8

Наблюдаващ

преди 12 години

Защо изобщо някои (като 3-ти) четат и коментират теми, от които нищо не разбират?Буквално погледнато, черната дупка, или точката на сингулярност в центъра и - има безкрайно голяма, или поне неизмерима плъстност към момента на наблюдение от човека.Оттам следва, че всъщност черната дупка е много по-нещо и всичко сравнено с нея (по плътност) е въздух или направо НИЩО.

7

Анонимен

преди 12 години

3,МНОГО ИНТЕЛИГЕНТЕН ОТГОВОР,ОЦЕНКА 6!

6

Веселин

преди 12 години

К'ъв бензин те годни бе Т.ЪПАК???

5

ан

преди 12 години

ДА НИЕ СМЕ В ТАЗИ ЧЕРНА ДУПКА ОТ 90 ГОДИНА. И СКОРО НАДАЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕМЕ ОТ НЕЯ. В БАХРЕИН НА БЕНЗИНОСТАНЦИАТА БЕНЗИНА Е 29 СТОТИНКИ. ОТ ТАМ ДА НИ ГО ДОКАРВАТ ГОТОВ ТУКА ЩЕЕ 1 ЛЕВ НАЙ МНОГО КАТО ВКЛЮЧАТ ПРЕВОЗА И АКЦИЗА. АМА НЯМА ДА МОЖЕ ДРУГАРЯ ЗЛАТЕВ И ТИКВАТА ДА СИ ПРАВЯТ МИЛИОНИТЕ.

4

Инкогнито

преди 12 години

До 3: Слаб 2, седни си. Ще повтаряш 6 клас.

3

Анонимен

преди 12 години

"Сблъсък на звезда с черна дупка"...Остава да обясните как НЕЩО може да се сблъска с НИЩО...

2

Анонимен

преди 12 години

нибиру и еленин конспираторите я сега ни разяснете малко астрофизика и астробиология хахахахахха *** в устите бе перковци

1

минаващ

преди 12 години

Нелибералът мисли с дирника си. Всяка наука, която не привежса неолибералния дирник в действие, не е наука. Тая статия описва нещо, което не може да приведе неолибералния дирник в действие. Следователно не е наука. А и неолибералния дирник се интересува не от тъмна материя, а от превръщане на храна в кафява материя.