224

до 191

преди 12 години

заплата на учител в горен курс , в Швейцария-3000 евро. Наем-2000!!!! от опит знам.

223

Анонимен

преди 12 години

личи си че и ГЕРБ, с обещания искат да спечелят, вярвате ли им ?

222

...........

преди 12 години

Личи си, че изборите наближават....

221

Анонимен

преди 12 години

лъжат ги че им плащат,а ченгетата лъжат че бачкат-ми прави са

220

Миро

преди 12 години

В чужбина полицаите си вършат и работа на наще и това са им много,че спят цял ден по патрулите.Както казва един познат полицай.За това че нищо не правим и ни дават пари за какво да се пенсионирам.Е за тва сме на това дередже

219

Анонимен

преди 12 години

тоя на фотото с тая двойна гуша и тия са му много

218

Анонимен

преди 12 години

на какво отгоре се сравняваме с Европа ? там да не би да има поне един вътрешенминистър, който и да е едновременно с това шеф на предизборния щаб на управляващата партия ? и да си съвместява двете длъжности без да му пука ? ако доживеем някой път да достигнем нивото на спазване на законите и правилата, както в Европа, да се замиалим, ама сме на светлинни години от там...

217

AcOrP

преди 12 години

Кой те излъга,че 1300 евро е минималната заплата ? И къде??? Няма кво да се лъжем ама ЕУ отдавна не 10х заплатите на БГ може би 3-4 пъти по високи, ама всичко с времето си. В БГ просто никой не заслужава повече пари. Тук остават само некъдърни кадри които нямат шанс да се реализират в областите си зад гранциа.

216

Анонимен

преди 12 години

те 1300 евро ги докарват седмично и то редовие от охранителна. Само да си затворят очите 2-3 пъти с някой наркодилър или някой *** рецидивист и са го докарали. Кат ги докарват понякога и за ден. Кво ми се оплакват. Да взимат и 3000 евро ама да са честни и да не прекриват престъпници и мутрафони.

215

Анонимен

преди 12 години

Защо тенденциозно се повдига въпроса точно за полицейските заплати,а не на тези на лекари,учители,техническа интелигенция?!Замислете се защо има толкова вицове за полицаи-нека най-напред си оправят IQ-то,па ще видим...

214

georgi

преди 12 години

Кой в България взема европейски заплати ? Щом за пример ни давате полицая, кажете каква е ефективността от тяхната работа за да вземат повече.

213

Анонимен

преди 12 години

Да, и аз това попитам,да не би останалите заплати да са на европейско ниво? Тези кюнтoве дори не им се изисква висше образование.А какво да кажат хора,магистри примерно,банкови служители,които вземат по 400 лв заплата,или лекари,които изобщо не вземат,защото болниците затварят. Стига с тези полицаи,има и други хора в тази държава!

212

Анонимен

преди 12 години

То не бе нови униформи,не бяха къмпании,почивки,лаптопи и помощи за децата в системата на МВР,а тъй като работата им е рискова и отговорна-заплащането по-високо от на обикновените граждани. А когато трябва да помогнат на дете,което се дави пред очите им-не били достатъчно компетентни...

211

Анонимен

преди 12 години

Само на полицаите ли дохода в Европа е по-голям отколкото в България.Превърнахме се в полицеиска д-ва.Да се оправи икономиката,полицаите не са 1-ви,а съм към края.А *** на тоя *** Борисов всички трезжомислещи хора му знаеме акъла-като на насекомо му е.***.

210

Анонимен

преди 12 години

Точно, и тия пари са им много даже... нека почнат да си вършат работата пък тогава няма да ми свиди за парите, които ми одържат да им плащат заплатите и да ги угояват...

209

какво искате да каже

преди 12 години

Че 1300 евро си е възможно най-малката заплата в Западна Европа, значи там вземат минимална заплата, а в България вземат цели 250 евро, което си е средната заплата за страната. Не трябва да им се повишава, толкова им стига.

208

анонимен

преди 12 години

ами то не само техните заплати са така ,но лек полек ГЕРБ работи за това

207

Анонимен

преди 12 години

значи. средната работна заплата на един обикновен карабинер в италия, е 900 ,евро.незнам за другите държави.обаче ако бг.влезне еврото през 2014 както го иска финансовия министър.това значи.че НЕ,на 250 евро.ще паднат полицайте ами на 150 евро.А. ЗА ОБИКНОВЕННИЯ РАБОТНИК .ПРОСТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ.АМА ПРОКЛЕТИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ ИСКАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ ТОВА.КОИТО И ДА СА ТЕ.ЖАЛКО ЗА БЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

206

Петър

преди 12 години

Kaкво чудно има не мога да разбера.При положение, че хора като костов, станишко, дуган и тем подобни окрадаха България кое е чудно, че заплатата е някакви си 250 Евро???Добре че дойдоха ГЕРБ иначе гореизброените щяха да разрушат наппълно държавата!!!

205

Анонимен

преди 12 години

а какво да кажем за интелегентността на заловените бандюги, тарикати и други готини типове?