129

Грозен съм

преди 12 години

но с много пари!Накоя да ми каже нещо?!??!?А?

128

Би до 135

преди 12 години

Да бе, да!То и аз съм така , *** аз ги оправям и тримата, щото мъжът и се оказа пасивен!Не е лесно, за знаеш!

127

до 135

преди 12 години

От сън ли ставаш?

126

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Браво, бе 135ти... аз ако бях, щеше да има новини от сорта любовен четириъгълни завърши в Пирогов!

125

do 135

преди 12 години

Mersi, 4e spodeli tazi informaciq s nas. :D :D :D

124

Анонимен

преди 12 години

"За разлика от жената мъжът постоянно мисли за секс" Ufff, tow kato go pro4etoh i se otkazah da 4eta glupostite na tazi statiq. Sigurno pak e delo na nqkoj awstralikski ili anglijski u4en. Da se 4udi 4owek za kakwo u4ih 6 god i stanah elektrotehnik, pri polojenie, 4e moga stana nqkoj u4en i da bylwam kli6eta denono6tno.

123

Мето

преди 12 години

До 131 - да не съм лош пророк, но точно това са признаци че мъжа ти изневерява.

122

Анонимен

преди 12 години

Да, бе, случили. Мъжът ти се е натресал яко на комплексарка. Горкият. Няма да живее дълго, ще умре рано от съжителство с теб.

121

Анонимен

преди 12 години

Аз винаги карам мъжа ми да се чувства, най-секси, най-успял, най-обичан и мъжа на когото думата му се слуша вкъщи, а той от своя страна ме гушка нежно, осигурява ни всички нормални удобства в семейството, грижовен е, обича ни, правим секс повече от редовно, и най-важното гледа да не прави и говори неща които биха ме подразнили, а недай си Боже разплакали, и си живеем щастливо и доволно. Просто сме случили и двамата на човека до себе си.

120

1

преди 12 години

Когато мъж изневери на жена си, значи друга жена е изневерила на мъжа си...всички сме от един дол дренки.

119

Глупости!

преди 12 години

Отново нездрави внушения вместо поощрение на чисти и малко по-осъзнати духовни отношения. Преди всичко- хората не сме еднакви, нито мъж с мъж, нито жена с жена. Не могат да се правят обобщения, защото има нива на интелектуално развитие, нива на морал. С други думи- не всички сме първични хора, за каквито пише в статията

118

joro

преди 12 години

Az sas moeto gadje / viktor / niamam nikakvi raznoglasiq :)

117

Анонимен

преди 12 години

За да вървят отношенията между двама души истината е само една. "Уважавай и ще те уважават!, Дай и ще получих!" или казано простичко каквото търсиш това намираш. За мъжете: ако си търсиш приятелка в чалготеката не се оплаквай, че те има само за банкомат. За жените: ако си търсиш чичко-паричко не се чуди, че те има за вещ, която си е купил. И едното и другото няма нищо общо с любовта и здравите отношения.

116

Марк

преди 12 години

Ооу, любимата ми тема!Как не съм я видял порано?!?!Веднага се мятам в дискусията!Значи, аз като се погледна сутрини в огледалото и си казвам:"Боже , как е възможно толкова красота на едно място!!!!"А за интелект да не говорим!Е разбира се и скромност, а пък и финансовите възможности не са за пренебрегване.....И така се наслаждавам на женско внимание ежеминутно!!!Я , чакай че пак ми звънят!

115

Анонимен

преди 12 години

Важното е чукациото да върви!

114

до Вили

преди 12 години

Мацоо ти ли си? Не знаех ,че коментираш и тук. Да го приемам ли лично или не?

113

do umorena, neumoren

преди 12 години

ОСтави ги да се плюят :) ако наистина някоя иска да се чувства специална , желана и обичана трябва да го заслужи... не с грим, прическа и силикон, а с нещо друго.

112

umorena

преди 12 години

Какво сте седнали да се плюете тука двата пола,не мога да ви разбера?Сякаш познавате всички жени или пък всички мъже,има свястни хора,аз например не съм имала връзка от 6 години ама не мисля че мъжете са ми виновни за това,такъв ми е късмета,такава съм аз.На крива ракета няма да се правя,и да кажа- мъжете не стават- полза никаква,а и не е така. Кой каквото си повика,предизвика и намери това получава. Ощетените са си виновни сами

111

Грозен

преди 12 години

Нещата са прости!Какво дъвчете тука?!?И некви кифли разсъждават!Аз съм грозен , но имам кинти!Е вчера с ква мацка бех за 300лв.!Професионалистка!Кво и дреме че съм нисък и дебел!Прибра си кинтите и аз съм доволен!Е това е!Жената я интересува само да и снасям редовно в къщи!Ексктра семейство сме си!

110

аS

преди 12 години

Тези статии целят да провокират нашите умни мисли...за статистиката