12

Анонимен

преди 12 години

Гражданите на Пловдив чакат своя граждански кандидат.Дано да се появи,ама надали.

11

Анонимен

преди 12 години

Пловдив има алтернатива и това е ГЕРБ. Не са обвързани с олигарсите и службите. Със сигурност платените талибани на опонентите ще поставят минуси, но самите МИНУСОПОСТАВИТЕЛИ ПОЛОЖИТЕЛНО знаят, че парите, който им плащат са крадени от самите тях и семействата им от работодателите в момента. Парите за рекламата на Тютюковците и Здравките( Дининита) са на същите работодатели.

10

Анонимен

преди 12 години

Ако тези политически *** от сега не спазват закона, то какво ли ще нарушават, ако ги изберат. Впрочем изборите в Пловдив са белязани още в началото на прехода с постоянна последователност. Който и да е общински съвет или кмет е органически свързан с щаба на Гергов и работи за него и след мандата. Чомаков, Караиванов, Ендрев и още много и както и тези, които ще бъдат бракувани след тези избори. Единствените, които явно афишират тази връзка са от БСП.

9

teofil1964

преди 12 години

Мамкави и МАФИОТИ.За никой от Вас няма да гласувам. Само *** ще Ви помогнат. *** мръсни , корумпирани и излишни от този свят. Всички сте ЧЕРВЕНИ ЧЕРВЕЙ.

8

Анонимен

преди 12 години

bg nyama da se opravi staya korupciya vsi4ki gledat d vzemat posta i posle da si pilnya gusovete

7

se

преди 12 години

Спокойно.Народа ще ги глоби на изборите.Пълни клоуни са всички, без значение на партия и цвят.Но този път ще си получат заслуженото.Времето е на НАРОДА на България а не на тези смешници.

6

Leon

преди 12 години

Човек трябва да си тежи на мястото - дали пък Дани не е по-подходяща за танци в бар Бътерфл.й в Тримона? Има добър опит и знания...

5

sofeto

преди 12 години

Също така и за некролозите залепени или забити с габърчета по стволовете на дърветата да се глобяват "опечалените" или да се регистрира в Брюксел za типично българско както ракията!!!

4

Майничка

преди 12 години

Тия двамата к'во се юркат да си дават парите на вятъра, след като е ясно, че Дани Канизарева е новият кмет на Пловдив?

3

yyy

преди 12 години

"ВЪНКА МЕТАЛИК, ВЪТРЕ С КЛИМАТИК, ЛЕТИ ДЖАНТИ, ДВЕ ВРАТИ, ВЗЕХ ГО БЕЗ ПАРИ!"Сашо Роман

2

Abit

преди 12 години

някой ще ми каже ли защо по дяволите не мога да се регистрирам... каквото и да направя ми показва грешна парола или име?????

1

електорат

преди 12 години

КАНДИДАТ КМЕТОВЕТЕ МНОГО ОБЕЩАВАТ ,А СЛЕД ТОВА НАРОДА КАКТО СИ ИСКАТ Е...АТ!!!ЖАЛКО ,ЧЕ СМЕ ТОЛКОВА *** НАРОД!!!!!