24

Анонимен

преди 12 години

БГ няма интерес от това Гърция да бъде изгонена от Шенген. Ако това стане ние оставаме тотално изолирани от ЕС а Турския и Руския натиск към нас ще се засили. Отделно до ЕС ще се пътува доста по трудно. Сега има само една граница с Гърция. Качваш се на колата и през Игуменица за по малко от ден си в Итали, а от там където си поискаш. После ще стане както беше преди 2000 г. или забравихте как ни правеха на маймуни по границите.-------------- Мое ли да си толко прос?

23

Блиц новина!!!!

преди 12 години

За да се спаси от разпадане ЕС има готовност да изплати дълговете на България, ако доброволно се откажем от членството ни в ЕС.

22

Енесай

преди 12 години

Изключването на Гърция показва че България няма да стане една от страните на Шенген.

21

Badi

преди 12 години

S tiq dalgove e edna goqlma izmama bednite 6te imat vinagi da zimat pari a bogatite vinagi da davat. Garciq 170% e dalga sprqmo BVP a na UK e 400%. No v UK i dr silni strani nqma da obqvqt *** prosto 6tepi6e nqkade 4e imat da davat edi kolko si pari no nqma da se napravi ni6to po vaprosa. Edinstveno taq godina dignaha taxite za obu4enie v universitetie toest namaliha subsidite za obrazovnie.

20

Томас

преди 12 години

ес, а на ви антихристки съюз ес - равенство, единство - дрън дрън - ама чужденците да стоят в крайните държави. Добре, че скоро ес няма да го има.

19

Анонимен

преди 12 години

na 100miliona chernilki razdadohte dokumenti za rabota i postoianno jiveine v Evropa sega uj zagrijeni za imigraziata ne viarvam che e za imigraziata vashite jeni kakvo i obratnite zapadniazi kakvo she praviat bez chernilki

18

Айде бе!!!

преди 12 години

Преди да "измътите" някоя глупост,погледнете картата и си помислете как може да се опази Гърция от нелегалните имигранти !След това се почешете по "тиквите"и ми кажете на колко процента от тях може да подсигури хляб и подслон !И тогава ми се правете на "хуманни" ! Лесно им е на разни "западняци" да се правят на "прокурори"! Видяхме и "хуманното" им отношение към *** !

17

Анонимен

преди 12 години

Гърците са виновни за дълговете на Гърция колкото ние сме виновни за мизерията в която ни вкара управниците ни. Правителствата на Гърция под командата на 5 - 6 олигархични фамилии са взимали дългове за какво ли не. Купували са най скъпата бойна техника и какво ли още не без да питат народа си. На мен това ми звучи познато, а на вас? И за да приспят народа си са им дали малко трохи който сега искат да им вземат. Ако претеглим нещата обаче ще се окаже, че нашия дълг, към то БВП и работещи е доста по голям от техния. Но техните политици поне им даваха трохи, нащите и това не ни дадоха даже напротив.

16

Анонимен

преди 12 години

БГ няма интерес от това Гърция да бъде изгонена от Шенген. Ако това стане ние оставаме тотално изолирани от ЕС а Турския и Руския натиск към нас ще се засили. Отделно до ЕС ще се пътува доста по трудно. Сега има само една граница с Гърция. Качваш се на колата и през Игуменица за по малко от ден си в Итали, а от там където си поискаш. После ще стане както беше преди 2000 г. или забравихте как ни правеха на маймуни по границите. Няма семейство в което да няма поне един работещ в ЕС и да не пътува

15

Анонимен

преди 12 години

Гърците са за бой! Глезльовците имаха толкова привилегии! На 1% убежище давали! Пуснали 80 000 на европейците да се оправят, ама самочувствието им до небето, щото били в Шенген! И кво стана? Не става само с мързел...

14

Анонимен

преди 12 години

Аз си мислех , че ЕС ще се разпадне , когато България влезе в него , но се оказва , че гърците са много по-добри от нас!Явно ЕС няма бъдеще!

13

до 8

преди 12 години

реално ние НЕ СМЕ в ЕС,друже,нищо не приехме за толкова време от тяхната управия във всяко едно отношение-и те не ни имат за европейци-*** и постой малко там,да видиш как се отнасят с българите...не говоря за *** и турци с БГ паспорт-точно за нас си говоря

12

BG

преди 12 години

За 500 год. разкатахме турската империя, за 50 год. руската за 5 год. ще разкатаем евросъюза. С времето ставаме все по добри.

11

Нострадамус

преди 12 години

Какво Ви казвах, където е влезнал българина всичко започва да се разпада.

10

Мнение

преди 12 години

Безплатен обяд няма. Колко години гърците папкаха за чужда сметка? Сега обаче им поискаха сметката и го закъсаха.

9

ДО № 2

преди 12 години

То па вашето едно дупе---никои не го ще,ама все за него си мислите....

8

Анонимен

преди 12 години

как искам такъв механизъм и за нашето изхвърляне от Ес,не сме за там

7

До 6

преди 12 години

Абсолютно!!! Тези ако не бяха ни откраднали Тракия и Македония, които са по същество и най-богатите земи и са основен производител на селскостопанска продукция мръсните семити нямаше да има кво да ядат освен скали!

6

Салахадин

преди 12 години

Ша ми правите "300" и "Троя", че да им дигате самочувствието на тези ***!!Това са *** от остров Пелопонес,които след залеза на Спарта и Атина се населват на тяхна територия и присвояват и историята дори.Няма и помен от великите спартанци.Това не са наследници,това са пелопнески ***!!За това закриване на тази държава колкото се може по-скоро.Македония и Тракия обратно на Майка БЪлгария.А България до Одрин!!!!Това е справедливост!!За Гърците само Отров Лесбос и Итака и толкова!!

5

Апис

преди 12 години

Шенген, Шенгееен ще прескоча ли Шенген? За дееен за ден да съм европейски ЧЛЕН :D :D :D