Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Те обичат да се заглеждат в други жени. Обожават стриптийза. Не могат да спрат със закачките с приятелите си. Мозъкът на мъжа крие много тайни. Ето някои, които няма да се харесат на много жени. Но всичко това е неизбежно.

Обичат да гледат чуждо

Повечето мъже не могат да се контролират и трябва поне за секунда да погледнат друга красива жена. Това е наследство от еволюцията и затова жената не бива да се сърди. Ако това може да я утеши, за мъжете заглеждането настрани е естествено – ако е в границите на нормалното.

Мъжете си остават деца

Това не е оправдание, а факт – в душата си мъжът си остава вечно дете. Докато той неуморно се кефи на всички футболни мачове, вие посветете това време на себе си и се наслаждавайте.

Перверзиите са винаги на дневен ред

За разлика от жената мъжът постоянно мисли за секс. В главата му се върти чиста порнография и той мечтае за наистина перверзни неща.

Склонни са към кръшкане

Това е вярно, но повечето мъже никога няма да се впуснат в нещо подобно по различни причини – чувство на страх, вина или срам. Специалистите обясняват, че това е чиста биология, която кара мъжа да мечтае за други жени. Изследване показа, че повечето мъже биха изневерили, ако са сигурни, че партньорката им няма да научи.

Обичат да са идоли

Всеки мъж иска неговата избраница да си мисли, че той е силен, успешен и секси. Повечето не биха си признали, но смятат, че са по-умни от нежната си половинка, пише на сайта си сръбският вестник „Блиц“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase