК ЩЕ ПОЗВОЛИ ДА ПОТЪНАТ В ЗАБВЕНИЕ! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ВРЕМЕТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО, ТО НАС ОБРЪЩА И НИЕ НЕГО ОБРЪЩАМЕ."

212

Очевидното

преди 12 години

Несъмнено това е спонтанен народен протест срещу несправедливостта на управляващата ни върхушка и нейните тайни и явни силови структури, срещу беззаконието, корупцията, безнаказаността и покровителстването на мафиоти и мутри ! Очевидно е, обаче, че някой изпраща всред протестиращите групи от ултраси, които с провокативни лозунги на етническа основа и с вандалски действия изопачат характера на народния протест !

211

evgeni

преди 12 години

---- Прикрепено писмо (До Президента на Република България: "Да осигурим бъдеще за нашите деца !!!") ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: press***prezident.bgОтносно: До Президента на Република България: "Да осигурим бъдеще за нашите деца !!!"Дата: Вторник, 2011, Септември 27 18:31:00 ЕЕЩГосподин Първанов,обявяваш свикване на консултативния съвет по национална сигурност.Последните реакции изразили се като етническа непоносимост ,резултат на политическа престъпност и лобиране.Събитието широко бе отразено от Българските и световните медии,което те задължи за незабавна реакция ,дори ненавременна и неадекватна.Отговорност на Президентството е да общонародва основните линии и взетите решения по етническия казус.Какви мерки ще постанови Президентството относно първоизточника,развитието и задълбочаването на проблема,който съществува не отднес ? Съществуват ли политически партии основани в разрез с конституцията, под формата на движения,фондации ,финансови и търговски единици,подкопаващи националния мир и суверенитет на Р. България,и какво ще се предприеме ?! Основаването на партия ДПС като движение,на верска и етническа основа не потъпква ли законите и конституцията ??? Адекватността и решенията на този съвет е и в полезрението на ЕС.Незабавни и законови действия касаещи националната сигурност и тази на Европа,не е само приоритет ,но полтическа отговорност и задължение на Българските институции !!!

210

Анонимен

преди 12 години

Мутра Червена кажи си(ГОЦЕ): кой ни отдалечаваше от НАТО с плакати "НАТО ВЪН" кой ни тикаше към СССР, Сърбия, Китай .... кой проповядваше "ЕС но не на всяка цена" кой дружеше, подкрепяше и защитаваше *** като: Милошевич, Саддам Хюсеин, Башир Асад, Кадафи ..... Червения оскотял матрял можеш да залугваш с демагогия и популизъм, но той е на изчезване

209

Анонимен

преди 12 години

Гоце помилва 200 бандита...преди изжестно време...

208

Анонимен

преди 12 години

Ако иска да поизчака до догодина! Може пък нещата да се оправят сами!