28

Върбан

преди 12 години

И какво от това, че е куче, пак си е месо и става за ядене.

27

Анонимен

преди 12 години

Истинският проблем ще дойде,когато освен кучешкото,им забранят и ориза на китайците.

26

Не яжте приятелите с

преди 12 години

От около 6 месеца съм веган и се чуствам повече от прекрасно, а месото изобщо не ми липсва. За всички, които искат да се замислят над причините да се стане вегетарианец или веган, нека гледат документалките Earhtlings, Meet Your Meat и Forks Over Knives.Поздрав до всички свободно мислещи хора!

25

Анонимен

преди 12 години

Големият въпрос, който стои пред мен след като изчетох коментарите дотук, е: обичам ли наистина животните, или не ги обичам?

24

Патриот

преди 12 години

Както е тръгнало и свинското ще забранят.....

23

de

преди 12 години

mamka vi mrusna kitaiska malko vi e ot zemetresenieto i cunamitata umrete malki julti pomiqri mizerni ,dano 100 zemetreseniq vi spoletqt kato predishnoto da ne ostane i oriz ot vas mamka vi dolna

22

Анонимен

преди 12 години

"Буржуазна отживелица" бяха много неща - брака, някои книги и автори, частната собственост, правото на личен живот...

21

Samo minavam

преди 12 години

Фандъкова спи,липса на мисъл.Ами покани ги китаиците,да организират,фестивала в София.С един коршум 2 заека.

20

Анонимен

преди 12 години

***!

19

Насо

преди 12 години

Ми давайте да караме на фотосинтеза тогава. Не трябва да ядем месо щото убиваме животни...ми то и растенията ги убиваме като ги ядем. Домата не го ли боли като го нарежеш в салатата. Тоя който яде само зеленчуци и си отглежда у тях цветя НЕ ГИ ОБИЧА ! ИЗВРЕГ :D (по повод коментар номер 9 )

18

n.e.s.t.i.n.a.r

преди 12 години

За съжаление средностатистическия индивид (и под него визирам именно номер 8) не си е направил дори труда да вникне по-навътре в нещата и му се иска (тук вече визирам въобще психологията на човека) да си ги обясни по най-приемлив за него начин. Разликата в едното и другото убийство е в това, че прасето не ти го връзват в торба и бият с тояги, защото адреналинът, който отделя от смъртния си страх и болка, е най-вкусната подправка!! Просто би било хубаво по света да има малко повече цивилизованост

17

TOni

преди 12 години

Няма нищо лошо в яденето на месо, било то и от куче. Това което ме притеснява, е че явно методите за отглеждане и технологична обработка (колене) не са много хуманни. За съжаление мога да кажа че тази практика я има и в българия. Много домашни животни се отглеждат и колят нехуманно. В европа се въвежда практика за ползване на инжекции, но моето мнение че е по добре да разполагаш с коляч които си разбира от работата. В китай кучето се удря по главата и докато е горе долу в безсъзнание се коли.

16

буржоа

преди 12 години

Да, буржоата си ги гледаме като домашни любимци, а простите хора искат да ги трепят - заради месото и кожата ще да е.

15

до 12

преди 12 години

Ти престани да ядеш "трупове на растения", умнико...

14

Реалист

преди 12 години

"Екоравновесие" и до Китай ли са стигнали, мама им ***...

13

Анонимен

преди 12 години

12-ти яж си тревите тревопасно и не се бутай при хищниците да не станеш и за мезе...Балък.

12

Анонимен

преди 12 години

Голям праз за китайците, а Бат Бойко забрани увесването на кучета по станджанско! ;-)

11

ВЕГАН

преди 12 години

Хората трябва да спрат да ядат трупове на животни, продавани в магазините под названието "месо". "телешко", "свинско" - няма такова нещо има теле и прасе. Пълен бойкот на месната експлоататорска и кървъва индустрия. Колкото повече хора станат вегетарианци и вегани, толкова по-малко животни ще бъдат избивани за утоляване глада на едно ненаситно експлоататорско общество. Пълна промяна на системата. Животните са наши приятели, а ние не трябва да убиваме и ядеме нашите приятели.

10

Ме

преди 12 години

Да продължават с фестивала по живо, по здраво. Ние в израз на добра воля и за да затвърдим дипломатическите отношения можем да им осигурим богато разннобразие за трапезата - кеф ти пинчер алангле, кеф ти пълнена булонка с ориз или задушена *** в собствен сос.

9

Retro

преди 12 години

Съгласна съм с номер 8. Убийството на животно си е убийство... не правя разлика между агънце, слон или куче. Който яде животни, не може да каже, че ги обича.