19

Позната работа...

преди 12 години

Мога да се басирам, че до 2 седмици поръчителите ще се "отчетат" и тези от СГС ще ги пуснат поради липса на убедителни доказателства. Освен това АНОНИМНИЯТ СЪДИЯ ще премисли по време на този срок, вътрешното му чувство ще му покаже,че тези пичове не са виновни, а "набедени", и всичко това плюс шумоленето на финикийски знаци що доведе до затихване на обвинението. Ако наетите адвокати се отчетат и пред прокурора, работата става хептен лека! Гаранция!

18

ivanov

преди 12 години

tazi snimka se izpolzva pone edna godina , alo saita polzvaite sveza informaciq!

17

Анонимен

преди 12 години

Как ще ги оставите в ареста бе, мръсни долни съдий, няма доказателства! За това ли ви се плаща- да държите бедните, гладни и невинни поръчители?

16

Килъра

преди 12 години

Браво на полицаите, този път добре са си свършили работата!

15

ЕЕЕЕЕ

преди 12 години

Не ве, мартеницата му е против уроки да не му навиждат ромите, като ги арестува! хехе

14

Анонимен

преди 12 години

Тоя полицай що носи мартеница.. явно снимката е старичка

13

Анонимен

преди 12 години

" пак забравиха да напишат че са ***...това само *** може да изобрети такова нещо."Какво му е *** на имена като Владо Тотев , Бисер Борисов , Явор Гаврилов?

12

Имигрирал Ром

преди 12 години

Айде... пак забравиха да напишат че са ***...това само *** може да изобрети такова нещо.Карай, ние си знаем, че са *** преписвам го към нашите братя.

11

Анонимен

преди 12 години

Егати латино-американската история. За да бъде даден пример на други такива гнили същества, тия трябва да киснат поне 30 години в затвора...Частната собственост и живота са свещенни...Жалко че това не е в ШАЩ, там щяха да им праснат до живот и алчните и криминални очички щеха да им светат в затвора като на животни....

10

Анонимен

преди 12 години

То май и аз искам на топло,преди зимата.Минали години зъзнах и кво , оня се пличка в жакузи,а миндилята маат синю сирини.

9

Анонимен

преди 12 години

Защо всички остават на "топло"? Няма ли поне един да остане на "студено"? Да вземат, че да издържат доказателствата срещу него? И до кога няма да търсите сметка на полицаите, които прецакват доказателствата, на прокурори, при които доказателствата изчезват и съдии, които просто бавят делата с години?Искате да станем като Либия и с оръжие да ви оправим ли?

8

Адам Смит

преди 12 години

В Африка за 10 долара ще те приготвят с боб и зеленчуци...

7

Стоянов

преди 12 години

До:6И според теб 15 хилки са много за един човешки живот?

6

Адам Смит

преди 12 години

Мизерията води до всичко това .Те от мизерия плащат 15 хилки на наемен убиец

5

Анонимен

преди 12 години

БЯГАЙТЕ ЧИК НОРИС ИДВА!!!

4

от еди си

преди 12 години

как може да се мисли за освобождаване .и защо има адвокати за такива случаи естоки убииства .поръчкови ,брутални и жги естоки случаи ще защитават убииците .ето къде отиват държавните пари няма смисъл да се тъпчат адвокатите бързата процедура и зад решетките като се катурне каруцата тогава ли ще ги затварят .

3

djugrande

преди 12 години

Магнитните сили на планетата са в дисбаланс и това се отразява на хората също. Вселената се стреми да наложи хармония във всичко.Жалко, че ние и се противопоставяме и ето какво става... газят се, убиват се за 5 лева... времето "тече" много бързо.Това е защото сме в края на галактическа нощ. Скоро, скоро.

2

До 1

преди 12 години

Не е мизерията много са лъжеш....до това води безхаберието, невежеството, простащината, алчноста ... всичко това усилено от изкуствено наложената ни чалгарщина...плюс некой наши вековни черти

1

Стоянов

преди 12 години

Какво става в тая държава? Един убива сина си заради наследство, други убиват човек заради апартамент, трети убиват дете за 30 ст., полицай убива съпругата си и се самоубива незнайно и той защо, катастрофа отне живота на 3-*** души ......... дая не изброявам повече и то в рамките на 2-3 дни. Мизерията води до всичко това . Думи нямам ! Няма такава война даже с толкова жертви за толкова време.