137

Бойчо

преди 12 години

Време е герб да си ходи заедно с дребното си кандидатче за президент!

136

БОЯН

преди 12 години

ДНЕС СМЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ , НЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ! НЕ ВСЯВАЙТЕ СМУТ В ХОРАТА ! ЖАЛНО ВИ Е ,ЧЕ ИЗБРАХМЕ КАЛФИН ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ , НО КАКВО ДА ПРАВИМ -ХОРАТА НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ДАДАТ ОЩЕ ЕДНА ВЛАСТ НА МОШЕНИЦИТЕ / СДС И ГЕРБ /.

135

МИШО

преди 12 години

НЕ САМО ЗДРАВОСЛОВНО ЩЕ БЪДЕ , АМИ ТО ВЕЧЕ Е ! КАЛФИН Е ИЗБРАН НА ПЪРВИ ТУР И СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕ ПАК ПРЕЗИДЕНТ! ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ ДА МУ СЕ ОПРАТ НА МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ! НЯМА КАКВО ДА НИ ЗАБЛУЖДАВАТ РАЗНИ "ГАЛЪПИ" И ТЕМ ПОДОБНИ ,ЗА КОИТО АНАРХИЯТА В СТРАНАТА Е ЧИСТО ЗЛАТО !

134

11111

преди 12 години

30% от пълнолетните граждани биха гласували за ГЕРБ, ако парламентарните избори бяха днес, срещу 18% за БСП и 8% за ДПС. НИКОГА,НИКОГА,НИКОГА!!!!

133

Гласувай!

преди 12 години

Родени във България и носим своят кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в листата.

132

ЙоЙо

преди 12 години

ами пичове, продължавайте да не гласувате и дпс ще мине и като 2ра сила някой ден

131

не е много добре

преди 12 години

ДПС 3-та политическа сила :) В живота оцеляват силните.. не мисля, че това е добре за България, но щом са 3ти - заслужават да ни управляват

130

Опиньон

преди 12 години

Засега пробват с десинфирмираща статистика да обърнат настроенията на хората или да обезсърчат, желаещите промяна, заявявайки търдения, които влизат в остър конфликт с реалностите след Катуница.Накрая окол семица две преди изборите, като видят, че Роско и другите се намират в съвсем различна конфигурация предвид променеите нагласи, мазните Кънчовци ще сменят плочата, само и само да не се изложат и ще почнат да обясняват как това се променило, друго се появило и прочее алабалистики. Но ние знаем

129

Censor

преди 12 години

Странно как ли ще преброят невалидната ми бюлетина ... !

128

Анонимен

преди 12 години

Тези от ГАЛЪП ЗНАЯТ ЛИ КАКВО Е МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ОТ МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА.....Стига сте надували изкуствено рейтинга на този МИШОК..... Само да не сте изненадани ,Галъп на изборите от ИЗВАДКАТА на незабелижимите селища на България.....

127

НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА

преди 12 години

1. Прекратяване на валутния борд; скъсване на договорите с МВФ и СБ.2. Излизане от ЕС и НАТО.3. Изгонване от страната на електроразпределителните и водоснабдителни фирми, останалите чуждестранни "инвеститори" и NGO.4. Извънредно законодателство и съд с експроприация и наказване на политическата върхушка (от 1990 насам) и нейните сателити: полиция, прокуратура, съд, здравноосигурителна каса, корумпирани лекари и държавни служители.5. Национализация на здравеопазването и образованието.

126

Анонимен

преди 12 години

Докато се избират и издигат хора срещу които "някой" има копромати. Държавичката ни няма да се оправи, а ще си бъде все така бедна и послушна. Лошото е че не можеж да станеш политик ако нямат компромати за теб,които да те държат с вързани ръце и бившето ДС(агенти и олигарси) да си управлява на воля

125

Анонимен

преди 12 години

аз не виждам по-малко зло както се е изказал един човечец тук. Какво означава по-малкото зло ГЕРБ, стига глупости, стига манипулации!!! Преди беше да не върне царя, сега да не се върне БСП, стига гласувахте наказателно бе хора, гласувайте по убеждения

124

МВР ЕНИЧАРИТЕ

преди 12 години

нка Ранделова Аз съм точно един от родителите, които снощи подкрепиха децата си с лично участие на площада, по улиците до полицейския капан в тунела. И понеже вярвам само на очите си,а не на манипулациите на полицията и медиите, мога да ви кажа от първо лице - никой от участниците не е търсил физическа саморазправа, каква пролята кръв?!! Нямаше пияни и дрогирани хулигани, ултраси и психопати, а предимно млади хора с национални знамена,пеещи химна. През целия път по главната никой не е пострадал, нито витрините наоколо, нито някой от полицаите от кордоните по целия път. Полицията, предварително подготвена по сценарий, насочи шествието в тунела и го загради от всички страни с коли и 4 автобуса СПООР-аджии с щитове и палки, като цялото улично осветление беше предварително изключено. И тогава по радиостанциите на шефовете им се дадоха команди от някои,стоящи някъде, в някакви кабинети - ВСИЧКО ДА СЕ РАЗЧИСТИ /чух го с ушите си/! Ченгетата започнаха да млатят с палки когото докопат, да събарят на земята и ритат децата без никакъв повод. С бой избутваха по 5-6 деца в тъмните странични улички и ги набутваха в микробуси. Крещяха на момчетата,че имали оръжие и това че не намираха такова не отменя факта,че щом полицая казва,че имаш оръжие - значи имаш! Но бой имаше само за младежите,въпреки че те не смееха да дразнят ченгетата. Всички като нас - по-възрастни и наглед улегнали хора,те не закачаха. Даже се правеха,че не ни виждат когато не изпълнявахме нарежданията им. Ние открито ги предизвиквахме крещейки "Защо биете децата?","Как не ви е срам!","Цар Киро ли ви купи бензин за колите",наричахме ги продажници и еничари...и нищо - не ни закачаха. Открито ги карахме да арестуват нас,за да видим как ще ни изкарат *** и хулигани. Нищо!! Нарежданията им бяха много точни - протеста трябва да бъде изкаран като проява на лумпенизирани футболни ултраси и хулигани,които са хвърляли камъни и полицията геройски е спасила мирното население от насилие. Не трябва да се създава впечатление,че това е протест на хора от всякакви възрасти срещу един от най-големите социални проблеми в държавата-***,генериращи 80% от престъпността в страната и тероризиращи българите от градове и села.Защото въпроса може да стане политически, а избори наближават....Края оставям на вас!Днес говорих с още едни възпитани, нормални хора, които са били с децата си на протеста, жандармерията съвсем целенасочето е почнала и пред тях да бие невинни деца, които са пеели химна и нито са хвърляли камъни, нито са чупели!"

123

rumen221

преди 12 години

Приятели, Националния ни интерес е ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НО ДНЕС НАД БЪЛГАРИТЕ СЕ УПРАЖНАВА ГЕНОЦИД!!!1. Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е ФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни - "Социалния минимум" е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв.ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от нея!!! Следователно средната ни заплата ТРЯБВА БЕЗПРИКОСЛОВНО, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!! Това означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в социалните системи!!! За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба, за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да плати ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...Което означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в бюджета!!!ТАКА ПРИ ДЕМОКРАТИЧНО И СПРАВЕДЛИВО ОБЛАГАНЕ, ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ЩЕ НАРАСТАТ С 2/3, БЕЗ СЪТРЕСЕНИЯ ЗА НИКОГО2. Пари за пенсионната система има и при днешното ниво на вноските, но! Гражданите дори и най-развитите държави не могат да поддържат ПЕТ ПАРАЛЕЛНИ ПЕНСИОННИ СИСТЕМИ, както е у нас, - Солидарна,- Капиталова лична (но защо частна),- Пофесионална- Капиталова обща (държавен Сребърн фонд)... - Данък Обществено осигуряване, с който работещите граждани плащат КОНСТИТУЦИОННОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ на Държавата!!!Днес Парите за пенсии са достатъчни, но само ако Държавата и Гражданина си плащат задълженията по Конституция, като:1. Пенсийте се отделят от Социалните задължения на Държавата, която ги дължи по Чл.51 от К-ята2. Премине се изцяло на чиста Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капитарова система3. Чрез Противоконституционния на Чл.60 "Таван" на осигуровките, годишно се крият над 1 милиард лева..., а от ниско обложените Девиденти и доходи от Наеми, се пестят още толкова...4. Почти 1 милиард Социални осигуровки и помощи, също не се облагат пенсионно и здраво, макар че тези хора се лекуват и получават пенсииТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!!!И накрая: Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА!!!

122

До 119

преди 12 години

...от кво ти писна бе Лорче, от строителство на инфраструктура и ремонтиране на държавата ли, какво искаш бира и кебапчета вместо пътища, ми ходи тогава в *** махала и гласувай за БСП и ще имаш..... и междудругото Ч е на средният ред точно до Ентер.... ;)

121

Бойчо

преди 12 години

До 120. Злото е Герб, не виждаш ли какво става?

120

Анонимен

преди 12 години

Каква опозиция?В България опозицията е 100 пъти по-зле от управляващите. В момента ГЕРБ е по-малкото зло и айде да не дърпаме дявола за опашката, да не дойде голямото зло-БСП.

119

ЛОРА

преди 12 години

роско плевнята толкова изкраде и си раздели с боко 4е българия не остана тя е ве4е купена от европата писна ни от асфалтолеене от рязане на ленти искаме работни места,искаме пълен хладилник,искаме децата ни да се изу4ат ка4ествено ,да останат тук и да имат реализация това свитата на боко и плевнята не ни го предлага тени предлагат високока4ествени магистрали за по-бърза емиграция така 4е внимаваите за кого ще гласувате 4е хегемонията на горепосо4ените анархисти да не стане пълна и развод после н

118

d

преди 12 години

4udesno ei taka da hvarlait prah v o4ite na horata i nakraia Svetlio da gi bodne vsi4kite