8

Гълъбар!

преди 12 години

Комбайнер, ти като не можеш да измислиш свестен текст що копираш!?! Училището започна преди 5 дни!Изпуснал си само 5 дни от тази година, но по принцип си изпуснал първите си седем!

7

Комбайнер!

преди 12 години

По нашия край е пълно с гълъби и кълват реколтата! Стоят най-хубаво, когато са на стена! А средствата които ние комбайнерите даваме за нашите посеви...той ни ги краде в полето и изсирa в небето. Обожавам птиците! При ловците е същото, унищожават вредителите!

6

Гълъбар!

преди 12 години

Всичко с ловните соколи е лъжа и измама!Точат се пари!По нашия край е пълно с тях, както и със сокола скитник/Falcn peregrino/, но по рядко се среща средиземноморския и оркото!Ние гълъбарите ще ги "опазим" хубаво!Вече имам препарирана таз годишна двойка от тях!Стоят най-хубаво,когато са на стена!"ЛАНАТ" му е майката за тези соколи!А, средствата,които ние гълъбарите даваме за нашите гълаби....той ни ги краде в небето и исира в полето.Обожавам птиците!При ловците е същото, унищожават вредителите!

5

baj hoj

преди 12 години

За два милиона евро пера в *** ще си набучат, само за да ги усвоят. Иначе птичките не ги знаят дали са 3 или 9 двойки, ама иначе ги опазват за 2 милиона евро, с нови джипове и лъскави джаджи и интервюта по медиите. Аман от пазачи

4

Няма съмнение ,

преди 12 години

и ловният сокол ще изчезне . Всяко нещо , за което се "загрижат" природозащитниците ,изчезва. Още по-точно , влиза им в портфейлите .

3

Анонимен

преди 12 години

иначе това на снимката е скален орел

2

Анонимен

преди 12 години

За *** нали промениха закона - човек ако го ритне може и в затвор да влезе. Къде се скриха "природозащитниците" които скачаха на жълтите павета, хайде издействайте един закон и за изчезващите видове де! Дори успяха да научат Цецка че птиците са гръбначни, а сега никакви ги няма.

1

NIE OT BSP

преди 12 години

ALOOO GLAVNIA LOVJIA AKO MOZE NE STRELIAI PO ORELA TOI NE E ZA OTSTRELVANE----BLAGODARIM TI GOCE