136

молекулката

преди 12 години

Поразяващо голяма леля.

135

ДД

преди 12 години

ГЕРБ си вършат работата като хората!

134

iv

преди 12 години

Не пише разбире се, защото те не отсъстват...

133

анонимен

преди 12 години

не се ли умориха да плюят по ГЕРБ ,още малко като спечелят изборите Ще им затворат устаат

132

Антонов

преди 12 години

Хаха никога някой на такъв пост не би си позволил своеволия.Това е само в някои болни мозъци!!

131

Иван

преди 12 години

Нищо ново, поредните нападки срещу Герб.

130

Ани

преди 12 години

Типичните предизборни "извадки".

129

Анонимен

преди 12 години

В. "Сега" едва ли би излязъл с по-различна новина...

128

Възмутен

преди 12 години

А на тези където са им много отсъствията защо не ги изключваме като в училище !!!

127

Какъв е пробелма?

преди 12 години

Боко си има проблем. Комплекс някакъв. Що си избира все такива - Цецка, Искра, Менда, Марга, Данчето, Оная зъблата дето ни изложи прид ЕС.....Нито една от тия женици нема грам еротика. Виж, БСП-то по го докарват на "женсъстав" и за ЕС и за тука....

126

Дърт мюзефирин

преди 12 години

Колкото по-дърта и грозна - толкова е по-старателна, ех...да ми падне....

125

Т.Живков

преди 12 години

до 128-браво ;браво;а колкото до Цецка немате си на представа колко патки олиза за да стане член на БКП

124

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

123

Анонимен

преди 12 години

какво очаквате от една кранистка и бивша партийна секретарка, станала по стечение на гербаджийските обстоятелства 4 -тия по власт човек в държавата?

122

Анонимен

преди 12 години

Не знам, какво пише на челото й,но ще помоля друг път да не и поместват лика,че децата като я видяха снощи,получиха силна уплаха,та ги водих да им леят куршум,а аз повръщах и не можах да вечерям!

121

Parcuc

преди 12 години

На тая на челото пише: ТКЗС

120

Цецко Цачев

преди 12 години

Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея.И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар. Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ. Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка пошъл кариеризъм./БЛИЦ/

119

до реалист

преди 12 години

Все пак другарката е стругар.Не знам с тая професия да се занимават манекенки.

118

реалист

преди 12 години

Тая плевенска мисирка е по-грозна и от министър Цвъко и от монтанската ***-майка Фидосова!По-отвратителни политици няма никъде!

117

Анонимен

преди 12 години

Цеца Рабфак,и тая ще ми"кове"законите.Абсолютен смях,още повече,че тая е ЕЛИТНА герберка.Какво ли да си мислим за другите?