47

истина

преди 12 години

Истината е, че ........... за съжаление съдбата е отредила да имат деца "хора" като 6 и 34! Аз пък знам че 95% от жените, които не могат да забременеят НИКОГА не са правили аборт по желание! Замислете се като пишете и говорите глупости, защото обиждате нормални семейства, които дават всичко от себе си само за да могат един ден да имат свое дете! И тези семейства не са съставени от кухи злобарки като Вас!

46

1

преди 12 години

До 6 - ти си голям *** ***, нещастница смотана такава! Не те ли е срам да пишеш подобни простотии! Само защото ти си успяла да заченеш, не означава че жените, които нямат възможност да станат майки са ***! Май си проспала обучението си от 1-ви клас до ден днешен, за да разбереш какви са причините една жена да няма дете! От такива неграмотници като теб дето си и вярват, България е на това дередже!

45

Гражданин

преди 12 години

Като се зачетох по задълбочено и в другите коментари май не само N6 е дошла от гората, но най-лошото е че жени (предполагам някой от тях и майки) говорят по този начин, за др. жени и двойки, които имат проблеми. Отвратително и пошло е. Но явно тук все светици са писали с по една бройка.

44

Гражданин

преди 12 години

До Заченала (номер 6): Явно скоро си слезнала от гората, да не кажа от дървото. Понеже вече може да натискаш клавишите на компютъра потърси в интернет, от какво идват проблемите със зачатието и после ръси коментари.

43

някой

преди 12 години

До: Праведната (номер 6)Браво на теб задето си заченала. Много хубаво! Сигурно като Дева Мария, Божията Майка си заченала - така непорочно??? Така де, защото аз освен с "клатене" и "ръмбене" друг начин не знам да има.

42

някой

преди 12 години

До: номер 34Искам да те попитам кога за последно си си правил спермограма? И какъв ти беше резултата?Ааааа, може работата да е съвсем друга! Как не се сетих! Ти вярваш в непорочното зачатие?Смяташ, че за да роди една жена не и трябва мъж???Все пак предполагам, че си живял през 20-ти и 21-ви век, не през 19-ти.

41

Анонимен

преди 12 години

До 40Напълно съм съгласна.Вместо да се харчат нашите пари за безобразно скъпи и несигурни инвитро процедури или превръщането на сурогатното майчинство в доходоносен бизнес/каквото ще стане при приемане на предложените от тази госпожица промени в закона/.Може тези пари да се използват за лечение на болни деца и т.н.т.И защо ли сега точно има толкова много двойки със репродуктивни проблеми,а до преди 20 години бяха значително по-малко?!

40

продължение на 40

преди 12 години

срещу това безконтролно харчене на нашите пари и ще бъдем по-мотивирани правилно да възпитаваме децата си относно секса.

39

сами-м към 6

преди 12 години

Браво на номер 6, най-после назова същността на проблема. В 95% безплодието при жената е от висок промискуитет, което значи твърде много и безразборни сексуални контакти. Сега искат от нас да плащаме за това. Лично аз не съм съгласна, но никой не ме пита. Смятам, че пари от нас тр. да се дават само в случаите, когато безплодието е по анатомични или др. независещи от жената причини, или при безплодие при мъжа, след заушка например. Ако повече хора кажат тази истина, може и да успеем да се пребори

38

непук

преди 12 години

Верно е. Сега гаджетата ни не искат да ни родят бебе, щото не давали социалин като на *** а искат да пътуват, романтика, Тасос, кораби, бижута, купони до зори, салса-маратони? Че аз се питам - за какво им е гадже, ако няма да ми роди бебе? Ако ще е да я мъкна като *** по купони и романтики, ще си взема пинчер - по-евтино излиза и няма капризи. А и за разлика от жената, може да лае и да пази колата нощем.

37

Гошко

преди 12 години

Калинче така като те гледам май няма на имаш проблеми със зачеването !!!

36

гларус от 80 -те

преди 12 години

КУХА ЛЕЙКА

35

az

преди 12 години

Mnogo si smel,i mnogo moga da sporia s tebe za k..rvite,i za abortite.Moli se, samo na tebe da ne ti se slu4va.....................Apak za abortite,ti ni si pravil,i niama kak da znae6,osven ako ne si ...................................................

34

35

преди 12 години

Не знам за 6, но 34 /аз съм истината и пътя,и живота/ е най-големия възможен *** на света!! Просто няма такъв ***,честно! не знам,осъзнаваш ли каква глупост си написал или даже и за това не ти стига пилешкото мозъче??

33

Истината е,че

преди 12 години

95 процента от жените,които не могат да заченат,са правили аборт и са убили детенцето си по този начин.Мъже,ако искате да имате деца,просто не се женете за к..ви,защото всяка жена,правила аборт е била и си остава к..ва!А после искат честните хора да плащат за к..волъка й,като искат пари за ин витро.

32

Ана

преди 12 години

6, да те светна - мнооооого си проста, ама мнооого, разбираш ли?! Написала си се като Заченала. Горкото ти дете с таква проста майка. Между другото, да знаеш, че има един, който гледа отгоре - и ти ще усетиш страданието някой ден. Сега върви да сееш простотия някъде другаде!

31

Анонимен

преди 12 години

Нека да позная имат проблеми Около 270 хиляди двойки в България т.е. предимно българи - а такива проблеми *** нямат!!! И какво излиза, че има голяма вероятност такава сурогатна майка да стане някоя Айше на 13 години от *** маала!!!!!! Егати, тия съвсем ни взеха за бълъци, като не можем да интегрираме ***, нека тя да ни ражда децата, т.е. наполовина ***, който да отглеждаме като свои деца!!!! Ще се осиновя някои ЛАПУНДЕР С паспорт пред тази вероятност!!!!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 12 години

Спрете им поооооооооооооооооорното !

29

Анонимен

преди 12 години

Без майтап, Салахадине, преди време нали казваше, че ще правиш блог с интересна информация. Има ли развитие по този въпрос.

28

do Салахадин

преди 12 години

Bate,kato ti gledam snimkata,mai si 4ernobilsko 4ado.Ti zashto ne se snimash v filma-hulmovete imat o4i,treta 4ast.Haide napravigo,4e otdavna ne sum gledal qk film na ujasite.