11

АКАДЕМИК

преди 12 години

Дянков, нещастнико, селянче лъжливо от Дряново, не каза ли, че най-добре се управлява УНСС?Сега пък Русенския университет! Ами Пернишкия? Ех ти, всезнайко! Ех ти, дряновски Ломоносов!

10

до 9

преди 12 години

Вероятно е по-лош.Ти си доказателството.Пише се софиЙски,а не СофИски.Тота е норма в правописа,даже и за град РусИ.

9

Йово

преди 12 години

Защо да не би в Софиските корупцията да е по малка. Русенския уневерситет по нищо не отстъпва от другите уневерситети. И между другото е по добър от някой Софиски уневерситети.

8

Анонимен

преди 12 години

Стига сте плюли!Образовайте се малко да разберете каква всъщност е функцията на финансовото министерство и на министъра и тогава ругайте.Сбирщина селяци ми тръгнали да коментират.И преди да започнете да мепсувате - не съм ГЕРБер.Но, Дянков ми харесва като фин. министър.

7

поки

преди 12 години

Хайде стига с този пицар! Всяка 3-та статия днес е все за него! Противен ми е този човек... ама то и човек не е....

6

галактика

преди 12 години

Хаде малко информация и за пернишкия, де - толкова шум при откриването беше!....

5

alex

преди 12 години

Такива глупост и болшевико-измекярски цинизъм не бях чел скоро. Тогава какво ли е в другите университети? Фантазия нямам.

4

osemshest

преди 12 години

А да не говорим, че лабораторната база е на екстра ниво, но се използва в извънлекторско време само от преподаватели и асистенти. И всичките те си въртят свой бизнес, в който използват учебната база и консумативи и ги отбелязват като използвани от студентите. А ние желащите се да се учиш си няма дори и напредстава каква скъпа апаратура има в този университет, купена от нашите пари, но уви никога невиждана от нашите очи!

3

osemshest

преди 12 години

Лелеееее, те на мерили кой университет да хвалят да не ме карат да споменавам имена, че ако почна да давам примери за корупция в русенския ще се окажат едно 90% корумпирани!

2

Анонимен

преди 12 години

То и нашето финансово министерство има добра спойка с бизнеса ако това е критерий за добро управление.

1

NIE OT BSP

преди 12 години

MIGAR NE SME SLOJILI NI EDIN DRUGAR--KRADEC