100

БОРИС ТАШКОВ

преди 12 години

НА ТЕРИТОРИЯТА на ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ е открито и изкопано повече от половината направени златни украшения на планетата земя! МОЖЕ ЛИ ХО-ЛАНДИЯ да се сравни с БЪЛГАРИЯ, чиито древен народ създава държава преди повече от 15 хиляди години! ВЪЗМУТЕН съм! ДЪЛБОКО ВЪЗМУТЕН СЪМ и кракът ми няма да стъпи в ХОЛАНДИЯ! ПРЕДЛАГАМ БЪЛГАРИЯ ДА ВЪВЕДЕ ВИЗОВ РЕЖИМ ЗА ХОЛАНДЦИ И ФИНЛАНДЦИ докото не преосмислят решението си!

99

БОРИС ТАШКОВ

преди 12 години

ВИДНО от УИКИПЕДИЯ те са д-ва след края на 80г. война на французи и белгийци срещу ФИЛИП -син на КАРЛ-5,краля на СвещенатаРимскаИмперия.Независимостта им е едва от 1648г. и до днес те са държава на 363г.!Та Хо-Ландците ли ще определят правото на най-народа на най-великата цивилизация на ЗЕМЯТА-ВАРНЕНСКАТА,на повече от 9000г. пр.хр.?ДА СПИРАТ към ЕС народа спасил на ЕВРОПА и КОНСТАНТИНОП от арабите? bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F

98

БОРИС ТАШКОВ

преди 12 години

МНОГО ОБИДНО,ОСКЪРБИТЕЛНО ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ,народа с най-дълъг календар в света и с начало само 3г. след потопа от 5508г.пр.н.е. НАЧАЛОТО на БЪЛГАРСКОТО ЛЕТОБРОЕНЕ е 5505г.пр.н.е. или нашия календар е на 7516г. и е с 1744г. по стар от втория народ този на южните евреи-ЮДЕИте,които днес в 2011г. празнуват своята 5761г..МНОГО ОБИДНО,ОСКЪРБИТЕЛНО е за НАС БЪЛГАРИТЕ,че държава на 93г. като Фин-Ландия и на д-ва като Хо-Ландия с възраст около 400г. да решават правото ни да се движим в нашата ЕВРОПА!

97

БОРИС ТАШКОВ

преди 12 години

ПРАВ СИ 94! ПРЕЗ ТЯХНОТО ГОЛЯМО ПРИСТАНИЩЕ В ЕВРОПА влизат милиони тонове ДРОГА, а ние сме имали проблем с ТУРЦИЯ? ЧЕ КОЛКО СТОТИНХИЛЯДИ и ***, и араби, и индуси,и авганци,и иранци на МЕСЕЦ САМО през ФРАНЦИЯ,ИТАЛИЯ,ГЪРЦИЯ,ИСПАНИЯ ВЛИЗАТ в ЕВРОСЪЮЗА?КОЛКО ВЛИЗАТ ПРЕЗ границата ни в ЕС,където пили не може да прехвръкне.ЗАЩО ХОЛАНДИЯ,ФРАНЦИЯ и БЕЛГИЯ не КАЖАТ БЛАГОДАРИМ Ви БЪЛГАРИ,че чрез АТИЛА СРИНАХТЕ РИМската ИМПЕРИЯ в 452г. и РОД ДУЛО създаде държавата на ФРАНКИТЕ в ГАЛИЯ през 453г. от н.е.

96

Борис ТАШКОВ

преди 12 години

Късмет имат и ХО-ЛАНДЦИ и ФИН-ЛАНДЦИ,изобщо ЛАНДЦИТЕ,че нямаме обща граница с тях иначе 20ооо въоръжени до зъби български АРИЙЦИ ще решат без грешка въпроса!Кои са ХО-ЛАНДЦИте и кои са ФИН-ЛАНДЦИте?Че къде живеят те?Живеят в нашата ЕВРОПА!Да ЕВРОПА е БЪЛГАРСКА,защото ТЯ в превод на нов български означава ШИРОКОПЕЕЩА,както и РОДОПА означава РОЗАПЕЕЩА!КОЯ и къде е ЕВРОПА?ЕВРОПА е областта на изток от РОДОПА и на ЮГ от СТРАНДЖА!ЧАСТ от ЕВРОПА е в Б-я, Т-я и Г-я!На какви се правят ХО и ФИН-ландците?

95

да ги накажем

преди 12 години

Предлагам да им направим на холандците и финландците по една наказателна акция.Праща ме им с румънците по 500 000 *** за назидание да видят какво е да живееш в *** държава.

94

А, СТИГА БЕ....

преди 12 години

ТИЯ ХОЛАНДЦИ ЛИ ЩЕ МИ СЕ ПРАВЯТ НА ПРАВЕДНИ -ЕВРОПЕЙЦИ ..КЪДЕТО ДРОГАТА СЕ ПРОДАВА ПО БУДКИТЕ И СЛАДКАРНИЦИТЕ ИЛИ ФИНИТЕ ....КЪДЕТО *** ИМ СА ПРОЧУТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ ?!!!НЕ,Е,Е,...ТОВА СИ Е ЧИСТО НАРУШЕНИЕ НА ПРАВАТА НИ....И ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!КАКВО ИМ Е ТОЛКОВА НА НАШИТЕ ***?!НАЙ-МНОГО ДА ТИ ШИТНАТ НЯКОЙ ПАКЕТ ЦИГАРИ...КАКВО ТОЛКОВА.?!НАПРАВО , НЕ Е ЧЕСТНО..!Я , КОКО МЛАДЕНОВ ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА ...И ДА ИМ СЕ ИЗДЪРВИ ,ЯКО..!КАКВО ,БЕ ...ДА НЕ СМЕ В ЕС.. ЗА УКРАШЕНИЕ, ТА ДА НИ ***!

