25

фифи перото

преди 12 години

Ей Фъфляк, тая идея не беше ли на ДСБ????

24

Анонимен

преди 12 години

Софиянски е един от най-големите престъпници в България. Отдавна трябва да е до живот в затвора плюс конфискация на всички милиони и имоти, заграбени и откраднати от него. Но в Абсурдистан това едва ли ще стане.

23

Анонимен

преди 12 години

Стефчо има в джоба си батерия от 4 волта и половина и само да натисне копчето и хоп! усмивка истинска като турски домат.

22

Пръв

преди 12 години

на снимката две черни за София личности, източвали с години Столична община! Анатема!

21

Опашката на коня

преди 12 години

Тази система отчита ей такива негативи като твоите! Не мога да разбера какви хора сте? Не стига че се опитват да въведат нещо ново което ще работи със сигурност ами вие ги плюете тука !! ааа платени писари такива. :X

20

гласЕподавател

преди 12 години

Сайта не е никак лош, а идеята е ясно, че е добра. може да се помисли и за ФБ приложение, за да се отвори дебата повече и впоследствие да си равноправен потребител с повече лична информация.

19

аватар

преди 12 години

Докато тези двамата от снимката са в ОДС,скоро демокрация в България няма да има !!!!!

18

Анонимен

преди 12 години

А тази система отчита ли далаверите на Стефчо Усмивката?

17

сашо

преди 12 години

до Пенчо,абе пич какво има да ми обясняват тия две ***,накрадоха се, Дилов стана като ДПС/СМЕЛО ДРУГАРИ В БОРБАТА,НИЕ СМЕ СПОРЕД ХАВАТА/,НЯМА НУЖДА ДА ГИ ЗАЩИТАВАШ,ОСВЕН АКО НЕ СИ ОТ ТЯХ.

16

Пенчо Славейков

преди 12 години

Пълно с коментиращи *** ,сини ,червени ,каквито искаш. Хората ви предлагат да дадете мнение как да живеете ,а вие коментирате какъв бил Софиянски.Имате ли за пет пари мозък в тъпите кратуни за да проумеете ,че за да живете по- добре са нужни осъществими идеи и обществен контрол върху осъществяването им.Предлагат ви да осъществявате контрол върху управляващите ,ако измислите нещо по- умно ,предложете го , а не се зъбете като *** .*** народ ,ей ! Въртя се като перка като ви чета там долу

15

Freedom_People

преди 12 години

21 12 2012 -Изминали са 75 години от падането на България под комунистическо робство- дерибеите-пашибозуците от БКП-БСП-ГЕРБ безчинстват над народа чрез частната милиция на Цецо Крадецо - а прокурорски синчета газят народа като рая.*** Петкоф, Р. Овч. и Валу Якузито си броят милионите и цъкат карти на яхта с манекенки.Заплатите се намаляват цените се увеличават - Българите деградират и откачат от бедност.Но не смеят да вдигнат глава понеже комунистите поддържат армия от частна милиция и са изкупили всички медии под контрол на поставени лица- тяхната си олигархия.Но 21 12 2012 Русия Предприема освобождение на БългарияВръчва остра нота на България на спре финансовия геноцид над народа.Междувременно Европейския съюз се е разпаднал заради Гърция.250 000 военни,200 модерни изтребители, цялата сила на черноморския фронт прави десант във Варна.Започва освобождението.Боко Тиквата, Гоце , *** Петкоф-Запалката се качват да бягат с частните си вертолети но са засечени и свалениДамбовците, Баневите,Тимажиите се качват на яхтите си да бягат но са торпилирани от модерни Руски подводници2013 Започва нова История на България.Изправени са на съд на 1000 олигарси -ограбили с стотици милиони държавата!Осъдени са по бързата процедура -разтрелМагистратите най-после виждат какво значи правосъдие!Всички корупционни престъпници и грабители на народа почват да отговарят за постъпките си !Ес се разпада за да започне нов Съветски съюз!

14

Марио Спасов

преди 12 години

Омръзна ми да ги гледам тези физиономии 15-20 години, коалиращи се днес с едни, утре с други! ОМРЪЗНА МИ!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Mошенико Софианск,ако не го познавах отпреди щях да му повярвам на хубавите приказки.Това е човекът отговорен за много привитизации и затворени фирми на които подля вода,за сметка на негови приближени чужди и наши компании в сенчести бизнеси.От класа е Софиански -мястото му е в затвора.С такива личности Одс си остава сенчеста партия.

12

Анонимен

преди 12 години

Говорете си , Говорете си , *** сини ,не се притеснявайте - не ми пречите

11

Анонимен

преди 12 години

Фъфлекът Дилов и неадекватно ухиленият крадец Софиянски.Отврат!

10

Анонимен

преди 12 години

Брей , верна се оказа поговорката -"Никога не е късно да станеш за резил"Щото точно това ми идва на ум като ги гледам сините *** - накрадохте се - бегайте некъде където никой не ви знае - подсигурихте и внуците с милиони - верна се оказа и втората приказка"Човешкото око е нанаситно"

9

Анонимен

преди 12 години

E па нема да е пак тая Гъндъкова!!!!!!Може да е всеки,но НЕ и тя!

8

Син

преди 12 години

Вие си говорете сладкодумно ,омайвайте ни а ние ще мигаме на парцали ще се напрайм че не помним и ще викаме Верваме Ви , Верваме , - нека само да дойдат избори - след шута в гъзът ще изхвърчите от политиката със скороста на ферари на стартова позиция

7

*аси

преди 12 години

Е хубаво, как може хората с най-малък шанс за спечелване на кметските избори да дадат най-добрата идея. Глас народен, глас Божи ;-).

6

Анонимен

преди 12 години

Говорителят на ОДС Любен Дилов обясни, че след регистрацията си един потребител може да изразява не само собственото си мнение, но и чрез информирано съгласие да представлява семейството си, приятели, съседи голяма група от хора.=======Демек един наш ще гласува по няколко хиляди пъти и ще обявяваме, че това е волята на народа и той си е виновен, а ние ще дирижираме в сянка. Тия съвсем са огладнели и мислят хората за ***.