23

NNN

преди 12 години

Нина и Марин Хаджийски са лицемерни и прикрити хора, без никакви скрупули. Нина обикаляше преди няколко години Агенция за социално подпомагане да и отпуснат средства за центъра. Идеята е чудесна, ако те не я бяха опорочили за личните си интереси. А е срамота - все пак самата Нина успя да се излекува от рак на гърдата.

22

Анонимен

преди 12 години

СЪС ТЕЗИ ПАРИ СА СЕ ОБЛАЖИЛИ КОМУНИСТИТЕ НАЧЕЛО СЪС ДРУГАРЯ ГОЦЕЕЕЕЕ,ХОРА ЗАПОМНЕТЕ ГОЦЕ СТОЕШЕ НА ЧЕЛО НА ТЕЗИ ОТВЛИЧАНИЯ,КАРАТИСТА Е САМО ПИОНКА И БУШОН

21

Анонимен

преди 12 години

То е ясно , че парите не са отишли по предназначение , ама хич не са за жалене тия ! Че са пострадали , пострадали , има стрес , отрязани пръсти и др. несгоди , които са претърпели , но всеки си отговаря за гяволъците !

20

Без коментар

преди 12 години

На 23.04.2010 г., в предаване на БТВ беше излъчен репортаж наречен Дейвид Уокър, или Доктор Смърт. Въпросното лице е поканено в България от фондация Утре за всеки с цел до извършва нерегламентирана и вредна лечебна дейност. С обещания за излекуване от рака лъже български онкоболни и за 10-седмично лечение, без ефект, в клиниката му в Мексико със специалното лекарство от индиански и български билки на Уокър, цената е 30 000 долара. Цитирам БТВ: Проф. Дейвид Уокър няма медицинско образование. Той няма дори академичната степен докторантура, да не говорим дори за професура. Това е информация от делото, по което той е осъден през 2002 г. в САЩ. Забранено му е да практикува каквато и да е дейност, свързана с човешкото здраве. Репортажът, както и интервюто с г-жа Нина Хаджийска, председател на УС на фондацията са прелюбопитни прочетете в Интернет.

19

Без коментар

преди 12 години

Новини от 08.02.2011 БНТ !!!ДАНС, НАП и Министерството на здравеопазването ще проверяват фондация "Утре за всеки" след разследване на предаването на БНТ "Открито".Проверката на фондацията, която стана известна с това, че получи откупа за отвлечената преди повече от две години съпруга на Ангел Бончев - Камелия, е поискана от правосъдния министър Маргарита Попова. Реакцията на министъра беше предизвикана, след като"Открито" показа как фондацията е използвала парите, дадени под натиска на похити

18

Щирлиц

преди 12 години

-Хм, в някаква държава престъпниците си признават пред народа, че са такива, но не влизат в затворапомисли си Щирлиц.-Хм Щирлиц, помисли си Българската държава.

17

NoSuchUser

преди 12 години

Ти си много глупав бре.първо г-н Бончев не е богат,второ не виждаш ли,че парите са му отишли да се построи нещо и после хората да си плащат дори за прегледите,нали е благотворително,малко ли пари са събрали и откраднали тези с Фондациите , Бончев е почтен човек!не видяхте ли че след като го отвлякоха Ганчев го изгони от Литекс,там заплатата му беше 1500000 на година.кои би си изгонил дясната ръка.не мислете по въпроса защо е така,а каква е ползата от това

16

Анонимен

преди 12 години

Аз ли съм *** или ... Та кой кого и за какво съди ? Едни крадец съди втори крадец че измамник си направих хотел с кредите пари ?! хмм ***

15

до 14

преди 12 години

ЕЕЕЕ. Виж по-надолу пише, всъщност какво е направено. Според теб защо трябва да се дадат парите?! Ти ако си престъпник, ще искаш ли да се дадат парите за лечебно заведение?! А те са си достатъчно нагли, за да си построят СПА. Много "бизнесмутри" са си така. Даже г-н Златев.

14

123

преди 12 години

Добре де, как не ги е срам Бончеви - че са богати - богати са! А парите са дадени на център за борба с най-страшната болест - рак, т.е. за пръв път парите на "бизнесмен" да отидат за нещо добро! Те вместо да се гордеят, че е станало нещо смислено тръгнали да съдят!

13

dred#

преди 12 години

Нагла МУТРА е Бончев. МУТРИ са Наглите. МУТРИ са ни депутатите, МУТРИ са ни бизнесмените ... МУТРА ни е премиера ... ТОЛКОВА.ОПРАВИЯ НЯМА !!!

12

3

преди 12 години

Всеки ден ги гледам тези. Срам нямат. Съвест нямат. Морал нямат. Ами кога ще им дойде краят на тия бандити. Кога ще започнат по-тайно да крадат. Мутренското все още съществува.

11

до аси

преди 12 години

Ти правиш ли разлика между СПА процедури и лечение на рак?

10

Анонимен

преди 12 години

Пука ли му на някой за отвлечените ? Лично на мен не ! Защото всички се оказаха "почетни" и "уважавани" бизнесмени , но на никой не му се говори за първия милион ! Що не правеха дарения преди да ги отвличат , мамка му !?

9

Анонимен

преди 12 години

"Наглите" бяха доста точна организация...Защо не отвлякоха Лили Иванова или Христо Стоичков, т.е. хора, придобили парите си с честен труд?!?! В този ред на мисли нагъл тук не са момчетата от групата, а Ангел Бончев и жена му...Не стига, че не могат да докажат как са придобили тези пари, че и си ги искат обратно :-))

8

бобчо

преди 12 години

Не забравяите, че Литекс са шампиони и на футбол, не само по крадене на пари от държавата!Така, че все с нещо са полезни.

7

Жоро

преди 12 години

Те с Ганчев не са крали бе пич, те направо са грабили!Аз викам да ги надупим на стадиона в Ловеч и да им теглим по една *** отзад, ей така, за наш кеф:)

6

Maraba

преди 12 години

Ама тия не са ли върннали парите?!?!Защо прокуратурата не ги е опандизила????Дайте им лицата на тия мародери!

5

милио

преди 12 години

А с Ганчевия колко мангизи свихте от държавата, я кажи сега че ни е интересно на нас?

4

аси

преди 12 години

тия пък сега си искали парите,алчни копе--та.нали там се лекуват хора все пак.