236

myncho

преди 10 години

До Анонимен....pone ni ostaviha edna, a sega tezi shte ni dovurshat....!

235

Анонимен

преди 12 години

Да го духат комунистите гнусни

234

гуантанамера, АД

преди 12 години

Абе тия изказвания на младите творци, нещо много ми приличат на фурнаджийска лопата, *** нейсе. голямо усукване бе младежи. ако възпитавате и децата си да са такива шушу-миги. алеле, олеле. тва било, па ние така, пък после - пък ше видиме. нещо ми прилича на - елате утре, а утре - що не дойдохте вчера. няма да стане така - и вълка сит и агнето цяло. ще си държите сладоледа като оня от плаката с Магнума - "Х(в)АВАНА" ме. Е, ме, ама бате Фидел от година разреши лаптопите на Острова на свободата

233

Аз съм Българче!

преди 12 години

В край свободен аз живея,Гнусен комуназ да се наричам , първа гадост е за мене!

232

Антикомунисти

преди 12 години

*** комунисти са всички които не харесаха В КРАК С ВРЕМЕТО!!!!! Още си живеят със соц комунистическата илюзия с която много се облажиха , те и техните дечица. А би трябвало да са в затвора и да им се потърси сметка за всичките убийства и терор над човечеството. Мръсни *** гадни, безсрамници. Където са минали там са съсипали и унищожили всичко.

231

Анонимен

преди 12 години

Тия деца имат много сбъркани представи. Изобщо не може да се сравнява едновремешната зависимост от СССР, защото тогава нещата се налагаха с БОЙ. Сега никой никого не кара на сила. Ако някой симпатизира на САЩ, то не е насила и ако сме съюзници на демократичните държави, това, защото така ни харесва ( на масата хора), а не защото са ни окупирали и сложили вилата на врата (както едно време СССР).

230

до Васо

преди 12 години

и кво са казали ЧУЖДИТЕ деца дето ти ги храниш ВАСО?

229

Анонимен

преди 12 години

комикс герои сте вие,дето пишете това,а тия са дали живота си за идеята,така че ,каквито и да са ,не се гаврете с тях,дали са руснаци или други-хората са отишли на смърт,а не кат вас за се дрогират и да пишат щуротии,та като сърбоманите плюят по наште паметници,не се ядосвайте а вите ВАС СИ

228

Анонимен

преди 12 години

Тази новина изобщо не е за миш-маш, а за "общество", "политика" или "крими"Ако аз закъснея да си подам данъчната декларация със смешните пари или карам без колан на първас корост пред нас ще ме обършат яко.Това е държава без гръбнак, без правила

227

Анонимен

преди 12 години

българския народ единствен се срамува и оплюва своята история...

226

Анонимен

преди 12 години

Няма какво да се лъжем - тук "сърдитите" са винаги платени отвън. Пълни ***, поне да бяха измислили нещо сами, а тук пък им ръкопляскат дружно, много съмнително ми звучи, българинът никога не е единодушен, ако писане е паднало.

225

Анонимен

преди 12 години

Паметници като този ще продължат да съществуват докато Русия иска. А иска защото може. И ще бъдат подържани и чисти и то не от ентусиасти русофили, а от общински служби. Досете се защо. Американците ще си вдигнат паметник на летците убили хиляди българи защото така искат и могат да го направят. А желанията на хората желанията са такива каквито силните кажат че са.

224

до Васо #227

преди 12 години

И каква е истината, Васо?Че царят е гол ли? То това и децата го знаят.Има ли нещо за което на някой да му стиска да каже в ефир? Май има доста неща, ама на никой не му стиска да ги каже публично.

223

Васо

преди 12 години

Плюйте по децата, ама казаха истината такава, каквато е.

222

Анонимен

преди 12 години

художниците са група *** надрусани и комплексирани наркомани

221

пак ферхундето

преди 12 години

в крак с времето

220

ферхунде

преди 12 години

що не гледате сериали ,бе хайвани?

219

графити

преди 12 години

Това 'произведение' прилича на фантазийте на един наркоман.Явно доста джойнт се е издърпал докато се 'нагласи' композицията.Жалко за осквернения оригинал. Може да са били всякакви,тези на които е посветен паметника, но те са се били за постигане на своята кауза и са дали живота си за това. Малко повече почит към такива хора трябва да проявяваме - без значение от кои са - от нашите или от другите.Пуберите можеха нещо друго да измислят,а не да се гаврят с мъртвите.

218

Анонимен

преди 12 години

руснаците са долни,сега щеше да има две българии,тази в средна азия руснаците я унищошиха зверски,и я заличиха от лицето на земята

217

Анонимен

преди 12 години

Тях седерастката простотия роди ги