295

Анонимен

преди 12 години

Интересувам се, какво е доносло това на българите от селата?

294

Анонимен

преди 12 години

Русофилските правителства винаги са ни закопавали.

293

до 301

преди 12 години

Не беее, човека има предвид, че сега сме много добре! От както Боко яхна влстта, наистина упорито ритаме руснаците по кокалчетата и гледам, че все по-добре ставаме, просто от ден на ден се усеща подобрението...! :LOL:

292

до 294

преди 12 години

"България е била добре само тогава, когато е ритала руснаците по кокалчетата. Факт!"******************И кога е било това светло време, че нещо не се сещам? Кога сме били толкова добре? По време на Първата световна или след нея? Или вероятно, когато няколко еврейски фамилии и преяли банкерчета са се облажили от военните поръчки на Райха? Що не се поинтересуваш какво е донесло всичко това на милионите обикновени българи от селата, в които тогава е живеело 75% от населението на България...

291

Анонимен

преди 12 години

хахаххаа и аз смятам, че тряба да се даде шанс и мисля че няма да сбъркаме с Плевнелиев!

290

ив

преди 12 години

Първанов да спре да говори глупости... Смятам, че трябва да дадем шанс на бъдещия ни президент да се изяви и да покаже на какво е способен!

289

Анонимен

преди 12 години

Ами ако Плевнелиев е тръгнал да ни разделя с Русия да се маха на часа. Обаче не вярвам нито дума и на Калфин, защото той пусна американските бази в България. От друга страна и Русия управлявана от Медведев не е моята Русия, той е american boy

288

Анонимен

преди 12 години

До автора на статията:г-н Плевнелиев е кандидат на Герб, докато Калфин е ПРОТЕЖЕ на Първанов и не е кандидат на БСП, а им го наложиха. Силно се надявам да знаеш кой е баща ти, че имам някакви съмнения да не е местния дружинен ръководител или целия партиен съвет.

287

Да да

преди 12 години

Гарван ,гарвану око не вади!Как ще лиши Москва от влияние ,след като е слуга на руските мутри?А и другата крайност т.е. САЩ да ни *** ,също е лоша!Общо взето глупости на квадрат ,пък кой се хване и закачи да пусне бюлетината...

286

Анонимен

преди 12 години

България е била добре само тогава, когато е ритала руснаците по кокалчетата. Факт!

285

Айде ,сега...292...

преди 12 години

...*** им , не са хич лоши....пък и водката си я бива!С рибичка , върви супер.НЕ БИВА ,ДА СМЕ ЧАК ТОЛКОВА ЧЕРНОГЛЕДИ!Дай да гледаме позитивно на нещата....особенно на ***..ха,ха,хаааа!

284

ОТ РУСИЯ ...

преди 12 години

...САМО СТУД И ПРОСТОТИЯ....!ДРУГОТО СА ТЪПОТИЙ---НА "ЧЕРВЕНИТЕ МЕСИЙ"!

283

Анонимен

преди 12 години

Руснаците са решили да направят реклама на Плевнята, озадачен съм. Но реално погледнато, поставяйки Калфин до Плевнята, първият няма шанс. Представям си какъв *** е бил в училище, на когото всеки бие чембери...

282

сава

преди 12 години

Мисля че Плевнелиев е много способен и ще води България само напред и нагоре

281

sim

преди 12 години

*** руснаци да го духат, гадове мръсни

280

ves666

преди 12 години

vsichki tia vi mamiat lajat i zablyjdavat ne viarvaite na banda predateli koito kojata si meniat nrava nikoga.

279

македонец

преди 12 години

Ще гласувам за Росен Плевнелиев, едва след като даде отговор на въпросите: 1. Бил ли е Първи секретар на ОК на ДКМС в Благоевград ? 2. Членувал ли е в престъпната БКП-БСП (което беше необходимо условие за да се заема постът в т.1) ? 3. Бил ли е момче за всичко на Лазар Причкапов ? 4. Съвпадение ли е пристагането му в Германия в същия ден, в който министър Емилия Масларова (БКП-БСП) пристига за подписване на Спогодбата за изнасяне на строителни работници в Германия ? 5. Вярно ли е, че произходът на първоначалния му капитал е от така наречените "червени куфарчета" ?

278

Тити

преди 12 години

Нека дадем шанс на Плевнелиев да покаже, че може да се справя и с президентският пост. А Първанов да спре да говори глупости. Не мога да си обясня как така на края на мандата си започна всеки ден да политиканства. Като толкова знае да беше свършил това през своя мандат. Препоръчвам му една дълга почивка и да не се намесва в чуждите дела.

277

Mickey

преди 12 години

Щом сега е момента България да има независим от Русия Президент, и хоп Русия ни казва кой да е той! ПЛОСЪК СТАР КГБейски ТРИК! А журналята от всички медии естествено публикуват Руския Пасквил! И форумните фуражки се включват в хора! Комунистическото *** Плевеллиев- сташилището за руснаците:))Комунистическия ГЕРБ били "русофоби" ! Абе вие за маймуни ли ни взимате бе?

276

Дойчев

преди 12 години

Плевнелиев - пуделът на баба Меркел ще получава сега рушвети от немските фирми