9

Маркова

преди 11 години

Добри намерения от страна на министъра на земеделието,но малко пополистки ми звучи.Няма как да получаваш по добра услуга без това да има ново финансово измерение.Все пак разликата в цената на продуктите някой трябва да я поеме или родителя плащаики по висока такса или държавата като завиши стандартите на един ученик или дете в ДГ.

8

галактика

преди 13 години

Като гледам какво последва след лозунгите за новите стандарти, та ми е ясно какво ще последва и сега. Лозунги, лозунги, и само лозунги!

7

AZ

преди 13 години

ЗА сметка на това бай Бойко отваря магистрали!

6

ева

преди 13 години

Идеята е много добра, дано и осъществяването й да се случи, а да не остане в сферата на предизборните обещания. Важно е децата да ядат качествена храна, за съжаление много родители не могат да я осигурят или не разбират смисъла от здравна гледна точка

5

5

преди 13 години

да го направят както трябва, дано! А иначе, че таксата ще се вдигне с 8 процента, това е нищо. И за тези който ще опонират че не е така и това са пари, нека си помислят колко от родителите на тези деца пушат и не им свиди да дадат 4 лева за кутия цигари!

4

?

преди 13 години

Да сложим Стандарт за намаляване поне с 10% на теглото на охранени гербери! Не говорим за мозък - там няма от какво да се намали! Пък този да каже за вноса на многогодишното месо, за джиповете, за Стара Планина и после за менюто на децата ни!

3

NIE OT BSP

преди 13 години

DRUGARI A SEGA BRAKA KADE 6TE PLASIRAME A REVETE TIA 6TE NI FALIRAT

2

нервна

преди 13 години

Има една стара максима,която казва" И каквото и да ви говорят,знайте,че винаги става дума за пари!"

1

Анонимен

преди 13 години

Тази част грешка в статията ли е "Категорично няма да влизат млечни продукти със заместители, а не със сурово мляко," или М. Найденов пак говори глупости?!?И накрая ще стане менюто е готово, таксите скачат с 10%... ох на тоя един стандарт на д-то да му сложат трябва.