93

до 75 голата истина

преди 12 години

абсолютно точен и правилен анализ. да не се крием зад ***. ес вече не вярва на лъжите на управляващите, че правят нещо. не може държава с премиер мутра да иде в шенген.

92

ИЛИЯН

преди 12 години

БЬЛГАРИЯ И РУМЬНИЯ НЯМАТ МЯСТО В ШЕНГЕН НЕ СМЕ ГОТОВИ ЗА СИСТЕМАТА ШЕНГЕН НЕ СЛУШАЙТЕ КАК СЕ ХВАЛЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОПИТВАТ СЕ ДА ЗАБЛУДЯТ ЕВРОПА

91

до 65

преди 12 години

Съгласен съм с теб с изключение на едно :"нито един българин няма да застави жена си да проституира на улицата пред собствените му очи."Тук вече мноооого грешиш !!!!!!!!

90

до българин

преди 12 години

точно в това е идеята - в момента си влизат след паспортна проверка. при шенген няма ДА ИМА паспортна проверка. т.е. сега могат да запишат хасан или айше и при следващата проверка да не го пуснат, влезем и в шенген обаче, няма да има как да го проверят, освен ако не направи золум и не го хванат. а знаем колко добри са манговците в золумите и как рядко ги хващат..

89

българин

преди 12 години

Всъщност *** и сега си влизат в Шенген само с лична карта като туристи . Не виждам какво ще се промени , те така и така са там . Опасенията са ,че подкупните гранични служители ще пропускат срещу подкуп , араби ,турци и *** . За това обаче си има лек -смесени патрули съставени от различни държави.

88

земляк

преди 12 години

"Което е писано, то ще стане..." ! Ако утре се решат на поредната ГАВРА с България ( без значени Холандия.Финландия и т.н. ) нека Младенов заблокира с твърда ръка всичко ,което е в правомощията му!НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХА!Политиката на ЕС на ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ, това е истинската причина на ветото за Шенген! Много е лесно да се плямпа общи приказки за корупция и прочее! Вашата мамкаЮ европейци! Факти, Имена, суми, сметки , адреси!....и ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!!!!!!!....Безусловна причината е една ***

87

до 86

преди 12 години

май не си наясно какво представлява шенген - това е пътуване без паспортна проверка, няма нищо общо с разрешението за работа! в момента испания е част от шенген, ние не сме, но можем да работим там. норвегия е част от шенген, но не можем да работим там. англия не е част от шенген, французите могат да работят там, но пак им проверяват паспортите. не бъркай понятията. шенген е просто начин да запалиш колата и като стигнеш дуранкулак, да не видиш кпп, само табела румъния и да продължиш да си караш.

86

хм

преди 12 години

България и Румъния общо са близо 30 млн. човека, от които около 5 млн. са ***. Холандия е 16,5 млн., но държави като Белгия 10млн. и Дания 5 млн. са ужасени от *** наплив, който ги очаква.

85

Анонимен

преди 12 години

Естествено че няма да искат да допуснат Румъния или България... Че то тогава ще има наплив от имигранти след като няма да ти трябва разрешително за работа... Можеш да почнеш кадето си искаш ! И всеки имигрант ще работи на строежа за 8 евро на час докато гражданите там взимат двойно че и тройно... Само един ненормалник би подкрепил Шенген !

84

й

преди 12 години

Чудя се холандците на чия *** танцуват. Обикновено белгийците вършат мръсната работа на франсетата, австрийците на германците, холандците освен да са маша на англичаните. :-) И там малките нации не могат да пеят на един глас.

83

Анонимен

преди 12 години

когато лекарите окончателно откажат да ходят на повикване в гетата; когато се въведе глоба и принудителен труд за фалшиво използване на бърза помощ от неосигурени; когато общините наистина започнат да контролират имотите си; когато държавата започне да цени частната собственост; когато се наказва с тероризъм и 20 години затвор за спиране на тока на цял квартал или повреда на жп линия и кражбата на селскостопанска продукция води до задължително изселване, нещата..хммм...ще се подобрят за дни :)

82

Анонимен

преди 12 години

новото поколение бг *** дори не знаят български, нищо не ги задържа тук, освен помощите за 'самотни' майки, които плащаме ние и изоставените села и фабрики, които разграбват. в момента, в който ДЕЙСТВИТЕЛНО се забрани на фирмите да купуват крадени метали; когато държавата започне ДА ОТНЕМА изоставени деца, родени от малолетни майки и да вкарва бащите и роднините по затворите; в момента, в който се въведе задължителна данъчна и адресна регистрация, ще изчезнат като ланския сняг. Гарантирано!

81

Анонимен

преди 12 години

единственото, което ме радва, е че Западът НЯМА механизъм, нито познания да спрат *** да ходят в страните им. Не са успявали от 13ти век насам, няма и да успеят! Все ще се намери някой 'благотворител' да им помогне. *** оцеляват хилядолетия без държава като паразитират и се местят. В момента, в който свършат ресурсите, отиват другаде. Когато тук окончателно секнат парите за помощи и прокуратурата подгони малолетните бракове и незаконните гета, това племе само ще се изнесе.